Gå til innhold

ronick

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ronick

  1. Har testet vive i 2 dager og man merker at dette er bare begynnelsen. Man kan veldig ofte se pikslene selvom man av og til glemmer de litt. Jeg har 3.2×3.2 rom som føles stortnok for de fleste spill jeg har prøvd så langt.

     

    Jeg må derimot si at dette er noe av det råeste jeg har spilt noengang! Mitt absolutt favoritt spill så langt er windlands som er ett spill du har 2 grappling hooks som du kan leke spiderman med. Det ton meg et par minutter i starten for og bli vant til det, føltes ut som at jeg kom til å bli motion sick men det ga seg etter ett kvartet.

     

    Koser meg også mye med audio shield og space pirate trainer, men gleder meg veldig til å få prøvd subnautica da dette akkurat har blitt oppdatert til VR.

     

    Jeg gleder meg allerede til neste utgave hvor det er bedre skjermer, men har du råd til vive så er det verdt hver krone synes nå jeg! Får til og med trening av dette!

  2. personlig så ville ikke jeg ha bodd med noen jeg ikke klarer å bo med. Det er en god del jobbing som må til for å klare det men dette er helt opp til deg.

     

    Hvis du ikke har det bra hjemme så flytt ut, det kan være psykisk belastning å bo hjemme i dette tilfelle og hvis du har motivasjonen klarer du deg nok veldig bra der ute!

     

     

    Med tanke på at du skal gå VG2 neste år, er det for kort for at du får bortebostipend? i så fall vil jeg sterkt anbefale å flytte inn på en hybel eller noe slikt, friheten du får er helt herlig!

  3. Førfst og fremst må det komme til norge.. var vel 1 unge som var bekreftet her i norge (men med tanke på hvordan dødsfall og smitte spredning, så gikk det jo først opp så ned igjen på antall bekreftet smittet/døde så svekker tilliten ganske mye).

     

    Eneste jeg tror kan bli et problem for viruset er kulda, men på en annen side er den jo ikke så mye ute og går....

  4. Jeg har nå spilt wow for over 3 år og er fortsatt fornøyd med det, jeg slutta med wow over en 3 måneders periode hvor jeg da prøvde age of conan (dette var veldig tidlig, uka det kom ut eller noe sånt så det var mange bugs, og en del lag, i tilleg så er ikke pcen min sterk nok) og var smålig fornøyd.

     

    Jeg ble lvl 40, spilte priest of mitra, og har tenkt tanken på at jeg skal fortsette med aoc. jeg har en venn som spiller det som er veldig fornøyd med hvordan AoC er akkurat nå, dessuten så er det sånn med alle MMO spill, wow var like dårlig ut ifra hvor lenge AoC er ute, dessuten har folk sett hvordan WoW er og dermed kan de se ned på AoC pga at det er nytt.

     

    Men har troa på at AoC blir kjempe bra!

×
×
  • Opprett ny...