Gå til innhold

medlem-174043

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av medlem-174043

  1. Hei Høybusk. Jeg er helt amatør, og lurer på om du kan forklare meg hvor,og hvordan jeg får estattet mitt originale (nå, ikke oppdaterbare samsung operativsystem) med dette N205 du nevner? Litt sånn med teskje liksom:)

     

    For alle som har i8910 så er endelig N2o5 ute i dag, og her er det mye god saker for mobilen, i tilleg så fungerer ovi store hundre prosent nå, så endelig litt programer å spill til mobilen, alt uten å måtte signere programvaren og alt.

     

    Mye kjekt i den nye versjonen! bare synd at jeg på liv og død ikke får til swype å virke :(

  2. Ja, og det er utrolig dårlig at de fjerner alt på en såpass "ny" eller brukanes mobil. Skulle jo ikke vært lov. Jeg mener det egentlig er ett klart brudd, da kjøpet mitt innebar support av varen i dens brukertid, altså mer enn snart to. Men, men Samsung har jo som vi vet en fin side med gode mobiler, og en jævlig dårlig side med elendig kunde support. Noen som vet om det går ann å få tak i update andre steder på nett enn Samsung sine sider? Har hørt mye flashing og rom og xda men aner ikke hva det er for noe:)

     

    Jeg får ikke til å oppdatere telefonen jeg. Har aldri oppdatert den siden den var ny for to år siden, men ville gjøre ett forsøk nå. Bruker pc suite 7, og kobler til som vanlig. Når jeg går på den grønne pilen for software update, så starter server connection, men da jeg skal trykke neste kommer det opp at Your phone is not connected. Altså jeg kommer aldri til step 1 av 4, men stopper på 0/4. Noen som vet noe?

     

    -og finnes det noen hard reset på omniaen?

    veit ikke om det går ann å oppdater på vanlig måte siden samsung har lagt ned alt som har med denne mobilen å gjøre

    men det er bare og sette seg ned og skumme igjennom sidene her så finner du svar og løsninger på alt som gjelder denne mobilen

    hard reset +og mye mye mere

  3. Om feil telefon, men i håp om at det er noen tidligere brukere av omnia hd her så spør jeg allikevel. Det er nemlig ingen aktivitet i omnia hd tråden lengre:( Har i dag samsung galaxy S II, men tenkte jeg skulle sette den gamle omnia hd i bilen med tvillingkort. Det er jo så bra gps på den blandt annet:) Frågan er:

    Jeg får ikke til å oppdatere omnia hd. Har aldri oppdatert den siden den var ny for to år siden, men ville gjøre ett forsøk nå. Bruker pc suite 7, og kobler til som vanlig. Når jeg går på den grønne pilen for software update, så starter server connection, men da jeg skal trykke neste kommer det opp at Your phone is not connected. Altså jeg kommer aldri til step 1 av 4, men stopper på 0/4. Noen som vet noe?

     

    -og finnes det noen hard reset på omniaen?

     

    Veit det, veit det, feil telefon men gjør ett forsøk da:)

  4. Jeg får ikke til å oppdatere telefonen jeg. Har aldri oppdatert den siden den var ny for to år siden, men ville gjøre ett forsøk nå. Bruker pc suite 7, og kobler til som vanlig. Når jeg går på den grønne pilen for software update, så starter server connection, men da jeg skal trykke neste kommer det opp at Your phone is not connected. Altså jeg kommer aldri til step 1 av 4, men stopper på 0/4. Noen som vet noe?

     

    -og finnes det noen hard reset på omniaen?

  5. Hva ER det med Kies. Opplever det som flaks hver gang det funker smertefritt mht synkronisering. Den bruker evigheter på å finne mobilen. Når den gjør det står det at forbindelse er brutt - men det er det ikke. Når jeg starter synkronisering av feks kontakter eller notater går den i grått etter en stund og fullfører ikke. Da er alt låst og jeg må kjøer Control Alt Delete. Noen erfaringer? Makan til ustabil suite..!

  6. Spørsmål 1: Jeg hadde tidligere samsung omnia hd, og ble veldig fortrolig med route66 med stemmstyring og det hele. Finnes det en god, gjerne gratis gps noen anbefaler? Med i hvertfall norske og europeiske kart.

     

    Spørsmål 2: Lyden jeg får når jeg spiller musikk med de tilhørende ørepluggene er mildt sagt jævlig. Noen andre som opplever dette?

