Gå til innhold

dejavu57

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dejavu57

  1. F.eks.:

     

    Er det mulig å bruke mobilen, til å avspille lydfiler fra WIMP ,slik at disse

     

    avspilles på to mottakere,-f.eks. en blåtann høytaler og et blåtann-headset, samtidig?

     

    Jeg spør, fordi jeg ikke får det til å virke i praksis. Når jeg parrer mobilen mot høytaleren, så flytter det forrige parrede objekt seg ned på lista og mottar ikke signalene lenger.

  2. Høyoppløst musikk er fortsatt noe som er høyere enn CD kvalitet, da CD kvalitet er det som har vært normalen siden CDen kom. At streaming sidene gikk for dårligere løsning har jo sin grunn.

     

    Men høyoppløst er noe annet. Og det støtter f.eks. Sonos ikke, selv lokalt.

     

    Det er også bra at de kjører med FLAC, men irriterende at de lar seg tilpasse til Apple. Hadde vært bedre om Wimp, og når Spotify kommer med det, hadde vært med å presset inn litt mer åpenhet hos Apple. De har jo kun rundt 15% av smarttelefon markedet sist jeg hørte. Det hadde kun vært en liten endring i software fra Apple sin side så hadde det vært støttet. Da hadde Wimp osv sluppet å laget alt i flere formater. Regner med det ville kostet mer å omdekodet for alle on-the-fly i servere, enn det det ekstra lagringsplassen koster.

     

    Holdt på å kjøpe sonos for å koble meg på hjemmeanlegget,da jeg kom over info på Hifiklubbens nettside, hvor det fremkom det samme som Anders her nevner: At Sonos ikke støtter høyoppløst lyd. Det gjør derimot Bluesound,og det igjen koster litt ekstra.

     

    Men hva har en bruk for her?

    Hvilke kilder til høyoppløst musikk finnes i dag?

  3. Det rette spørsmålet er egentlig "støtter ikke Android Java?". Svaret er uansett nei. Java støttes ikke direkte. Androids VM (virtual machine) heter Dalvik og arter seg annerledes nok til at vanlige Java-funksjoner og Java-script ikke går uten videre. Jeg har ikke satt meg dypere inn i dette enn som så.

     

    Dette er forøvrig årsaken til utviklingen av mange Apps til Android, funksjonalitet som vanligvis realiseres med Java for PC/MAC/Linux må gjøres på andre måter i Android.

     

    Om Dalvik:

    http://en.wikipedia....alvik_(software)

     

    Takk-:)

  4.  

    Takk for svar! Det her virker jo veldig bra :)

     

    Ser at sim nr. 2 koster 100 kr i etableringsavgift + 20 kr i måneden hos onecall. Ikke allverden det, så blir nok 3g på meg hvis jeg ender opp med et kjøp. Men hvordan er dataforbruk på nettbrett ift telefon? Er forbruket mye høyere på et nettbrett?

     

    -Everlate

    Jeg har fri data fra Talkmore,og klarer ikke bruke opp 5 gb i mnd. Også tvillingsim, slik det samme skjer på telefon og nettbrett.

  5. Det er ikke alle som har bruk for 3G. Personlig er jeg nesten alltid i nærheten av wifi, og skulle gjerne kjøpt uten 3G (det var bare 3G-utgaven som var til salgs når jeg kjøpte). 600-700 kr er mye for noe man aldri/sjelden bruker.

    En vakker dag er du en plass uten wifi,og telefonen er tom for batteri.Personlig liker jeg å dekke opp for alle eventualiteter. La oss si du anvender brettet i minimum ett år. Da koster 3g funksjonalitet ca. 3 kr. dagen. Småpæng.-:)

  6. Men: Med eller uten 3G? Kommer jeg til å angre som en hund hvis jeg går for den uten 3G? Er de ekstra ca 700 kronene verdt det?

     

    Tror du kommer til å angre,om du kjøper uten 3g. Det kompliserer bruken av brettet betydelig,om du skal bruke telefon som modem. Noe av vitsen med nettbrett er jo at det er klart til bruk på null komma niks,uansett hvor du er. Det er det ikke om du skal fikle med telefonen for å få nettforbindelse. For ikke å snakke om batteribruken i telefonen. Og dessuten mister du telefon og sms funksjonalitet i selve brettet. De 700 kr. er ikke noe å lure på.

