Gå til innhold

RomeoIndia

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RomeoIndia

  1. Tror dere meg hvis jeg sier at jeg ikke liker "bad boys"?

    Ja det kan jeg tro for det finnes nemlig damer som ikke faller for nettop badboys, så i dette tilfellet er det mere "bad things happen to bad people", i hverfall på jentesiden.

    Det som er trist er når er seriøs gutt detter borti disse damene som blir våte i trusa av de tøffe gutta, utfordringen er å oppdage det i tide.

     

    Hvorfor så bitter..... jeg har smakt på verden og den er bitter, så jeg forbeholder meg retten til å kalle en spade for en spade.

     

     

    En Bad Boy kom på motosykkel og tok eksem din med storm? :innocent: Neidda, men du må ikke være forbanan for hva gutter som jenter velger.... Det ligger programert inn i hodene deres fra de var født!

  2. Må man ty til sånne metoder som PUA'ene driver med for å i det heletatt greie å få seg dame ?

     

    Det en PUA kan er å skaffe seg damer. Det betyr ikke nødvendigvis at han klarer å holde på dem. Men å forstå hvordan damer tenker og tilpasse sin oppførsel deretter skader nok ikke i jakten på den perfekte soulmate.

     

     

    De fleste PUA har nok forståelse av sosial dynamikk og hvordan kvinnen tenker til å holde på henne også :!:

  3. Du trenger ikke å være badboy for å tiltrekke deg jenter.

     

    Det badboys derimot tilbyr jentene, som en del andre ikke kan tilby, er opplevelsen av følelser.

     

    Jenter vil ha en mann som kan få dem til å føle seg levende. Få dem til å gråte, le, oppleve livet.

     

    Å være snill og grei, trenger ikke nødvendigvis å bety at man er kjedelig. Dog, ofte er det sånn. Badboys har også mer selvtillitt. Selvtillitt tiltrekker jenter. Igjen, man trenger ikke å være bad for å ha god selvtillitt :)

     

    Kort sagt, Jenter vil ha en Mann! Ikke en tøffel... :)

     

    Ta en titt på pu, kanskje du oppdager noe nytt? :)

     

     

    Er du med i communityet du også?

  4. I det ene øyeblikket virker det som om hun liker meg, og i det andre øyeblikket er jeg veldig usikker.

    Jeg har lyst til å bare sende en mld og spørre om hun vil finne på noe, men det bare.. går ikke :dontgetit: Hva burde jeg gjøre?

     

    Gammel post, men bare så du vet det til senere: Jenter oppfører seg forskjellig for deg for å teste deg!! Dette kalles "mixed signals". Hun ser om du er mann nok til å oppføre deg likt uansett hvordan hun oppfører seg mot deg... Dette er gutter som jenter virkelig er ute etter. GET the balls man!!!!!! Du rekker ikke å sjekke opp alle verdens damer uansett!!

     

    Men ikke ta henne med på noen vanlig "date"... ikke bruk ordet engang.... Gjør noe orginalt med henne... "Hei! Jeg er faktisk i nærheten av plassen din på fredag! (Bruk en hvit løgn). Blir du med så jeg får sjekka hva sjapper dere har? Kult med veiledning fra en "innfødt" Jeg drar uansett"! Det er tusen ganger bedre å tulle rundt på en klesbutikk og ha det KJEKT med jenta enn se en kino eller spise på resturant en kveld!! :thumbup: Vær fri, litt galen, forskjellig fra alle andre gutter

     

    Kjæresten min var så flink at hun bestod teorien på lappen til bil, så hun fikk seg en liten gave som jeg hadde gjemt i leiligheten :)

     

    Ting begynner å gå seg til i leigligheten, og det blir mindre og mindre "krangling". Blir litt kompromisser osv når man skal flytte sammen med forskjellige formeninger om hvordan ting skal gjøres kan man si, hehe :)

     

     

    Søtt gjort å gi gaver for slike små happenings... Men hold det til jul og fødselsdag ellers :thumbup: Ikke kjøp jenta tilbake... Men bra at du VISER henne at du er glad i a` enn å si det....

