Gå til innhold

Da_Assassin

Medlemmer
  • Innlegg

    712
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Da_Assassin

  1. På grunn av flytting så har jeg nå behov for en større tv, og har tittet litt rundt. Det er så enormt mange forskjellige varianter, ikke veldig lett å orientere seg.

     

    Jeg har tittet litt på LG 60PZ550N

    Er det noen som har noen erfaring med denne tven? Helst bør man vel se den i butikk, men jeg har ikke funnet den i min lokale forhandler.

     

    Jeg har forøvrig en Samsung 46" 6 serie LCD idag, en tv jeg har vært veldig fornøyd med, noen med formening om jeg blir fornøyd med byttet?

  2. Av dem som har klokket opp CPUen kan dere bekrefte at tiden det tar for lockscreen å komme opp har blitt bedre?

     

    Kom over følgende post som forteller at det er en liten forsinkelse som blir bedre dersom man klokker opp CPUen litt

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095371

    Nå bruker jeg WidgetLocker og her kommer låseskjermen nesten instant opp når jeg trykker på power knappen. Og jeg har ikke klokket CPU'en nå. Men kan gjøre det om jeg vil.

     

    Men så kjører jeg på en custom ROM som har noen forskjellige tweaks da.

     

    Ja, virker som det er mer respons i WidgetLocker, jeg opplever det samme uten custom ROM.

  3. Utrolig at denne telefonen ikke støtter overføring av bilder via f.eks. Bluetooth til PC med Windows 7 installert - har forsøkt alle varianter og det ender med at den "ikke finner drivere for ytre bluetooth enhet..."

     

    Noen som vet hva, hvordan & hvorfor ?

     

    Hvorfor kobler du ikke telefonen inn på det trådløse nettverket ditt og overfører bilder uten kabel med kies air?

     

    Jeg sitter i Italia UTEN tillgang til trådløst nettverk - kun via en USB 3G Dongel og da kunne de være kjekt å få overført noen bilder til PC`n....

     

    Utrolig at denne telefonen ikke klarer dette i 2011....

     

    Hm, jeg sendte da vitterlig bilder fra telefonen min til pcen min over bluetooth før idag. Men i ditt tilfelle ville det kanskje være like greit å bare mounte telefonen med usb kabel... går vel fortere, og kan overføre mer enn ett bilde om gangen.

  4. Må nok vente på oppdatering fra google/smsung, eller gjøre som meg å bytte ruter.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14210322

    Står litt om det her. Juicedefender Plus (for å få wifi-kontrollen).

     

    Ser du er i tråden du og. Intratech sier han har FW 1.31EU på routern. Jeg har 1.21EU, kanskje verd et forsøk.

     

    Vet du hvilken firmware du hadde før du skiftet router?

     

     

     

    Har forresten bare XWKE2. Må vel oppdatere den og.

     

    Jeg prøvde tre forskjellige, ga samme resultat alle tre. Jeg kan gjerne koble den opp igjen i morgen og teste med en annen firmware dersom det er ønskelig.

     

    Siste firmwaren jeg prøvde var DIR655A4_FW134EUb05, og DIR-655 A1,A2,A3,A4,A5 Firmware 1.31EUB02 før det. Ikke beregnet til A2 den første ser det ut til, men den virket og ble godtatt av routeren.

     

    Kan jo også skyte inn at mange har hatt problemer med D-Link og Huawei U8800 også. (Titan)

    Problemer med å komme på nett med wifi. Mister wifi, må restarte wifi for å komme på nett igjen. Høyt strømforbruk pga tlf står å jobber for å få ip/komme på nett mm. Men på U8800 hjalp det som regel å fikle litt med router oppsettet (i alle fall for noen av oss) Det har det ikke gjort med S2. I alle fall ikke som jeg har klart å finne ut av. Skal bli godt å få kastet Dir 655 på dør for godt :)

     

    Jeg kan forøvrig nevne at jeg har D-LINK DIR-600 hjemme og Cisco 520W på jobb. Har ikke lagt merke til at noe mer strømforbruk, men kan ikke utelukke det.

    Det jeg har merket meg er at min noe aldrende macbook 2.1 (kjørende Ubuntu) har en tendens til å ikke få koblet seg opp mot ruteren når telefonen er koblet opp. Skjer en av 10 ganger... og eneste løsning er å restarte ruteren.

  5. Jeg kjøpte denne.

    Syns den er bra og ser fin ut. Mye bedre med TPU enn silicon-casen jeg hadde på Heroen.

    Litt hardere og glattere. Tror den holder formen uten å bli løs i kantene.

    Takk for tips! :) Da velger jeg den. Men den nettbutikken der har jeg aldri hørt om. Er de til å stole på da? Dumt at det ikke står lager status der...

