Gå til innhold

Mord-Sith

Medlemmer
  • Innlegg

    258
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mord-Sith

  1. Leser for det meste kjemi nå, siden det er det svakeste faget mitt, og ser på crashcourse videoer i begge fagene for å friske opp kunnskapene! Men alt i alt tror jeg det skal gå ok, det er disse to fagene jeg har mest interesse for, så på den siden var det jo hell i uhell  :wee:

     

     

     

     

     

    Hvilke crashcourse videoer bruker du? :p

    Har også eksamen i biologi, og håper på å gjøre det ganske bra, så går veldig mye i å lese boka og notere som faen :p Henger opp tegninger av reaksjoner, celler og andre figurer rundt omkring :p

  2. Vært hos legen med det?

    Nei. Jeg tør ikke å ta opp slik og er redd for å bli beskyldt for å være "drugseeking" eller noe. Og at det ikke er seriøst nok.

     

    Så samboeren min skal være med meg til psykologen og ta det opp med henne i hvert fall. Hun kan ringe fastlegen eller få lege på dps til å skrive ut, om de mener jeg skal få lov til å få det.

     

     

    Men er så skeptisk til at jeg får noe som skal hjelpe. Får ikke sovemeds som fungerer heller av de, selv om de vet om noe som fungerer. Så det er bedre at jeg er søvnløs/sover noen timer i døgnet fram til jeg krasjer og legger meg inn på akutt-krise bare for å få lov til å sove. Har ikke tro på at de vil hjelpe meg lengre.

  3. Selvskading er en mestringstrategi. Det står respekt av det, men man kan ikke se bort i fra det faktumet at det er veldig destruktivt. Det har sin verdi, absolutt. Selvmordstanker, selvskading osv, det er en del av et større problem. Man trenger hjelp til å komme seg ut av det helvete det lager.

  4. Jeg sliter selv med selvskading og selvmordstanker. Mine mestringsstrategier handler ofte om distrraksjoner og utsettelser.

    "se denne episoden av tvserien først"

    "vent 15 minutter" osv.

    Det er også viktig å ta kontakt med fastlege/psykolog. Det er verdt det.

    Jeg går til psykolog 2 gangeri uka nå. Det er til stor hjelp. Så det er et veldig viktig steg i det hele.

    Bare send meg PM om du trenger støtte. Jeg kan ikke love rette svar, men jeg kan love at jeg vil gjøre mitt beste til å forstå og hjelpe deg i din situasjon.

     

    Selvskading kan være så mangt for en person. Du må tenke hva som utløser tankene dine. Det er ikke lett. Men det er verdt det. Det er verdt det når du klarer å stå i mot det.

    • Liker 1
  5. Akkurat nå er alt veldig veldig sort. I tillegg til psykdommen har jeg blitt syk, så jeg trenger antibiotika, men neida, det har jeg ikke råd til fordi nav har ikke gitt meg penger på tre mnd og jeg har prøvd å fikse det men de vil ikke gi meg det ennå.
    Får de kanskje neste mnd.

    Og utredning hos psykolog mtp diagnose er så slitsomt at det krever alt jeg har.

    Jeg lengter etter en pause.

  6. Hvilken festival?

    Roskilde.

    Det ER slitsomt å leve kun for de man er glad i. Men når man gjør det er det langt fra egoistisk. Det som er egoistisk er å gjøre slutt på livet når man har noen å leve for.

     

    Det er om å gjøre å prøve å dra seg opp av det hullet man har gravd seg ned i. Finne en lidenskap, en hobby, hva som helst. Noe som kan vekke motivasjonen. Det er vanskelig, men ikke umulig. Stå på. :)

    Ja, det er nok om å gjøre å komme seg opp av det hullet, men det er litt vanskelig. Men det er mulig. Det svinger litt, sånn at jeg plutselig ramler rett oppi igjen. Slitsomt. Men det er jo ikke noe annet å gjøre enn å prøve igjen. Jobbe hardere.

×
×
  • Opprett ny...