Gå til innhold

Ballr28

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ballr28

  1. Equalizeren fungerer også med Bypass-knappen trykket inn. Det som skjer er at den går fra å være 5.1/7.1 surround til 2.1, men en kan allikevel ta de forskjellige profilene i bruk, sammen med egne som en eventuelt har lagd...

     

    Headsettet blir lettere identifisert som "påslått" ved å se på memorysticken som ved tilkobling med headsettet får konstant blått lys på seg. Men ellers virker det som en god anmeldelse, og jeg anbefaler headsettet selv :) !

     

    P.S. Headsettet er 5.1/7.1 grunnet høyre og venstre "senterhøyttalerne" er plassert i samme utgang som høyre og venstre "bakhøyttalerne", sånt lite funfact

     

     

     

  2. Kjøpte http://www.netshop.no/Avdelinger/Datautstyr/Minne/DDR3-1333MHz/Corsair/Corsair-Dominator-8-GB-DHX-DDR3-1333MHz-Kit-w-4x-2GB-XMS3-modules,-CL7-7-7-20-48870-p0000172055.aspx og satte inn i pc.

     

    skrur på pcen, har lcd poster pga Asus Maximus Extreme (ja, den første :p ), får beskjeden DET DRAM. Egne erfaringer sier at det er noe galt med RAM settings.

     

    Clearer Cmos, starter pcen, så booter biosen og gir meg valget mellom "bios setup", eller" load default values and continue". velger jeg setup og prøver å starte igjen etter at jeg ikke har endret noe, får jeg igjen DET DRAM, og jeg må cleare cmos og gjennomgå samme prosess. Velger jeg derimot "load default values and continue", starter windows og alt er himmelsk.

     

    Jeg har absolutt ikke lyst til å måtte cleare cmos hver jævla gang jeg skal starte pcen, så hadde vært greit om noen kom med noen tips om hva jeg kan gjøre. Og forresten, byttet ut gammelt RAM OG gpu (gpu døde), satte inn nytt hardware, installerte stock drivere, og først DA oppstod dette problemet.

     

    Det som forundrer meg mest er vel det som har med å gjøre at default values tydeligvis ikke er default, hvis jeg skal si det på den måten. Ettersom at jeg ikke endrer noe i biosen så skal det i teorien være default instillinger, så clearing av Cmos bør ikke være nødvendig. Er det lagringsproblemer det er snakk om ? Halp pl0x

     

     

    maximus extreme btw http://www.asus.no/Motherboards/Intel_Socket_775/Maximus_Extreme/#overview

  3. Jeg er på ferie i USA, og jeg har et par venner her borte da. En av dem tenker å skaffe seg en HTC, så han vil selge iPhonen sin til meg, og jeg som bare har en gammel sony ericsson vurderer nå sterkt å kjøpe nettopp for en liten oppgradering da.

     

    Spørsmålet til dere her på forumet er da som følger:

     

    1. Går det an å tilbakestille telefonen slik at det ikke er noen tidligere spor fra forrige eier?

    2. Går det an å ta den samme telefonen, og låse den opp til bruk slik at den er fungerende i Norge?

     

    Rekkefølgen av tingene som skjer er ikke viktig (eller er det det?), men hvis noen kunne svart meg på dette så hadde det vært flotters ;)

     

    Takk på forhånd!

  4. Skal kjøpe nytt headset, og jeg har i bunn og grunn kommet fram til at jeg vil ha ett av disse to valgene:

     

    http://www.musikklink.no/aspx/produkt/prdi...aspx?plid=12178 Allen&Heath XONE XD-53

     

    http://www.musikklink.no/aspx/produkt/prdi...aspx?plid=13386 Technics RP-DH1200

     

    Har funnet ut at Technics er ett flott headset og skulle finne fram til headsettet på nettet igjen, derimot jeg kom over XONE headsettet, og begynte å sammenligne. Jeg klarer dessverre ikke å finne ut av så veldig mye om XONE headsettet og spør da om noen her på forumet har noe og si. Eventuelt komme med et annet forslag om headset innenfor 1500 kroner.

    Jeg er veldig opptatt av komforten hvis det sier noe.

     

    Takker for svar på forhånd

  5. Hei

     

    Leter etter noen ørepropper rundt 500-1000 kr, som da har den gamle looken. Ikke inne i øret, men slik at de bare henger på øret da, if u see what im saying...

     

    http://tpucdn.com/reviews/Head-Direct/Yuin...mages/small.gif utseende som vist på linken så jeg for meg.

     

    Finner bare ikke noe nytt av den typen nå lenger, bare sånn inne i øret opplegg :(

     

    Kan noen hjelpe meg? Takker for alle mulige svar. Og hvis noen kommer med et forslag, vil jeg helst ha muligheten til å bestille på nett (ikke fra utlandet elr noe slikt).

