Gå til innhold

AndyPanda

Medlemmer
  • Innlegg

    4 325
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndyPanda

  1.  

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Lurte på om jeg skulle begynne med PF igjen, og tenkte å høre om noen av dere driver med dette for tiden og hvordan det går? Regner ikke med at dere har holdt på med PF helt siden sist vi pratet om det.

     

    Lenge siden sist forresten :)

    Det var lenge siden ja! :wee:

    Har hatt en periode med frokost i mellomtiden, men er ikke noe frokostmenneske, så nå har jeg droppa det. Kjører litt PF-ish. Dvs gir litt faen i retningslinjene. Spiser når jeg vil, men dropper frokost. Spiser i lunsjen på lange skoledager, eller før/etter forelesninger på korte skoledager. Prøver å holde det litt i nærheten av retningslinjene så lenge det ikke skaper noe ekstra pes da, men er ikke så nøye lengre.

  2. Ikke direkte relatert til S4, men det er noe jeg opplever ved bruk av S4'en min..

    Hvorfor kommer det alltid kalender-påminnelser om noen få fødselsdager? Lasta nylig ned en ny kalender-app, men det dukker opp både i den nye og den gamle. Regner med det kanskje er en kobling med facebook et sted.

    Men det merkelige er fellesnevneren her: Det er kun noen få, utvalgte facebookvenner, og dette er personer jeg har lite eller ingenting med å gjøre vanligvis. Dvs jeg får bare påminnelser om bursdagen til folk jeg 'driter i' for å si det sånn :p Har da ikke skrudd på noen varsler som jeg kan huske.. :hmm:

  3. Kjapt lite spørsmål (litt usikker om dette er rett sted å poste, men..):

     

    Forbruker mottar en vare med gratis prøveperiode og ønsker å beholde varen med beskjed om at hvis man vil beholde varen utover prøveperioden vil det bli sendt faktura på epost etter XX dager, dersom man ikke foretar seg noe(sender inn varen igjen).

     

    Om det aldri kommer en faktura, hvem har da ansvar for at forbrukeren mottar denne fakturaen dersom det ikke er opplyst om at forbruker må ta kontakt hvis fakturaen ikke kommer eller annet?

  4. 970674_10151581821711840_1497766659_n.jpg

    Story of my life. Har ikke skjedd en gang i sommer at jeg har fått stengt butikken på under et kvarter. Det går som regel 15-35 min før jeg kommer meg ut.

     

    Noen av kundene tar hintet når vi begynner å slokke enkelte av lysene og rasle litt med nøkler eller ved lyden av mynter som blir talt opp. Noen har desverre kutta all kontakt med omverdnen, og skjønner det såvidt når vi høflig sier i fra om at vi stengte for 10 min siden.

    • Liker 2
  5. Noen som har lest VG idag? Stor sak om farene ved light brus. Bla Fedme og sykdommer.

     

    Foreslår at du:

     

    1) Leser hele saken, deretter:

    2) Les denne: http://www.friskogfunksjonell.no/kildekritikk/

    3) Og disse: http://fitnessbloggen.no/6-usannheter-om-aspartam/ + http://myrevolution.no/s/aspartam-bevist-livsfarlig-av-forskere-i-forsok/

     

    Ferdig med joggetur!

     

    post-104005-0-86671700-1375439860_thumb.jpg

    Doggystyle remix?

    • Liker 1
  6. Akkurat kommet hjem med en Samsung S4 Active med 64gb minnekort, så dette blir spennende! Har hatt en Xperia X10 de siste 3 årene, så det blir mye nytt å lære i dagene som kommer mistenker jeg.

    Hold meg gjerne oppdatert på hvordan den er i bruk. Er spesielt interessert i dette med batteritid og varmeutvikling.

  7. Siden du ikke sier noe om hvordan ditt oppsett er nå eller hva du er på jakt etter - sier jeg litt om mine tanker.

    Takk for et godt bidrag! Per dags dato har jeg egentlig ikke noen TV i det hele tatt. Dvs, har en gammel 21" som er like dyp som den er brei, og veier nesten like mye som meg. Blir ikke brukt.

