Gå til innhold

djanrune

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av djanrune

  1. Tusen takk får gode svar begge dere to. Og det første svare, jeg tror kansje jeg bør legge om livstilen min litt også hehe.

    Er ikke kvalm i dette skrivende øyelikke her, men den kommer og går.

    Og ja har oppfølging av psykolog, men har ikke tatt opp dette med kvalmen så mye. Kansje det er noe jeg bør gjøre??

  2. Heisann!

    Kan begynnde med det at jeg føler meg kvalm hele tiden så og sei. Visse dager jeg ikke er det, og det er hærligt!

    Jeg tror det kan være psykisk, men er usikker, så vil gjerne vite om noen flere har erfaringer med det?

     

    kan starte med at når jeg gikk på ungdomskolen, tilbake i 2005 så begynnte det med at jeg fikk panikkanfall, og 2-3 år senere fikk jeg påvist generalisert angstlidelse også.

    Og spessielt den tiden det herjet på sitt verste, så gikk jeg ofte kvalm hele dagene og fikk ikke til og spise skikkeli og gikk ned flere kilo. Den perioden varte over flere mnder.

    Lærte etterhvert og leve litt med det og ting vart bedre. Da gikk det over til det at jeg får det meste vart kvalm kun når jeg fikk anfall.

    Men tilbake til 2010, så var det ofte slik at jeg kunne ligge kvalm hele dagene, noe som var veldig slitsomt. Jeg rett og slett tenkte at jeg kom til og bli kvalm, og vips så var jeg skikkelig kvalm.

    Har også angst får og kaste opp(har faktisk et navn men husker ikke hva det heter) og det gjør det ekstra slitsomt.

    Men etter jeg fikk førerkort i mars 2011, så gikk det fint, glemte bort det meste som hette angst, så gikk egentlig ganske greit, hadde noen få kvalmebyger selfølgelig, men aldri på lik linje som nå.

    Men nå den siste tiden spessielt dei siste mndene har jeg vært plaget av kvalme igjen. Holder meg stort sett innendørs, og er slitsomt og gå på jobb når det er slik.

    Av og til så hjelper det litt og spise en liten stund men så kommer det tilbake igjen. Av og til gjør det vondt verre, av og til får jeg skikkelig angstanfall etter jeg har spist og gjør saken enda verre.

    Og det gjør meg rett og slett redd får og spise også, selv om jeg selfølgelig må gjøre det.

    Er begynnt og bli slitsomt dette. Noen som har erfaringer, eventuelt tips? Flere som tror dette kan ha psykisk påvirkning?

  3. heisann.

    Har seg slik at jeg har fortsatt ikke komt over exdama, etter 1 år og 1 mnd. vi var sammen ca 1 år og 3? mnder, men vi "holdt på" ca 4-5 mnder før vi vart sammen. Sliter ofte kveldene, klarer ikke og slutte og tenke på henne. Vet ikke hvordan jeg skal få sagt det til henne, og vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Vi snakker fortsatt en del i sammen. Hun ringer meg og jeg ringer henne. Vi er gode venner, kansje det er det som er problemet?

    Men har seg slik at jeg vil så gjerne ha henne tilbake! Vart slutt på grunn av avstand. Er ikke så langt i mellom, ca 2 timer. Men i ettertid, så har jeg fått meg lappen, og bil og alt, så og reise dit hadde ikke vært noe problem får min sin del nå. Av og til kan det virke som at hun er litt interisert enda. Bla, i sommer, så fikk jeg meg ny dame, får jeg trodde jeg var komt over exdama, noe som viste seg at jeg ikke var. Fikk en følelse av at noe ikke stemte, og fikk på en måte følelsen av og være "utro" og klarte ikke og stoppe og tenke på henne, så det var ikke lenge det forholdet varte. Og exdama virket noe "sjalu" når jeg fikk meg ny dame.

    Men nå har jeg ikke peiling på hva jeg skal gjøre. savner henne noe sinnsykt. Noen gode tips folkens?

    Hadde varmet hjertet mitt veldig mye!!

  4. Heisann.

    Vi skal nå omplassere hunden våres, også er dette en jakt labrador. I følge der vi fikk hunden og dyrlege så heter jaktlabrador "Flatcoated Labrador". Jeg la ut hunden på finn får min far, og brukte min e-mail og der kom en e-post som sier dette: Renraset? Jaha! Til din informasjon så finnes det ingen rase som heter Flatcoated Labrador! Det enten Flatcoated Retriever eller Labrador Retriever. Som eier burde du vite hva slags rase du har og skal selge!!

    Hilsen

    irritert hundeeier

     

    Stemmer dette?

    Jeg og min far velger selv og stole på dei vi har kjøpt hunden hos og dyrlege da dei sier at jaktlabrador rasen heter Flatcoated Labrador.

     

    Men noen som har formening om dette?

     

    Mvh meget forvirret sønn av hundeeiger!

  5. Heisann! jeg vil gjerne gå opp i vekt da jeg er tynn som en stilk, men uansett hvor mye jeg prøver så går det ikke. Har lugget på samme vekt i flere år nå. Spiser mye og trener lite og sitter får det meste på ræva men om jeg går opp i vekt? neida.. Noen tips til mat jeg eventuelt kan spise som hjelper får og gå opp i vekt? Og om det er noe trening som hjelper?

  6. ser ut som du har vært uheldig med omega kjøp altså??

    jeg har omega også, men den har aldri vært noe trøbbel med men på ene jeg hadde engang det kan høres ut så samme problem. Er det bankelyd/durelyd og litt risting? sjekket om noen foringer bak er ødelagte? eller en mansjett på bakaksel?

     

    vist du har grisekjørt mye med den da kan det være diffen som synger sitt siste vers. Sjekk først foringer og mansjetter, vist ikke så går du over drivverk og kikker litt. Eventuelt tapp ut olja fra bakaksel og ta av dekselet og se inni om tannhjulene er slitt eller noe. men husk og fyll på ny olje vist du åpner den :p

×
×
  • Opprett ny...