Gå til innhold

Grinchen

Medlemmer
  • Innlegg

    218
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Innlegg skrevet av Grinchen

  1. Alvorlig talt. Når du lager en slik tråd som dette her, må du forvente personangrep fra flere kanter.

    Nei jeg forventer faktisk ikke det akkurat. Bare fordi man skriver tråder som er litt annerledes skal man ikke trenge å forvente personangrep. Hva slags forskrudd tankegang er det?

    • Liker 1
  2. Som jeg skrev i en lignende tråd TS lagde for en stund siden; Dette er et troll, TS har X antall tilsvarende tråder på forumet. Ikke bruk mer tid på dette tullet... :thumbdown:

    Å jeg tror jeg har sagt til deg at personangrep mot meg skal skrives i min tråd: hva slags inntrykk har dere av meg... Kansje denne gangen trenger det inn i det tommetykke tomme hodet ditt...

    • Liker 1
  3. Før noen andre sløser vekk tid: Dette er et troll, som har X antall flere lignende tråder... :thumbdown:

    Akkurat ja.. Vis du vil komme med slike påstander henviser. Jeg deg til min tråd. (Hva slags inntrykk har dere av meg?) Hvor du står fritt til å komme med personangrep mot meg...

     

    *Feeds the troll*

    Det samme kan sies til deg...

    • Liker 1
  4. Vennligst utdyp.

     

    Neste gang vedkommende lytter til døren din og dette er forutsatt at døren din åpner seg utover, push den rett på ho!

    Det kan jeg jo gjøre... Kansje jeg bør fikse så hun blir kastet ut og så overvåke henne på hennes nye bosted for å finne hennes medsammensvorne..

    • Liker 1
  5. De kristne har nettopp sendt to av sine agenter til leiligheten min de skulle sikkert spionere på meg for å finne en mulighet til å drepe meg. Jeg ba dem om å forsvinne fra mitt åsyn.. Det gjorde de men de kommer sikkert tilbake. Hvordan skal få dem til å slutte å dukke opp her?

    La deg bli drept. Så kan leligheten din og etelfonlinjen din leve sitt eget liv uten å bli avlyttet.

     

    Den beste løsningen er å droppe bruk av narkotiske stoffer ...

    Bruker ikke narkotika!

    • Liker 1
  6. Sikker på at det ikke var jehovas vitner? Er vel helst de som pleier å gå fra før til dør og drepe folk.

    Kan hende det var jehovas vitner, men de er jo en stor del av den kristne sammensvergelsen!

    • Liker 1
  7. Hvis de kom for å drepe deg, så tror jeg ikke de bare hadde gått sin vei. selv om du sikkert brukte din dypeste stemme når du sa at de skulle forsvinne.

    Nei et stort smil og en veldig stor kniv...

    • Liker 1
  8. De kristne har nettopp sendt to av sine agenter til leiligheten min de skulle sikkert spionere på meg for å finne en mulighet til å drepe meg. Jeg ba dem om å forsvinne fra mitt åsyn.. Det gjorde de men de kommer sikkert tilbake. Hvordan skal få dem til å slutte å dukke opp her?

    • Liker 4
  9. Ut i fra denne tråden får jeg ihvertfall inntrykk av at du er nesten i overkant sivilisert i håndtering av kritikk rettet mot deg.

    Dette styrker jo påstandene om at du er et forumtroll, men på den annen side ba du jo om kritikken selv og bør ha et mål med den (selv om det muligens bare er trolling).

     

    Bottom line: jeg kan ikke si jeg har noe negativt inntrykk av deg, men naivitet appellerer til meg på en merkelig måte. Din fremtreden oser av naivitet, og derfor vil jeg underbevisst ha en slags empati for deg.

     

    Rent bevisst gir jeg egentlig faen.

    Pleier ikke å være så "sivilisert" ville egentlig bare lage en tråd der folk er frie til å komme med personangrep mot meg. Jeg gir egentlig faen i hva folk tenker om meg. Men hensikten blir vel at jeg kan henvise personangrep mot meg til denne tråden...

    • Liker 1
  10. Jeg har en nabo som hver kveld går å lytter til døren min. Hun er uten tvil del av en massiv sammensvergelse. Før jeg knuser henne må jeg jo vite hvem hun jobber for og hvorfor hun gjør dette. Noen ideer til hvordan jeg skal avsløre disse hundene?