     

    Spørsmål 3: Hva skyldes dette evige problemet med syncronisering av kontakter? Jeg synker både telefonens "mine kontakter", google, fb, twitter og linked in. Opplever stadig et rødt utroppstegn og teksten "synkronisering opplever for øyeblikket problemer, det er snart tilbake" -Og det hender at den faktisk er, ett par dager senere går synken som bare det:)

     

    Tips: Jeg har funnet det jeg mener må være den beste hurtig-oppringing med bilder av kontakter som er mest brukt. Det er sony ericsson som står som produsent av apps`en og den heter life.contacts. Har lagt den som skjerm nr to, og fryder meg over tilgjengligeheten til mine mest brukte kontakter:)

  7. Kies problem med sgs2: Får ikke synket kontakter og notater. Den ser ut til å starte, men så stopper den, og feilmelding kommer opp nederst til høyre: Det oppstod ett problem under... avbrutt. Jeg har outlook og der ligger alle mine kontakter og notater slik de skal gjøre, så dette skjønner jeg ikke. Kan noe hjelpe meg? Noen som har like erfaringer?

  8. Jeg sjekket førsteposten og siste par sidene, men orker ikke helt å lese 81 sider nå:

     

    Får denne utlevert på posten i dag etter å ha bestilt den hos Komplett i går.

    Tips til ting jeg bør gjøre ved førstangs bruk, apps å legge inn etc?

     

    Og hvordan er dette nå, bruke tomt batteriet slik det er når jeg får den før full lading, eller lade med en gang?

    Jeg fulladet min før jeg slo den på første gangen (slik det står i hurtiganvisningen)Er fortsatt positivt overrasket over hvor godt batteriet er på denne telefonen. Hadde en HTC HD som jeg måtte lade like ofte som min gamle N95 (hver forbanna natt). Det slipper jeg nå ved vanlig bruk. Et tips jeg fant bakover i tråden her er også å restarte telefonen etter fullading hver gang, samt når den har vært koblet til pc (som også lader)

    Angående apps så er utvalget heller dårlig, ifølge råd tråd i hele denne tråden. Det er heller ingen særlig god e-post telefon dette, men det funker da. Windows mobile er uovertruffen på e-post spør du meg. Men alt i alt er dette den beste og mest stabile telefonen siden N95, bare med bedre batteri:)

  9. 3. Lurer også på om noen kan hjelpe meg med oppsettet av e-post for hotmail/live Hva blir utgående og inngående server?

     

    Inngående e-post

    - Brukernavn: skriver du emailadressa di

    - Passord: passordet ditt

    - Server for innk.e-post: pop3.live.com

    - Tilgangspunkt: min står på standardtilkobling

    - Postkassenavn: hotmail

    - Postkassetype: POP3

    - Sikkerhet: velg SSL/TLS

    - Port: bruk 995

    - Sikker pålogging: av

     

    Utgående e-post:

    - Min e-postadresse: tast inn e-postadressen

    - Brukernavn: e-postadressen her også

    - Passord: tast inn passordet

    - Server for utg.e-post: smtp.live.com

    - Tilgangspunkt i bruk: min står på standardtilkobling

    - Sikkerhet: veld SSL/TLS

    - Port: bruk 25

     

    Disse instillingene fungerer utmerket for meg :)

     

    Prøv å se om det fungerer.

    Dette var flott:) tusen takk skal du ha!

  10. Hvordan er det med apps til denne mobilen? er det noe i nærheten av iphone sitt antall?

    Har planer om å kjøpe denne fra eBay (regner med jeg får billigere der), men lurer på om noen vet om apps/wi-fi/3g browser vil fungere på en unlocked omnia fra usa her i Norge?

     

    nå har jeg bare hatt telefonen ei uke, men jeg kan med relativ sikkerhet si at det er MYE mindre apps til Samsungen.

    jeg har forøvrig en iPod touch som jeg bruker å leke litt med, og det er ingen tvil om at "gøy faktoren" er mye høyere på ipod/iphone. dog bruker jeg bare appsene en liten stund, så blir de bare liggende der og ta plass.

     

    eneste jeg savner foreløpig, er skikkelige e-postklienter, internettradio, facebook(selv om den ikke blir brukt så ofte) og en skikkelig vær app (skulle ikke dette følge med telefonen?).

     

    men dette kommer seg sikkert etterhvert. telefonen er jo ikke så sabla gammel. :)

     

    tror ikke du skal ha noen problemer med USA kjøpt Omnia HD her til lands, men her vil jeg ikke gi noen garantier.

     

    Hvor er det beste stedet å lete etter apps? Samsung sine egne sider med funclub er begrenset ser jeg. Kan vi bruke nokia sine sider siden vi har symbian? Tips mottas med takk:)

  11. Man kan alltids flashe firmware selv dersom en får tak i firmwareoppdateringen.

     

    Men i værste fall kan man vel da få den oppdatert hvis man leverer den inn.