     

    ^^

  6. Trykk Windows-tast+R og skriv inn CMD. Skriv "ipconfig" og finn ut hva din gateway er (pleier å være 192.168.1.1) skriv så dette i din nettleser og logg inn (standard passord er "admin"). Gå til "Advanced", så "Security", og ta vekk krysset ved siden av "Enable Universal Plug

    and Play". Restart ruteren din og se om det fungerer nå ;)

     

     

    ja, skal prøve det snarest mulig... nå må jeg bare få tillatelse ^^ takk for hjelp, og jeg sender deg melding hvis ikke fungerer

  7. Heihei

     

    Kjøpte Halo 2 for Vista her om dagen, installerte, og funker greit

     

    Kun et problem da, og det største problemet overhodet mulig, jeg får ikke i det hele tatt connection med internet/live. Jeg som da gledet meg til å spille dette online er blitt temmelig deppa... For dem som ikke vet er jo gamertagen koblet opp mot hotmailen som du har valgt, og etter jeg da prøver å logge inn på den, kommer denne feilmeldingen opp. Håper at noen kan hjelpe meg med emnet.

     

    screenshot av feilmeldingen:

    post-173338-1244319977_thumb.jpg

     

    Her er også "network status" tatt bilde av:

    post-173338-1244320267_thumb.jpg

  8. Jeg har butikkversjonen, har det noe å si da? Skal jo helst være MINDRE problemer på en butikkversjon.

     

    Og ja, jeg har allerede prøvd å kjøre den som administrator, men d endrer ikke på noen ting som helst.

     

    Forresten, fikk lastet ned updates, så nå skal jeg bare komme til d stede som d krasja sist da, pga "saved games" ikke støttet akkurat den spill versjonen (ver. 1.5.07)

  9. Jeg får ikke noe til nå lenger. Hele spillet krasjer på nøyaktig samme sted hver eneste gang. Det er når jeg går inn i Garbage ved de to vaktene, og alt går kaputt. Jeg starter spillet opp igjen, men da er hele spillet på bærtur, og starter opp i verdens minste rute, som da skal tydeligvis være såkalt "fullscreen".

     

    Tenkte kanskje, "hm.... jeg tror jeg laster ned litt patches, kanskje det får alt til å virke". Men jeg får heller ikke overwrita noe, pga en access denied!? WTF! NOEN SOM HAR STALKER, HJELP MEG!!

     

    Bilde av feilmelding ved installasjon av patch i vedlegget.post-173338-1229545852_thumb.jpg

  10. Har sett litt rundt på nettet, men vet egentlig ikke hva som er bra med de hodetelefonene jeg har sett på hittil. Går etter komfort, bass og lydkvalitet, og selvfølgelig noe som er fint å se på. Det at de er litt portable er en bonus.

     

    Jeg har funnet en mulighet, men hvis noen andre har noe å tilføye ville det vært fint.

     

    BEYERDYNAMIC HiFi hodetelefoner DJX-1:

    http

    ://www.pixmania.com/no/no/689655/art/b...ner-djx-1.html

  11. Skal kjøpe et grafikkort som takler noen av de nyeste spillene ganske greit på high settings. Men det er veldig mye debatering mellom disse to kortene, at jeg ikke vet helt.

     

    4870 er jo nyere med bedre teknologi, men 3870 x2 har bedre specs! Hva skal jeg velge?

  12. Skal bygge pc, men har egentlig bare valgt noe som ikke er det aller beste, men nesten rett under. Jeg har tenkt til å bruke den da til spilling av de nyeste spill, på max og medium i 1280x1024 oppløsning. Trenger jeg dette her da?

     

    CPU: Intel Q9550 2,8 Ghz| HK: Asus Maximus Extreme| HDD:1 Tb Dual prossesor| Kabinett: Aplus El Diablo| Grafikkort: PowerColor Radeon HD 4870 1GB "PCS"| RAM: Corsair TWIN3X 1333MHz DDR3 4GB| OS: ENG Vista 64-bit| PSU: OCZ StealthXStream 600W

     

    Lurte kanskje på om noen hadde noen forslag å komme med, som f.eks. hva jeg kan kutte litt ned på. Pc'en koster ca. 13,5-14 tusen kr.

  13. Hvis jeg skulle ha valgt 4850, ville jeg ha valgt et Gigabyte Radeon Hd 4850 OC Zalman. Med spesiallaget vifte som kan takle en god del overclocking, hvis du da driver med det.

     

    Guru3D har en fin review om den. De sier nå at det bråker litt, men i forhold til de litt sterkere, ville jeg nå ikke si at den lager all verdens lyd.

     

    Guru3D review: http://www.guru3d.com/article/gigabyte-rad...85oc1gi-review/

     

    For deg som ikke spiller så "ekstremt" mye, merker du ikke så stor forskjell mellom minnefrekvensen+gpufrekvensen på gode og dårlige kort, men heller minne kapasiteten.

×
×
  • Opprett ny...