    • Liker 1
  11. Greit nok at du ikke liker tobakksrøyk, men at du mener røykere er dumme er et helt tåpelig argument. her er en link til noen "dumme" røykere. http://www.jusonline.nl/smokers/

    Selvfølgelig finnes det millionvis av røykere som er oppegående, det var ikke poenget. Hvis jeg sier at jeg synes narkomane er dumme som bruker narkotika, så finner du sikkert en eller annen narkoman som er smart.

     

    At du synes at det er ubehagelig er faktisk ditt på det premisset må vi også forby hvitløk...

    Nei, det er ikke det samme. Hvitløksånde er i motsetning til røyk fra sigaretter ikke helseskadelig (tror jeg).

    Ekkel tobakksrøyk skrev du. At du synes en ting er ekkelt blir jo ditt problem så vidt meg bekjent er det ikke helseskadelig å lukte tobakk. Jeg på min side syns hvitløk lukter ekkelt.

    At barn ikke skal utsettes for tobakksrøyk er jeg saktens enig i men, det er jo ikke værre enn at man kan gå ut å røyke. Men skal man ta fra dem barna deres siden de er så uinntiligente at de røyker? Hva de som gir barna sinne usunn mat da?

    Nettopp, derfor sa jeg at dagens ordning hvor de som røyker gjør det på røykeplasser fungerer greit. De to siste spørsmålene dine skjønner jeg meg ikke på. Nei, man skal for faen ikke ta fra noen barna sine og det var det heller ingen som sa. Det eneste som er blitt sagt er å holde barn unna røyk så de ikke blir passive røykere. Foreldre som gir barna sine usunn mat er også rare, men dette er noe helt annet. Ofte er det tidsklemmer, manglende kunnskap, dårlig råd o.l. som er årsaken, men ikke i alle tilfeller.

     

    Det som faktisk dreper mest mennesker er faktisk dårlig kost ikke røyking. Men det er ingen som snakker om at vi må beskytte barna mot foreldrenes dårlige matvaner...

    Alle som ikke tenker slik som deg er selvfølgelig korka i huet da :roll:

    Kan du diskutere skikkelig?

    Hva er du egentlig ute etter her? Du sa at røykere var dumme et tåpelig utsagn. Det virket veldig på meg som at du tenker at alle som ikke tenker som meg er dumme....

    • Liker 1
  12. Vent, du mener vel tyroksin (T4) - levaxin skriver vi bare ut ved tilfeller av det du nevner og funker som et "kunstig" tyroksin, ja - at det er medfødt er jeg klar over men det så slitsomt når alle sykelig overvektige på sykehuset sier til meg at dem må ha "stoffskifte-problemer" når realiteten er noe helt annet.

     

    Haha, artig historie - dessverre er det folk som har overfokus på sunnhet og som har et temmelig arrogant syn på dette feltet, tenker han fikk en brutalt møte med sannheten, men om han enten havnet i koma eller ble satt i kunstig koma så går jeg ut ifra at han hadde en slags hjertefeil eller bare kjente ikke sine egne grenser. :p

    Ja det het tyroksin før men nå heter det levaxin, men jeg er ikke lege så jeg vet ikke hva det heter på fagspråket. At folk legger på seg når tyroksin nivåene var lave er vel normalt. Det gjorde jeg også, men nå har jeg vært riktig medisinert i flere år og vis jeg legger på meg er det vel fordi jeg spiser for mye eller noe. For ordens skyld jeg er ikke overvektig. Jeg har gått ned de siste årene på en min vanlige kost. En typisk dag hjemme hos meg. Frokost En typisk dag for meg grovt brød (smaker bedre) roastbiff massevis med majones sylteagurk. Middag en diger porsjon med spagetti carbonara (skyldt ned med et par kalde øl) et par sigarer etter maten. Kveldsmat: kjeks å fete franske oster muligens noen druer og til slutt fikener jævlig godt. Te til kveldsmaten.

    • Liker 1
  13. At jeg drikker alkohol påvirker bare meg. Dere og den jævla røyken deres forpester luften til alle rundt dere.

     

    Jeg skjønner egentlig ikke hva du griner over. Det er helt greit av myndighetene å opplyse folket om den latterlige negative helseeffekten som sigaretter o.l. gir. Om folk likevel velger å røyke dette bryr vel ingen seg om, så lenge de gjør det så den drittlukten ikke smitter over på andre som vil holde seg unna. Ingen dømmer deg fordi du vil spise drit og røyke, men min personlige mening ville vært at folk som gjennomgående har, sett fra et helsemessig perspektiv, en dårlig livstil ikke er blant de smarteste når så og si alle i dagens vestlige samfunn vet at det finnes tusenvis av bedre alternativer. Om folk bare er lat, dum, prøver å være opprørsk e.l. skal ikke jeg blande meg for mye i.