  7. Hmm, jeg har og dette brettet og Talkmore(og SGS3), folk kan ikke ringe / sende sms inn til nettbrettet. Jeg kan ringe ut med nettbrettet, uten problemer.

    Så det du sier at jeg kan få nettbrettet til å fungere som en mobil telefon, samtidig som jeg har SGS3 med talkmore?

     

    Og hvordan blir det med sms og slik? Må man betale dobbelt for å motta sms på begge (nettbrettet og SGS3)?

    Ikke at det er noe problem, da jeg har

    Gladmelding! Fra 1. desember oppgraderer vi Fastpris Tale til å inkludere hele 5000 minutter (fra 3000min), 2000 SMS, 1500 MB (fra 1000MB) og nå også 2000 MMS! Prisen er fortsatt kun 349/mnd. Oppgraderingen skjer helt automatisk 01.12. Ha en fin dag! Hilsen Talkmore

     

    Skulle ønsket at jeg hadde 1000min i ringing og heller 4 / 5Gb til internett.

    50SMS & MMS / mnd

     

    Jeg har fastpris data. Vanligvis så betaler man ikke for å motta sms\mms,bare for å sende. Så jeg regner ikke med å bli dobbeltfakturert.

     

    Du bør ta en runde til med kundehjelpen på Talkmore. De skjønner ikke at noen brett, f.eks. Note 10.1, også fungerer som vanlig mobiltelefon.Be dem sette innstillinger til "telefon". Treffer du en kundebehandler som ikke forstår dette, så bare si at du har bestemt deg for å bruke tvillingsim i en mob i stedet.

     

    Jeg synes det er svært praktisk å kunne legge bort mobilen når jeg bruker nettbrettet, samtidig som jeg blir oppmerksom på både sms og innkommende samtaler fra brettet selv.

  8. Jeg måtte ringe Talkmore tre ganger for å få dem til å skjønne at nettbrettet også fungerer som en fullverdig telefon. -Hva slags nettbrett har du,spurte den siste,og da ble det klart at de kunne endre en eller annen innstilling bort fra "nettbrett". Jeg har snakket med flere kundehjelpere som påsto at et nettbrett satt opp som telefon,ville blokkere innkommende telefoner til hovedsimkortet. Dette slo jeg meg ikke til ro med,og har nå riktige innstillinger. Det plystrer og ringer både fra Galaxy3 og Note 10.1 samtidig. Kjekt å skrive sms på stor skjerm!

     

    Samme her, fra Chess. Samme skjer på begge enheta.

  9. Jeg har tvillingsim fra Talkmore. Skal ikke innkommende meldinger og telefoner også dukke opp på nettbrettet? De ba meg presisere om simkortet skulle i telefon eller nettbrett,og etter det ble nettbrettet stille. Men jeg kan både ringe og sende meldinger FRA det...

  10. Nei, det er ikke meningen å klippe beskyttelsene selv. Du har dessverre blitt lurt da. Men det er litt rart at du må klippe selv. Note 10.1 skal teoretisk være større i bredde og lengde enn [alaxy-tab/GT-P5110TSANEE-spec"]Tab 2 10.1[/url]? Som fortsatt er mindre)

     

    Med mindre det står i bruksanvisningen at du må klippes?

     

     

    Det står Samsung Galaxy tab 10.1 på eska, og selve "overlegget" måler 251mm i bredden.Noten er 244 mm fra kant til kant (høytaler til høytaler)....er så lei av Elkjøp selgere, som later som de vet hva de snakker om.

  11. Fullstendig OT, men hva er det du ikke får gjort med en Harmony 600? (Den kan forøvrig gjøre det samme som Harmony One, men har ikke touch skjerm, og kan ikke settes opp mot like mange apparater samtidig som One, så hvis du har for mange apparater så er nok en One et bedre valg, evt hvis du har noen som bruker radio i stedetfor infrarødt så er det Harmony 900 du trenger)

     

    Men nå har jeg kjøpt Note 10.1. og synes smart remote er super-cool, i motsetning til den triste 600 Harmony..-:) Og Noten kan jo i tillegg brukes til noe mer og...

×
×
  • Opprett ny...