  5. Hei! Jer er 18 selv BTW, og jeg har tidligere slitt EN DEL med kjærlighetssorg jeg også.....

     

    For det første så må du ha rette innstillinga til det motsatte kjønn:

    Viss du kan finne EN dame som du elsker overalt der hvor du bor, hva faen tror du skjuler seg i resten av Verden?!?! Beste medisinen mot denne slags sorg er å treffe nye jenter!!!

     

    For det andre: Ikke prøv å få henne tilbake igjen... Viss du sliter så jævli med det... Send meg en PM og vi kan ta det derifra :thumbup: Jeg vet hva jeg snakker om gutt!!

  6. Hehe, viss damene er like i "The New World" så :thumbup:

     

    For å være ærlig... Har drevet en del med Pick Up :blush: Og til dere som synest jeg utnytter damene... jeg skal vekke så mange følelser i deres deilige kvinnelige sinn at de skulle ønske jeg ble igjen for alltid!! Og tenker ikke bare sex nei..... DET livet hadde blitt hardt....

     

    Takk for positiv svar du Christeven! Du blir antakeligvis en av få :!:

  7. Hei! Har tenkt å være i Forsvaret å få jobbet opp en million i peng før jeg legger ut på chopper-tur i USA Der skal jeg kjøre fra by til by, foføre ned dame etter dame som jeg ligger hoss og får meg noen gode måtlid og en dusj før jeg legger ut på veien igjen! Skulle det være dårlig med damer så ligger jeg i telt/hotell.... Noen andre enn fyren fra "Harley Davidson and the Marlboro Man" som har erfaring med denne galne ideen?

     

    PS: Har ikke tenkt å leve sånn for alltid! La oss si, noen år? :new_woot:

  8. Å si at jenter er svake for badboys blir relativt difust, da det er så mange forskjellige definisjoner og assosiasjoner til begrepet. Etter egne og andres erfaringer kan jeg koke ned påstanden til at jenter flest er tiltrukket av gutter som er totalt likegyldig til hvorvidt jenta liker dem eller ikke, og oppfører seg deretter. Man kan godt vise interessere for jenta, så lenge man ikke er så interessert at man begynner å behandle henne som noe som er mer verdt enn en helt vanlig person. Man trenger ikke nødvendigvis være en stereotyp badboy for å ha denne tankegangen, men den finnes utvilsomt oftere hos de som karakteriseres som badboys enn hos typiske nice guys.

     

     

    Du har forstått det, delvis... Jenter elsker mange av de verdiene en Bad Boy utstråler.... Feks: De demonstrerer høyere verdi enn jenta, i motsetning til ALLE andre som serverer balla sine på sølvfat, det trigger følelsen i jenta for at "Hei, endelig en som er selvstendig nok!! Han ville blitt en god fremtidig far!" De er tøffe i tryne, noe som betyr selvtillit og selvstendighet. Lista går i evigheter... gidder ikke å fortelle mer.... Oppsummering: Jenter ser etter de samme gutta som for 10 000 år siden da hjernen vår var enda var helt lik..... De velger ikke menn utifra samfunnets tid, men fra det som er helt innebygd i hjernen deres....

     

    BTW, bildet ditt er James Dean? En av tidenes Bad Boy :thumbup:

  9. Heisann!

     

    Går nå 2. klasse studiespesialiserende og tenker på å søke meg inn til befalsskolen ved panserbataljonen i indre Troms når den tid kommer. Har svært lyst til å bli vognkommandør, ville elsket jobben , samtidig som det gir meg mulighet til å delta på INTOP senere. Det blir så klart Afghanistan på dette tidspunkt. Jeg har forstått at det er Stormeskadron 3 som i størst grad blir sendt på INTOP, stemmer dette? Er det noen her som har erfaring som vognkommandør for stormpanservogn CV9030 i? :cool:

  10. Au da, førstegangstjeneste eller? :p Søker meg direkte etter vidergående, da blir det 4 år hvor en liksom-befalskole gjelder for første året. Etter det blir det tjenesteår, full pakke.