     

    Jeg sendte selv en forespørsel om dette til Samsung. Jo flere som klager jo mer sannsynlighet for at vi kan få denne firmwareoppdateringen offisielt.

     

    Jeg kjøpte min Omnia HD gjennom Chess sin nettbutikk. I følge versjonen av firmware jeg har ser det ut til at det kan være den generelle versjonen.

    Noen som har en anelse om Omnia HD kjøpt i Norge er det de kaller for "generic unbranded"? Min firmwareversjon er I8910XXIE4. XX står for generic, I for år 2009, E for måned Mai og 4 for versjonsnummeret.

     

    Hvordan flasher man firmware selv? Jeg fant ut at man ikke får gjort noen ny-innstallering dersom man besitter nyeste programvare. Husker at jeg kunne re-innstallere når jeg ville med min gamle nokia n95 og dens pc-suite for symbian s60 3. Jeg har klart å slette noen av de orginale filmene på min omnia hd, og skulle gjere foretatt en ny-innstallasjon slik at den ble slik den var når jeg pakket den ut. (dette med *#7370# er ikke en ny-innstallasjon)

  12. Takker så mye:) Jeg gjør ett forsøk.

     

    Kan noen hjelpe meg med hvordan jeg formaterer onmnia hd. Jeg har forsøkt programvareoppdatering på pc suite, men har visstnok den nyeste. Dermed får jeg ikke mulighet til å re-innstallere programmvare. Vet noen åssen jeg kan utføre en såkalt hard-reset?

     

    Hm. Vet ikke helt om jeg skjønner hva du mener - er du HELT sikker på at du vil kjøre "hard reset"? Fjern iallfall ekstra minnekort, og ta backup av ALT du har lagret på telefonminnet først.

     

    "Hard reset": trykk "ring", få fram tlf.tastaturet. Trykk nå *#7370#

    "Unlock code" er "00000000" (8 nuller)

    VENT til prosessen er ferdig - det tar litt tid...

     

    Jeg husker ikke helt, men når telefonen restarter, er den ennå ikke helt ferdig. Du må regne med at alt som lå på E: er borte, og det må legges inn på nytt. Bruk PC Studio til backup/restore: NB - dette tar også TID, om du f.eks. har mye lagret (bilder/videoer/musikk).

     

    Håper dette er til hjelp. Vider ellers til det utmerkede forumet her:

    http://forums.samsungi8910omnia.com/

     

    BjOlav

  13. Har nå endelig fått reklamert på min HTC HD og fikk tilbud om ny mobil etter å ha levert den inn til rep for tredje gang på ett halvt år. I hovedsak er det samtalevideo som svikter, men har også vært offer for restart-hælvete. To ganger har de byttet hovedkort, og jeg har altså hatt tre forskjellige imei nummere på denne mobilen. Nok er nok, og elprice har vært svært imøtekommende da jeg ba om å få en Omnia HD i rent bytte:) Skal dessuten bli godt å bli kvitt windows mobile syntes jeg - too much! Andre som har gitt opp?

     

     

    Eg solgte min htc touch hd til fordel for omnia hd. Angrer ikke et sekund:)

    Det var godt å høre:)Var dette grunnet windows eller htc hd`en generelt?

  14. Har nå endelig fått reklamert på min HTC HD og fikk tilbud om ny mobil etter å ha levert den inn til rep for tredje gang på ett halvt år. I hovedsak er det samtalevideo som svikter, men har også vært offer for restart-hælvete. To ganger har de byttet hovedkort, og jeg har altså hatt tre forskjellige imei nummere på denne mobilen. Nok er nok, og elprice har vært svært imøtekommende da jeg ba om å få en Omnia HD i rent bytte:) Skal dessuten bli godt å bli kvitt windows mobile syntes jeg - too much! Andre som har gitt opp?

  15. Skjønner....jeg har aldri klart å slå meg til ro med htc telefoner :dontgetit:

     

     

    Da er vi to

    Svarer på litt gammelt innlegg her da jeg nå akkurat har bestilt Omnia HD, og sitter å leser meg opp på telefonen i dette forumet fra begynnelse til slutt:) Angående HtcHD så har jeg nå hatt den inne til rep for tredje gang på samme feil (restarthælvete og videosamtale som ikke virker). Helt enig med deg ang. kameraet på HD - der dreit de seg ut! Dessuten klikka jeg av windows mobile systemet - too much! Endelig fikk jeg heve kjøpet og fikk bytte rent i en Omnia HD:) Gleder meg. Skulle faktisk bare ønske som visse andre her også, at den hadde android - det hadde vært spennenede. Ser at Omnia II skal ha windows !?! Verden er gal!

×
×
  • Opprett ny...