Gå til innhold

assmouse

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av assmouse

  1. Skandiabanken funker knall her. Engelsk live-konto.

    I alle dager. Jeg har prøvd 3 ganger, 1 US og 2 UK. Ingen suksess. Følger jo de (forholdsvis) enkle fremgangsmåtene til punkt og prikke.

     

    Skifter "Location -> Current location" til UK/US. Går til www.live.com\co.uk og oppretter en live-konto, der jeg oppgir et engelsk eller amerikansk postnummer. Registrerer en konto på www.zune.net (logger på med live-kontoene, og fyller ut informasjon).

    Registrerer kort: Personlig navn, adresse, sted. UK\US postnummer, telefonnummer og state.

     

    Noen innvendinger? Får beskjed om at kortinformasjonen er ugyldig, selv om kontoen belastes 1,- per forsøk.

     

    det jeg gjorde var å først lage en engelsk live konto når jeg starta tlf for første gang. så gikk jeg rett inn på marketplace fre telefonen og la inn kort informasjonen der. deretter blir du via mobil browseren send til zune.net hvor du må registrere noe mer informasjon.

    har du prøvd å gjøre det via telefonen, eller via pc?

  2. Har opplevd noe merkelig de siste to dagene. når alarmen går av kommer det ingen lyd, kun vibrasjon. kan også prøve å spille av ringelyder eller musikk uten at det spilles lyd. tlf er ikke satt i "stille" modus. når jeg restarter er alt bra.

     

    noen andre som har opplevd dette, eller vet om en fiks? kanskje jeg bare har vært uheldig å få en utilregnelig telefon? :thumbdown:

  3. Kvartal 1 = januar - mars. :)

     

    Tilgang til Marketplace:

    Slik går du frem

    * Gå inn på «Region and Language» via kontrollpanelet i Windows og velg «Storbritannia» fra «Location»-lista.

     

    * Lag en UK-Windows Live ID-konto. Dette gjør du herfra. Sørg for at du kommer inn på UK-siden og ikke den norske. Jeg slet litt med det i starten

    Velg så å registrere en ny Windows Live-konto.

     

    *Gå til Zune.net for å opprette en Zune-konto.

    Gå til "My Account" og legg til kredittkort. Fyll inn riktig navn, norsk adresse og norsk poststed.

    Postal code: M1 1AA

    Phone number: 151485745

     

    Eller sjekke denne guiden. Nogenlunde den samme, bare US-konto.

     

    TNX.. Da var HTC trophy satt opp med UK konto og Kreditt kort lagt til. Herlig tlf. Eneste jeg savner er en stoppeklokke/ nedteller. noen som har en å anbefalle?

  4. Gikk selv fra desire til samsungen. Er stortsett fornøyd, synes ikke vekten er noe å klage på. Selv synes jeg det derimot virket som desiren var kjappere til å kjøre android. Synes samsungen er litt treg i forhold til de spesifikasjonene den har. Bare det å åpne mld eller telefon funksjonen synes jeg henger litt. Er dette noe noen andre har merker eller har jeg endt opp med en mandags telefon :thumbdown:

  5. Hatt telefonen litt over 1 dag. er strålende fornøyd og skjermen er nesten ubeskrivelig. forrige tlf var en htc desire, og synes derfor samsungen "henger" litt på noen ting.

    • synes at programmer og annet på tlf henger litt. noe som egentlig er rart når galaxy s tydeligvis skal ha en enda bedre innmat en htc'en.
    • musikken henger når du surfer med tlf.
    • når du får en mld klarer ikke tlf å skjønne at du har lest den, så status ikonet blir værende.

    er det noen andre som har fått samme inntrykk av tlf, og kanskje har noen kjappe løsninger for dette?

  6. Jeg hadde også problemer med levering fra Zagg. Det tok 2-3 mnd og en haug med purringer, så sendte de et nytt.. og plutselig dukket det første jeg hadde bestilt opp 3 mnd etter.

     

    Spennende! Jeg tenkte å vente til det hadde gått 3 uker før jeg begynte å mase på de. Jeg har såpass lav tillit til Posten etter mye surr med forsvunnet post i det siste, men de nekter å ta i mot klager fra noen andre enn avsender.

     

    mottok mitt i dag. ventet i 2 uker.

  7. Angående headset, så kan jeg ihvertfall si at Nokia sitt HS-45 + AD-54 headset/fjernkontroll ikke fungerer.

     

    Ellers så er jeg forundret over at ikke amobil snart kommer med en test av denne telefonen.

     

    Mitt headsett som fulgte med til iPhod Touch fungerer med start-pause, men ikke volum. Blir spennende å se med de som kommer i posten, så skal jeg oppdatere her.

     

    Har testet med både iphone propper og monster beats. begge to fungerer til å pause og starte musikken, og bruke til samtaler. så tror at det som er laget for iphone vil fungere slik.

  8. Hatt Desire en stund, strålende fornøyd inntil i dag tidlig. den forbanna alarmen nektet å ringe..

    noen som har opplevd det samme og kanskje har en fiks for det??

    Klassikeren er at du har installert en taskkiller som auto-killer ting den ikke burde.

     

    Tror alle som hittil har postet at alarmen ikke ringte har lekt seg med taskkiller... Det er som å klage på at de ikke får mail når de har avsluttet mailprogrammet. :roll: Tror ikke de bør skylde så mye på Android, gitt.

     

    bruker en taskkiller ja,men klokke applikasjonen ligger i ignore lista så den blir ikke avsluttet. dette var en feil som også ofte skjedde på min HD2, lurer på om mange i HTC forsover seg til jobb ;)

    det rare er at det ikke har skjedd flere ganger, uten at jeg har endret på noe. men kjip hvis man ikke helt kan stole på alarmen.

  9. Hva slags ekstra utstyr/tilbehør til desire har folk kjøpt? Da tenker jeg mest på beskyttelse o.l, kan dere legge ut link hvor dere evt har kjøpt det.

     

    har bestilt invisible shield fra zagg. finnes på www.zagg.com

    bestilte også et flexishield fra ebay. er egentlig laget for nexus one, men har lest rundt på nettet at det passer utmerket. så blir spennende å se. billig var det også. :D

  10. Tenkte å kjøpe meg nye hodetelefoner til å både bruke sammen med mobiltelefon og ipod. har sett på både beats by dr. dre og mobile bose on-ear. er det noen som har noen erfaringer med de to, eller noe annet å anbefale.

     

    Budsjett: opp til 2000,-

    Type: egentlig det samme så lenge det er noe komfortabelt.

    Bruksområde: skal brukes mye sammen med mobiltelefoner. Både iPhone, HTC etc. derfor et must at det er svarknapp og høyttaler på settet. skal også bruker litt sammen med mp3 spillere og kobles en gang i blant til pc.

     

    takker for tilbakemeldinger....

  11. Jobber på Elkjøp og vi har bekreftet leveringsdato 8 april fortsatt..

     

    Jeg sendte en e-post til Elkjøp (der jeg har forhåndsbestilt Desire) i dag og de kunne opplyse følgende:

    'Hei og takk for din henvendelse.

    Denne skal vara på ditt lokale postkontor den 15/4 på release datumet.'

     

    Hva stemmer?

     

    En ekstern leverandør har en bekreftet leveringsdato 8 april, selv om jeg tviler på at denne kommer da. Hvis du har forhåndsbestilt tlf på elkjop.no vil denne bli levert fra hovedlageret, og der kommer den ikke inn før 15/4.

×
×
  • Opprett ny...