     

    Hovedsaklig kunne jeg tenke meg å benytte meg av streaming av musikk og video uten å nødvendigvis koble opp laptopen. Typ spotify, netflix og HBO, men også litt youtube-surfing. Kommunikasjon mellom TV- PC og telefon er også ønskelig. Spesielt muligheten til trådløs tilkobling mellom laptop og TV.

     

    Litt internettsurfing og andre gadgets hadde også vært ålreit å kunne gjøre på TVn av og til. Ser litt for meg å bruke det litt som et stort nettbrett-ish omtrent, men det som krever litt mer fart, kraft osv kommer jeg uansett til å bruke laptopen til.

     

    Har egentlig venta en stund med å kjøpe allerede, og nå har jo v.2 av smart-tv kommet i mellomtiden. Har vel nesten bestemt meg for å gå for en nyere Samsung-tv av et slag.

  8. Jeg har testet smarttvfunksjonaliteten på Panasonic same Samsung. Synes at begge er direkte dritt.

    Går alt for tregt og i tillegg eer jeg spent på hvor lenge supporterer feks Samsung et tv som er solgt med denne funksjonaliteten.

     

    Noen andre må nok anbefale en bestemt tv til deg.

    Er det da noe av nyere modeller med bedre prosessor, eller de eldre som ikke er så kraftige?

     

     

    Slik jeg ser det så er det veldig mange funksjoner i en ny smart tv. Du kan både peke og snakke til den. Men alt i alt blir det bare en real gimmick av hele greia. Det blir rett og slett ikke brukt.

    Kontrastnivå og fargegjengiving er mye mer relevant.

    Har nå eid smart tv i 2 år med 3d. Har enda ikke brukt 3D funksjonen. Orker rett og slett ikke å sitte med briller i stua. Når jeg ser tv/gamer så skal jeg slappe av :)

    Men dette er nå min mening.

    Sånne gimmick-funksjoner er jeg ikke så interessert i. Tenker mer på andre funksjoner, utvalg i apps, hvor kjappe de er etc, som skiller de ulike platformene/merkene.

    3D har jeg ikke sagt noe om :p

  9. Tenker å kjøpe en Smart-TV snart. Det er Samsung jeg er mest gira på.

     

    Det jeg lurer på er:

    • Hva skiller de ulike smart-tv-platformene fra hverandre, og hvem er best? Av en eller annen grunn har jeg det for meg at Samsung er blant de beste der.

    • Og hva skiller feks 5-serien til samsung fra 6-serien?

    Ser for meg å bruke rundt 5000 kr et sted. Kanskje villig til å streke meg liiiitt lengre, hvis det er snakk om et realt scoop!

    Skjermen vil jeg ha i full HD mellom 40 og 50" et sted. 42-46 er vel mest aktuelt, men går gjerne ut mot ytterpunktene hvis det er noe bra der.

    Apps som skype, netflix og spotify er ønskelig.

    Skal ellers brukes til spilling (xbox), film og ekstern skjerm for laptop, men innebygd tv-tuner er heller ikke å forakte.

     

    Forslag til gode TVer rundt den prisen? Må ikke nødvendigvis være samsung.

     

    Hvordan er f.eks. denne? http://www.elkjop.no...ed-tv-ue42f5305 edit: Prisen har steget fra 4444,- etter jeg posta innlegget.

  10. Jeg sliter med disiplin i kostholdet og det er en killer for motivasjonen, igår ble det spist -og det ble spist mye og vertfall alt for mye etter klokka 20:00. Føler da at påfølgende og forrige trening blir litt forgives.

     

    Alle trenger pause Doofen, funnet noe alternativ trening du liker?

    Påfølgende og forrige trening blir forgjeves? Er det en gang det er bra å spise for mye, så er det vel mellom to treninger, så frem det ikke blir så lenge mellom hver. Det resulterer jo bare i bra med påfyll etter forrige økt og godt med trykk til neste trening ;) Gå og løft, mann!

×
×
  • Opprett ny...