     

    Så kanskje de skal advare mot å spise sjokolade, gå på veien, spise McDonalds mat og alt annet som er farlig?

    Staten burde i langt faen i hva folk driver med så lenge det ikke skader andre.

    Herlighet. Snakk om å være innforjævlig smålig. Bare for å ta dine idiotiske eksempler.

     

    - Leser titt og ofte artikler hvor det står at sjokolade i mindre grad faktisk er sunt.

     

    - Selvfølgelig skal de ikke advare folk mot å gå på veien, men de advarer ofte mot å gå på veien i mørket uten refleks. Er dette noe du også er i mot?

     

    - Selvfølgelig legges det vekt på alt dritet som er i McD sin mat. Helt i orden, da vet folk som er opptatt av helsen sin om hva de kan styre unna. Alle andre kan spise så mye de vil.

     

     

    At det advares mot røyk er helt flott, hvorfor i alle dager folk vil skade seg selv på den måten er personelig over min fatteevne. En form for intelligens er å kunne tenke fremover og se for seg eventuelle problemer. At likevel så mange fortsatt ikke innser at den røyken de tvinger ned i lungene deres kommer til å koste dem dyrt om et par år må jeg si er imponerende. Men for min del kan dere gjøre akkurat som dere vil, jeg bryr meg som sagt ikke. Det eneste dere kan spare meg for er den forbanna ekle røyken deres som setter seg på alt av klær og i tilfeller forårsaker at små barn blir passive røykere. Derfor er løsningen grei som den er nå - hold dere unna alle andre som ikke vil ha giften i seg og røyk ute.

    Greit nok at du ikke liker tobakksrøyk, men at du mener røykere er dumme er et helt tåpelig argument. her er en link til noen "dumme" røykere. http://www.jusonline.nl/smokers/ At du synes at det er ubehagelig er faktisk ditt på det premisset må vi også forby hvitløk... At barn ikke skal utsettes for tobakksrøyk er jeg saktens enig i men, det er jo ikke værre enn at man kan gå ut å røyke. Men skal man ta fra dem barna deres siden de er så uinntiligente at de røyker? Hva de som gir barna sinne usunn mat da?

    Alle som ikke tenker slik som deg er selvfølgelig korka i huet da :roll:

    • Liker 2
  14. Staten ser på deg som en arbeidsmaur - som vil at du skal være frisk og utgjøre din del av samfunnet og ikke være en utgift takket være at du(snakker generelt) har mangler på kunnskap på åssen så har vi disse kampanjene for å motvirke en kurvretning som bare viser at vi blir latere latere og feitere.

     

    Viste du f.eks at "5 frukt og grønt" om dagen egentlig er " 8 om dagen" men det ble utarbeidet et kompromiss fordi det er lettere for oss å oppfordre 5 om dagen som et mål enn 8.

     

    På sykehusene er det en haug av pasienter som skylder på stoffskifte-problemer uten å vite hva det innebærer, og jeg kan si her og nå - der ligger ikke årsaken. Det faktum at NTNU starter opp et master i fedme til høsten understreker bare viktigheten av problemet - men så er det som du sier: Er metodene riktig? Er kampanjene vel nok gjennomført?

    Morsomt at du nevner stoffskiftet har lavt stoffskifte. Vel egentlig er vel produksjonen av levaxin ikke eksisterende. Dette er faktisk medfødt ikke at jeg lider noe av det. Men jeg må stadig forsvare meg mot folk som mener at det skyldtes kosthold... Det er medfødt alle slags sykdommer man får er ens egen skyld... Forøvrig spiser jeg det jeg føler for har jeg lyst på bacon spiser jeg bacon har jeg lyst på grønnsakssalat spiser jeg det.

     

    Opplyse folk må man gjerne gjøre men å tvinge folk er å gå for langt og det er det heller mer å mer i retning mot. Jeg husker jeg snakka med en fyr han var selve idolet på sunnhet han røykte ikke og spiste sunt og på fritiden likte han å gå på fjelltur. På en av fjellturene sine kollapset han. Han ble hentet i helikopter det første legen sa når han våknet fra koma var. Ja det gikk bra denne gangen, men nå må du slutte å røyke. Han ble selvfølgelig forbanna da han aldri har røyket...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...