Gå til innhold

Mellumen

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mellumen

  1. Kjenner meg også igjen her, har selv også nylig prøvd linux for første gang, men jeg gikk for mint. Et av de største problemene jeg har hatt er også i forbindelse med nett. Drivern til det trådløse nettet var utvikla av en 3. part, men den fant den vist, og intallerte seg. Den ga beskjed om at alt var flott, men jeg får ikke opp noen trådløs enhet. Jeg føler også at jeg virkelig har gjort et forsøk også, ved å bruke et par timer på google med en annen pc ved siden av samtidig som jeg var i terminalen på linux'n for å prøve å finne ut av om jeg kunne få nett, men akk.

     

    Etter alt dette fant jeg ut at jeg får koble meg til med ethernettet, men dette skulle vise seg å være nesten like vanskelig... Jeg fikk pinget routeren og fikk svar der, men den ga meg tydligvis ikke nett. Det har blitt koblett mange pc'r på routeren, både windows og mac, men INGEN har hatt noe problemer, men denne linux'n skulle altså ikke på nett!

     

    Etter flere timer med dette, mye frustrasjon og banning, og en følelse av å være helt hjelpeløs prøvde jeg å koble meg utenom routeren og rett i modemet, og da var det plutselig ikke noe problem! Det som er problemet er at da får ingen andre i huset nett, men jeg har ennå ikke skjønt hvordan jeg skal løse dette. Gamle forumtråder har heller ikke vært til noe serlig hjelp, så da vet ikke jeg...

  2. Jeg har et problem, jeg bor sammen med noen som ønsker sitt eget nettverk, og derfor har en egen router(det er denne personen som også har modem og linja inn og alt) fra denne routeren går det en ledning inn i min router.

     

    Dette skaper problemer om jeg prøver å sette opp en server ect. Jeg kommer meg ikke inn på den første routeren i huset, men lurer på om det går ann å sette opp en switch etter modemet. Trekke hver sin kabel til hver sin router, slik at jeg kan åpne porter og styre på min router, og la den andre stå i fred?

     

    Takker for svar!

  3. Ok:) Takker for alle svar! Skjønner dette med bredde og lengde, og er vel sant som gxi sier ja! Men da er det eneste spørsmålet jeg har igjen om disse Comet FF200, som da sikkert er helt mitt i blinken siden Jann mener dem lyser opp skikkelig i bredden, dette er sikkert ganske likt om man har halgoen eller xenon, bortsett fra at du får mye mer lys med xenon.

     

    Kan jeg sette i 100W pærer i ekstralysa? Lovlig eller ikke lovlig, tåler ekstralysene 100W pærer uten at det ødelegger reflektorn?

     

    Tusen takk for alle svar!:)

  4. Hvis bremsepedalen går for langt inn før bremsene tar tak kan det være du bør lufte bremsene (etter du har byttet bremseskoene bak), dette er en grei jobb bare ikke lufteniplene ikke har rustet i filler, disse er ofte bare kjeks og ryker når man prøver å løsne på dem! Pass derfor på å kjøp nye luftenipler så du får byttet dem når du først har dem ute! Hvis de ryker kan du bruke en såkalt grisepikk for å få dem ut, det er en slags omvendt skrue/lite borr, og man skrur den ned i lufteniplen helt til lufteniplen slipper taker å du får skrudd ut den.

     

    Lykke til! ;)

  5. Takk for svar! Syns de Hella Comet FF200 så veldig flotte ut, pluss mye skryt ellers på nettet! Ikke var de så store heller! Har du dem selv og er fornøyd med lyset? Største problemet med lysene jeg har på bilen fra før er at det ikke lyser langt nok frem, så ønsker noen som lyser bra mye fremover.

     

    De var heller ikke så værst priset i forhold til andre ekstralys, er det stor forskjell på å kjøpe dem i Norge og i Sverige? Er få nettbutikker i Norge jeg har fått et skikkelig overblikk over prisene på disse Hella.. Noen som vet om en butikk som selger disse rimelig? eller om det lønner seg å kjøpe dem i Sverige da..

    Dette er mye mulig jeg går for et par av Comet FF200!:)

     

    Til slutt lurer jeg også på om disse tåler 100W pærer, og om man opplever stor forskjell på lysbildet?

     

    Takker :)

  6. Hei! Jeg vet biltemas fjernlys har blitt tatt opp her før, men da med modeller som er utgått osv, også driver jeg å ser etter noen fjernlys nå, og lurer på om jeg skal kjøpe noen biltema fjernlys som kanskje vil lyse bra i et par år, også heller gå til innkjøp av Hella kastere senere om jeg følerer behovet er der.

     

    Lurte på om noen hadde erfaring med en av disse:

     

    http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Biltilbehor/Belysning/Ekstralys/Fjernlys/

    Disse er vel dyre, for koster vel 400 per stk, og det er jo halvparten av enkelte fjernlys til Hella men...

     

     

    http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Biltilbehor/Belysning/Ekstralys/Fjernlys-2-stk2/

    Denne kan man sette 100w i, men på grunn av dette plastikk gitteret lyser det kanskje dårligere, pluss at det ikke er veldig pent på en vanlig personbil..

     

     

    http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Biltilbehor/Belysning/Ekstralys/Fjernlyssett/

    Disse siste fra biltema er de jeg syns er de peneste, men de blir kanskje for små for å få skikkelig lys? Blir også kanskje litt små i forhold til resten av bilen?

     

     

    http://www.bilmateriell.no/abnews/templates/?z=2&a=428

    Trur disse fra Hella er de som hadde vært aller best, men de sleges for 749,- per stk og ikke i par? Det er disse som hadde sett best ut på bilen jeg har og. Har en Honda Accord 92.

     

    Lurer på generelle erfaringer om disse fjernlysene, men også om noen har noen gode erfaring fra noen andre fjernlys som dere vil anbefale. Også lurer jeg på hvor stor forskjell det er på lyset i biltema fjernlysene mot dette Hella fjernlyset, om noen har prøvd dem, eller om det er mest kvalitetet det går på?

     

    Takker for svar:)

  7. Hei, har snart tenkt og kjøpe ny pc, har da lyst på 3 eller 4 skjermer til windows xp, er dette støttet? kan jeg installere 2 separerte skjermkort (2 forskjellige, ikke sli eller ligninde) og koble helt opp til 4 skjermer til pc'n? tenkte da å bruke alle skjermene til å utvide skrivebordet. Ingen av skjermene ønsker jeg å vise samme skjermbildet i, alle skal kunne vise forskjellige bilde.

    Takker for svar:D

×
×
  • Opprett ny...