     

    Så jeg kan bli avvist bare pga. karakterene allerede før opptak?! Hva gjør jeg om det ikke er tilstrekkelig? Du nevnte jeg kunne få noen ekstra points om jeg tok BS først... Stiller kanskje ikke de dem samme krava? :ermm:

  11. Takk, du gjorde meg litt klokere der... :cool: Har du noen erfaring fra KS selv? Teller karakterene mye i tillegg til resten av vurderingen under opptak?

     

    Her er de skriftlige prøvene jeg også lurer litt på

     

    • Engelsk

    • Matematikk

    • Samfunnsorientering

    • Figurkombinasjoner

    • Tallrekker

    • Ordforståelse.

     

    Er figurkombinasjoner og tallrekker lignende som de Mensa gir ut? Går på IQ altså?

     

    Ikke gidd å svar dersom du er busy :whistle: Spørsmålet er rettet mot eventuelle andre også...

  12. Hei Folkens! ;)

     

     

    Er sikker på at jeg søker meg til Krigsskolen om få år (Hæren, Bachelor i lederskap og militære studier), går studiespesialiserende på dette tidspunkt. Karakterene mine ligger på snitt 4,3

     

    Jeg har svært god fysikk, ingen angst-allergi-sjukdom-osv... Godt syn og hørsel... (foreløpig) bra psyke og har alltid taklet å lede andre mennesker. Stort sett alle egenskaper som jeg leser Krigsskolen vil ha... Men de sier selvfølgelig ingenting om hva karaktersnitt kadettene hadde fra vidergående skole :hrm:

     

    Har vi noen kommende yrkesmilitære eller andre vitende her på forumet som kan hjelpe meg? :) Tar selvfølgelig imot eventuelle tips også!

  13. "Dude, har du tenkt å gjøre små lovbrudd og drive meg ekstremsport for å få jenter til å like deg? Kom an. Skjerp deg."

     

    Heisann kjekken... Du missforstod meg litt, jeg nevnte opp noen saker som er EKSEMPEL på hvordan en typisk BadBoy er. Jenter liker mange av disse tingene, MEN det er ikke grunn nok til å begynne med de dersom du ikke vil. Jeg har vært så heldig å blitt født med samtlige av interessene, og jeg elsker å bryte litt regler og spille drittsekk. Ikke begynn med noe du ikke vil. (På en annen side så må du jo alltid ofre noe for større mål, som å sitte med lekser istedenfor å vere ute å leke fordi du senere skal ha et yrke du VIL!) ;)

     

    "Hvis du vil gå til det steget å gjøre små lovbrudd og drive med ekstremsport for å dra damer, har du allerede motsagt deg selv allerede. En ekte badboy, leder, eller alphamale driver ikke med slike ting fordi han vil dra damer. Han gjør det fordi han selv vil det. Å gjøre det du beskriver tiltaler bedre tittelen wannabe-badboy med fail skrevet over panna."

     

    Flott!! Mener akkurat det samme :thumbup:

     

    PS: Hadde vært kult å fått kontakt med noen andre innpå forumet her som lever samme stilen! ...Godt nyttår...

  14. Nei thomas.

     

    Karate er veldig andreledes på mange måter.

    Vi driver fullkontakt. og trener ikke bare, vi driver oxo litt med filosofi.

    Karate er mye vanskeligere, og har desidert mest styrke enn noen annen kampsspor på verdensbasis...

     

     

    Har drevet med Kyokushinkai Karate i noen år, og er absolutt enig med deg :thumbup: Aldri bruk det annet enn i selvforsvar, men når det først gjelder, er det eneste du kan gjøre å gi full trøkk... Hadde vært så livredd i samme situasjon at jeg hadde gjort akkurat det samme, sannsynligvis slitt litt med følelsen etterpå også... Lenge siden linken er postet, håper ikke du fortalte det til politiet :D

×
×
  • Opprett ny...