Gå til innhold

Mrpain

Medlemmer
  • Innlegg

    110
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mrpain

  1. Har nå fått meg ein maxa ut KV-1S og jobber med Sherman somethingsomething E2(den andre Sherman med E2 i slutten) Og nyter det ganske fint :) Sliter litt med reload tid på KV-1S sin 122mm kanon, plutselig føles det ut som den er blitt en Tier X.. Får vel bare hiva meg øve Rammer osv.? Andre generelle tips med russisk tanks hadde vore hjelpsomt :) Lurer også på om eg bør droppa "jakten" på JagdPanther? finner JgPz som ett horrid TD kjøretøy, alt for brei!

     

    Detta er sikkert feil sted å slenga ut, men eg og noken andre fra dette samfunnet har laget en WoT Clan, som blir en datterklan av Fortress Gamer (som og er dedikert til dette samfunnet) på steam, FGNOR (Fortress Gamer Norway)

     

    FGNOR - Fortress Gamer Norway

     

    bare sleng inn søknadden og eg godtar uten problem, har veldig lyst at det skal bli en mest mulig tilrettelagd clan for dette samfunnet. så om du ikkje har clan, hiv deg på, bare ein sossial clan, ikkje nåke fancy smancy.. :)

  2. Nå har eg skaffa meg både VK4502A (trur eg den het?) og M18 Hellcat. Flotte tanks, fungerer heilt greit.

     

    MEN!!

     

    Av ein eller anan grunn føler eg ikkje VK4502A oppfører seg som ein Heavy Tank, meir som ein dårleg blanding av Heavy og Medium, har dåke nåken tips om å optimalisere denne tanksen? :p

     

    Samme gjeller nesten for M18 Hellcat, eg føler det skal meir til at eit skudd skall bare prelle av i sammenligning med M10, armor messigt, kanon er flott, har endå ikkje skaffa meg 90mm, gleder emg som ein unge. Bør eg kjøre denne som ein.. "dårleg" scout, intill videre? :p

  3. Jeg har over de siste 2 årene oppgradert PC med følgende:

     

    ASUS Crosshair IV Formula

    AMD FX-6100 6-Core Processor

    16GB DDR3 RAM fra Kingston

    Asus nVidia GTX 590

    Strømmforsyning på 750W

    HDD er en 3 år gammel WD på 1TB

     

    Alle oppdateringer er instalert.

     

    Alt "fungerte" fint før, uten frame-drop, men jeg hadde "audio-stutter" og input-latency. Etter jeg flashet bios så forsvant audio-stutter og input-latency, men jeg har ekstrem frame-drop på enkle spill som World of Tanks, Just Cause 2, TF2 og andre spill som det.

     

    Hardware tilsvarer at jeg skal ikka ha noen problemer. Alt har fungert før, forstår ikke hvorfor "ingenting" fungerer nå.

     

    Dette kjøres på Win7 Home Premium 64-bit

     

    Beklager om det er feil del av forum.

     

    På forhånd takk :)

  4. Ah ok, takk, skal se til dette når spillet fungerer som det skal igjen.

     

    Sitter nå med ett større problem:

     

    Spillet kræsjer midt i kamper, eller hvis jeg vil gjøre noe i ein by, som å kjempe i arenaen, eller gå i gatene...... Noen som kan hjelpe med dette?

    Har prøvd reinstall av alle filer, to ganger, vet dette er ganske basic, men aner ikke hva å se etter ang. feil med dette spillet.

  5. Mange flotte svar her, er til stor hjelp, takk!

     

    Persn: Hvordan invisterer jeg i bedrifter?

     

    Gnurk: Er det Rhodoks jeg bør satse på å rekrutere da?

     

    Lange: Legg til einar531, MP hadde vore artigt å prøvd.

     

    Takk igjen for gode svar! :)

     

    Sitter nå å teste smått alle faksjonene, slik at jeg vet hva jeg står opp imot til mang en situasjon.

     

    Annet spørsmål: Hvor får jeg tak i de beste sprearmen, trenger noe for å stoppe Khans.. eller har dere bedre tips mot hesterytterne deres?

  6. Nå har jeg enelig innsett hvor bra dette spillet er (nevnd i tittel) og er på leit etter lære® etter ett utrolig tap der jeg sto 1:50 mann og tapte det siste slaget (etter bølge på bølge med fiender) der jeg var 1:3.

    Jeg har nå problemer økonomisk og i mangel på styrker.

     

    Min landsby blir stadig plyndret i en hvær anledning og det er ingenting jeg kan gjøre med det.

    Jeg har mangel på styrker som jeg kan slå tilbake mot fienden med, alt jeg har er villige rekrutter som jeg finner i div. landsbyer.

     

    Jeg leter også iherdigt etter mine tidligere kompangjonger (riktigt skrevet?), som jeg mistet når jeg ble tatt i fangenskap.

     

    Så nå sitter jeg her, 2000 drenarer, en håndfull med bønder og ingen organisert stilling.

     

     

    HJELP!

×
×
  • Opprett ny...