     

    Hei.

    Jeg fikk den iallfall ganske raskt. Fikk velge faktura som betalingsmåte og fikk en karamell i brevet sammen med casen. Kan ikke klage :thumbup:

     

    Brukeren "Samok.no" på forumet her driver butikken tror jeg. Han kan sikkert svare på lagerstatus.

     

    Hvor mye bygger denne ut egentlig? Føles telefonen større med denne?

  6. Vi har blitt spurt om det er mulig å slå denne tråden sammen med Samsung Galaxy S II - Erfaringer, tips, tricks. Hva mener dere om dette? Er trådene ulike nok til at det er en dum idé?

     

    Sånn i utgangspunktet var vel denne tråden mer myntet på alt rundt telefonen, som når den kom ut, specs, forventninger og lignende... men den flyter muligens litt ut. Eneste negative ved en sammenslåing er at noen irriterer seg over leveringstider og priser i tips og triks tråden. Eller hva synes dere?

  7. Vet du, det krever faktisk litt innsats for alt her i livet... noe driter vi i fordi vi ikke intereserer oss, annet bruker vi timesvis på fordi vi bare elsker det....

    Du får nesten bare finne ut hvor på skalaen du er... skal du ha noe kult, tøft, bra osv. så må man legge noe arbeid i det.

    Android har veldig lav terskel for nybegynnere.

    Jeg har hatt androidtelefon i over ett år, så du behøver ikke belære meg om det...

    Da ser jeg ikke problemet egentlig...

  8. Jeg var innom en lokal elkjøppusher og tafset litt på en slik i går, men det ble en heller trist opplevelse. Syns TW bare ser trist ut, og jeg er ikke typen som gidder å knote med å legge inn ny launcher, og customize opp og ned og i mente. Telefonen i seg selv hadde mindre billigplastfølelse enn fryktet, og skjermen var som forventet knall, men jeg syns ikke den lå godt i hånda. Totalt sett litt skuffet, og jeg tror ikke det blir nok neste telefon

     

    Kjøp iphone ;)

    iPhone ligger så grenseløst lavt på ønskelisten at det ikke finnes ord for det. Har to Appleprodukter i huset, og det er to for mye...

     

    Edit:typo

     

    Vet du, det krever faktisk litt innsats for alt her i livet... noe driter vi i fordi vi ikke intereserer oss, annet bruker vi timesvis på fordi vi bare elsker det....

    Du får nesten bare finne ut hvor på skalaen du er... skal du ha noe kult, tøft, bra osv. så må man legge noe arbeid i det.

    Android har veldig lav terskel for nybegynnere.

  9. Min HTC Hero har slutta å synce med min google kalender. Den syncer fortsatt med Exchange, men altså ikkje med dei 4 ulike kalenderane eg bruker i Google.

     

    Nokon som veit kva som kan ha skjedd?

     

    Jeg opplever akkurat det samme. Skjedde for noen dager siden, og jeg er helt avhengig av den kalenderen i arbeidet mitt... skikkelig frustrert... noen som har noen ide om hva som skjer?

    Har forøvrig HTC Hero jeg og.

     

    (Jeg løste det ved å fjerne all data i Setting -> Applikasjoner -> Administrer applikasjoner -> Kalender -> Fjern data)

  10. Kunne ikke du brukt et program til å arkivere SMSene til Google-kontoen din, så kunne du slettet de fra mobilen din?

    Jeg gjorde det en gang, men fikk bare til å sende 100 og 100. I tilegg sletta g-mail alle mailene mine når de oppdaterte eller noe(flere som hadde det problemet..) så da stoler jeg ikke på gmail lenger. Dessuten vil de aldri logge meg inn.

     

    Jeg har brukt SMS Backup mer eller mindre siden jeg fikk telefonen ved release, og det har fungert veldig godt. Den kan riktignok ikke ha backup av MMS, og den tar bare 100 meldinger per tråd i gmail (med det har kanskje noe med begrensningen i gmail?).

    Fungert veldig bra, men vurderer å bytte (når jeg får Galaxy SII). Noen med erfaring med de som også tar MMS-backup?

  11. F*en meg svakt at butikkene/importørenene går tom så fort!

    Hva forventet de egentlig? Tidenes beste mobiltelefon, med enorme forventninger! -Klart de går unna...!

     

    Isåfall skal ikke det gå på forhandlerenes kappe, men importøren/distributøren. Vet ikke om det er en eller fler samsung-distributører i Norge, evt. Norden.

    Ser at komplett/norek hadde bestilt inn (minst) 300 enheter, og har snart forhåndssolgt 200stk...

×
×
  • Opprett ny...