Gå til innhold

Folen

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Folen

  1. Hei

     

    Hadde nettopp samme problem. Kjører på HDMI.

    Måtte koble til en analog skjerm med svga. Da kom bildet opp på den. Så måtte jeg inn i egenskapene på skjermen, og definere oppsettet. Deretter bruker jeg bare hdmi igjen..

     

    Men ikke alle som har svga/vga utgang vel..

     

    :)

     

    Dæven døtte, det funka jo! Brukte ikke VGA, men skrudde bare på TV'en som er koblet til maskinen via HDMI (har DVI til skjermen) og den var av en eller annen grunn satt som hovedskjerm.

     

    Tusen takk!!! =D

  2. Jeg har hatt problemer med maskinen min i vell 1,5 uker nå som jeg ikke har klart å løse.

     

    Det hele startet med en automatisk oppdatering av driveren til skjermkortet mitt. Oppdateringen gikk fullstendig i stå og etter 2-3 med svart skjerm ble jeg nødt til å skru av maskinen med "svenskeknappen".

    Når jeg nå starter opp maskinen kommer de initielle innlasningsvinduene, men når innloggingsbildet skulle ha dukket opp blir skjermen helt svart. Det rare er at om jeg taster inn passordet og trykker enter skjønner tydeligvis maskinen dette ettersom bakgrunnbildet mitt dukker opp. Imidlertid er det alt som skjer og jeg blir tvunget til å starte maskinen på nytt i sikkerhetsmodus.

     

    Har forsøkt diverse metoder for å rette opp i dette (stille tilbake skjermkortdriveren, installere ny driver, oppdatere driver, avinstallere driver, mm) uten at det har gitt noe resultat. Det jeg har fått ut av forsøkene er noen feilmeldinger som dukker opp under forsøkene på å installere driveren på nytt via CD'en som fulgte med skjermkortet: "Kan ikke laste søkerdriver".

     

    Skjermkortet mitt er av modellen:

    ATI Radeon HD 2900 XT

     

    Jeg har lest noe om å flashe skjermkortet via hovedkort BIOS (beklager rot i terminologien), men skjønner at dette er risikabelt mtp at skjermkortet kan bli totalt ubrukelig. Også usikker på om det ville ha løst problemet mitt.

     

    HJELP! :)

  3. Hei,

     

    Jeg er litt usikker på om dette problemet er postet riktig sted og beklager eventuell feilplassering.

     

    Problemet ligger i min iPod som jeg ønsker å synkronisere med Google Calendar (heretter "GC"). Dette går fint for "hovedkalenderen" min i GC, men for å ha bedre oversikt har jeg flere underkalendere i GC. Disse underkalenderne vil imidlertid ikke synkronisere seg med iPoden.

     

    Spørsmålet mitt er om det er mulig å synkronisere disse underkalenderne og isåfall hvordan?

     

    Setter stor pris på alt av hjelp! Dette har plaget meg i ukesvis..

     

    Folen

  4. Må si grafikken var bedre enn jeg fryktet, men ser ut som det meste er forstørret, noe jeg synes gir et litt "klumpete" inntrykk.

     

    Det nye dialogsystemet synes jeg er et skritt i feil retning. Synes det var mye mer spennende når resultatet av valgene mine ikke var åpenbare. Dessuten blir det (i mine øyne) en fordummende forenkling av verden om det bare eksisterer to moralske poler..

  5. Skal de denne gang også fjerne RPG og gjøre det mer action? :(

     

    Var jo så mye sutring over at spillet var "vanskelig" og "lite tilgjengelig for folk som ikke har spilt gamle PC-RPG-er" og "INGEN MOTORSAGER WTF", så det går vel den veien med DA også.

     

    Synd må jeg si, likt kampsystemet i DA, skjønt det ble noe enkelt i Awakening (noe som ikke var systemet sin feil, men balanseringen).

     

    At hovedpersonen er mer eller mindre forhåndslaget vet jeg heller ikke om jeg liker. Synes det var interessant å følge historien ifra flere vinkler i nr 1, men nå fungerer det jo bra i ME.

    For å fortsette sutringa stiller jeg meg skeptisk til den nye visuelle stilen. Det er ingenting galt i den i seg selv, men vet ikke om det bil passe inn i Dragon Age - universet.

     

    Forholder meg skeptisk enn så lenge, men Bioware har underholdt meg så langt og det er nok av tid til å overbevise meg.

  6. Jeg kommer ikke til å kjøpe Napoleon. Empire skuffa dessverre, og jeg har ikke tro på at Napoleon blir tilstrekkelig annerledes.

     

    Må si meg helt enig. Sjøslagene var spennende og utfordrende, og campain-mapets størrelse var enormt tilfredsstillende, men når jeg i prinsippet klarer meg med tre units blir det hele litt kjedelig...

  7. Enig i at Crysis har den tenkisk beste grafikken, men om jeg skal komme med en subjektiv mening finnes det noen alternativer.

     

    Det siste Prince og Persia må jeg si var nydelig med sin "oljemaleri-stil". Ellers er nevnte Bioshock en god kandidat, men synes mye av sjarmen skyldes stemningen spillet gir totalt sett, ikke bare gjennom bildene. En må heller ikke glemme World in Conflict - spesielt nydelige eksplosjoner!

  8. Du sier noe Ashol!

     

    Jeg gleder meg vanvittig til denne oppfølgeren, og må si jeg synes det virker som de virkelig tenker å videreføre tanken om at dine valg har konsekvenser ved bla. å fjerne personer drept i forrige spill. Videre må jeg si at spørsmålene rundt syntetisk vs. organisk liv kan bli svært så interessant, og var noe jeg synes manglet litt (om noe kunne mangle i Mass Effect).

     

    En trailer en gang i fremtiden vil nok bli sett mer enn en gang...

×
×
  • Opprett ny...