Gå til innhold

Pjuuok

Medlemmer
  • Innlegg

    1 020
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pjuuok

  1. Det er faktisk mer vanlig enn man skulle tro å eksportere nye biler ut av Norge. Gjerne sjeldne sportsbiler som kan være vanskelig å få tak i rett etter lansering, som f. eks. Mercedes SLS Black Series og AMG GT S. På de to modellene så var det kvotering på de første bilene. Man får jo tilbake momsen, og man betaler jo ikke engangsavgift.

     

    Men er nok som du tenker en stealth-millionær.

     

    Minner meg om en artikkel jeg leste her om dagen

    http://www.dn.no/nyheter/finans/2015/08/14/2150/Oppkjpsfond/-jeg-har-kjpt-biler-for-20-millioner-kroner-i-r

  2. Ja, det kan så være. Men er det virkelig så svart-hvitt når det gjelder skilt?

     

    Hvis jeg er observant og tar bilde av aktuelle tjenestemann i løpet av vinteren mens han er ute og kjører privatbilen sin og kjennemerkene hans ikke er synlige pga. salt og veifilm. Burde ikke han få bot han også da?

     

    Det er denne "betal så er saken ute av verden"-mentaliteten jeg ikke liker. Jeg liker at rettigheter ivaretas og at ikke svake mennesker "overkjøres" av cowboy-tjenestemenn, hvilket jeg tror er tilfelle i mange saker.

  3. Hvordan ligger det i pris i forhold til ekstern chip? 

    Kan både være billigere å dyrere da det er et bredt spenn i både kvalitet og pris på chip-tuning. En chip "lurer" bilen til å gå bedre/få mer trykk i railen. En chippet bil vil derfor også gjerne oppgi feil forbruk i kjørecomputeren. En optimalisering av bilen vil være et mye bedre alternativ, da du endrer bilens software og ikke prøver å "lure" den ved å koble på en chip.

     

    Grunnen til at jeg sier at tuning av standardbil ikke trengs å godkjennes eller gjøres noe med mtp. lovens lange arm er simpelthen fordi Vegvesenet ikke har utstyr, eller utstyr som er riktig kalibrert, til å "ta" deg.

  4. Prøver å korte ned på historien. Slik lyder den:

     

    Min nevø på 17 år har en KTM lett-mc. Dette er vel en av de gjeveste lett-MC'ene man kan kjøpe seg med sitt tøffe utseende og at sykkelen er basert på en cross-sykkel, derfor har den kraftige gafler og et røft uttrykk.

     

    Grensen for hvor mye effekt en lett-MC kan ha er 15 hk. En KTM har potensiale til 45 hk, men leveres plombet på 15 hk. Min nevø går på VGS, og bruker sykkel til skolen. Tradisjonen tro så har politiet jevnlig kontroll på VGS for å ta trim. De er flinke også, og de har tralle. De er respektert og fryktet. Derfor er det mange som ikke trimmer syklene sine, spesielt ikke ved høst/vår og skoletid. Ergo, min nevø har en sykkel som er helt lovlig.

     

    Min nevø hadde vært uheldig og knekt av litt av hjørne slik at nesten ett helt tall manglet. Han hadde bestilt nytt skilt på biltilsynet som han skulle hente på mandag (i går). Det er 25 km til biltilsynet. Først møter han en politibil i en vanvittig fart (80 sone), min nevø ligger i 88 (omtrent 80 km/t på GPS). Snart så kommer politibilen bak min nevø og kjører han helt opp i bakhjulet før han setter på sirene. Min nevø stopper som vanlig. Politimannen er alene og kjefter og anklager min nevø for å ha kjørt uforskammet, og kjefter han ned, og anklager han for å prøve å stikke av, og spør gjentatte ganger hvor fort min nevø har kjørt. Min nevø svarer ærlig, blir redd og nærvøs. Politimannen har ingenting å ta min nevø for, og sykkelen er heller ikke trimmet så det får han heller ikke gjort noe med, annet enn skiltet der det er ett tall som er uleselig. Det er 1 km til biltilsynet, og min nevø's ærend er å levere gammelt skilt for å få det nye, men politimannen er vrang og nekter å tillate min nevø dette. Det ender opp med at min nevø må sette fra seg sykkelen, gå 2 km (1 km hver vei) for å bytte inn skiltet til et nytt, og at han får 2000 kr i bot for å kjøre uten gyldig kjennemerke.

     

    Er det virkelig slik politiet opererer?

     

    Er det bare å bite i det sure eplet her og betale forelegget på 2000 kr?

     

    Er det normalt at politimenn kjører rundt og er cowboy og tar smågutter på lett-mc som er på vei til å bytte det skadede skiltet sitt til et nytt et? Er det virkelig såpass svart-hvitt?

     

     

    Forstår jo at min nevø burde ha ringt inn til enten vegvesenet eller politiet for å få klarert eller tillatelse til å kjøre til trafikkstasjonen med skadet skilt. Det var dette jeg gjorde en dag da begge skiltene på bilen min var stjålet, og det var ikke noe problem.

  5. Synes du har datet kjempelenge uten noe "action". Alt er selvfølgelig helt individuelt. Jeg vet at jeg ikke er så toldmodig som deg og kan kjøre et sånt "long-game".

     

    At hun ikke var komfortabel med å holde hender kan jo indikere på at hun er ukomfortabel med akkurat det å holde hender, eller det å holde hender public. Det er ikke noe du må tenke for mye på. Selv hater jeg å holde hender (men jeg er gutt), og jeg tipper det samme kan gjelde for mange jenter. Ergo så kan det godt hende hun er klar til å ri pikken av deg.

  6. Gutter må jobbe for å få seg noe, jenter kan bare sette seg ned og skreve midt i en gate. Derfor kan ikke gutter og jenter sammenlignes. Man vil jo heller ha en nøkkel som kan låse opp alle låser enn en lås som alle nøkler kan låse opp.

     

    Nå er det også stor forskjell på jenter du høvler over, og jenter du kunne tenkt å ta med deg hjem og vise familien. Og godt er det, for at det både finnes tøser (veldig glad for dette) og ordentlige jenter (LES: diskré, disse har nok hatt minst like mye forskjellig pikk inne i seg).

  7. Herregud. Merker jeg blir litt trist av å lese bittre poster fra menn/smågutter som ikke får seg noe.

     

    For å trøste dere; det finnes alle typer jenter. Hvis dere ikke finner deres' type jenter, så leter dere på feil steder. At det kryr av jenter med et åpent sinn når det gjelder sex på byen er vel kanskje litt overdrevet. At det har blitt normen at det er greit å være med på nach er kanskje sant, men det betyr ikke at jentene er "løse".

     

    HINT: Kristne miljøer, der finnes det "snille piker". Ikke forvent modell-pene jenter da.

  8. Er dette deg, Snylter?

    http://www.rb.no/lokale_nyheter/article20780.ece

     

     

     

     - Jeg elsker bilen min over alt, og jeg har hatt mye artig med den. ******* ******** stryker over det lakkerte panseret til sin nyinnkjøpte Opel Ascona. Få av bildelene er originale, slik en ekte rånebil skal være. 

    78-modellen er lakkert i en giftgrønn farge og har sota rallyruter og ekstra breie dekk. Felger og dekk er byttet ut med rallyerstatninger. Bilen er senket. Den subber nesten langs bakken som en skilpadde. Kenneth setter seg inn i bilen, legger seg til rette i det tilbakelente sportssetet og forteller om det han er mest stolt av; wunderbaumene og bamsene i harrybilen.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...