Gå til innhold

Sny91

Medlemmer
  • Innlegg

    359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sny91

  1. Jeg betaler GLADLIG lisensen bare for å slippe å se all denne forbaska reklamen ;-)!! Og når kvaliteten og bredden i tillegg er bedre... hva f... syter du for?

    Hva med oss som aldri ser tv? Jeg buker tv'en min til film, spill og lignende, men aldri til tradisjonell tv-titting. Hvorfor må jeg ut med penger til NRK, hvor er det rettferdig?
  2. Men har du kjøpt de andre dlc'ene så er det ikke verdt å kjøpe premium i dag,da er det like greit å kjøpe det til ordinær pris. Er vel bare sony som får dlc'ene før alle andre, resten fåt de vel likt premium eller ikke

    Nei? Premium medlemmer får vel fremdeles uke eller to før ikke-premium?

  3. Sleeping Dogs er fantastisk. Det kan se ut som enda en simpel GTA klone, men det har en mer egen stil. Spillet har ikke fokus på våpen så mye, som per17 sa, og fokuserer mye mer på hand-to-hand combat.

     

    Det er morsomt, intenst og har en story som kanskje ikke er det nyeste i boka, men som ihvertfall jeg lever meg godt inn i. Forøvrig kan det sies at jeg ikke har spilt det helt ferdig enda, da. :p

    • Liker 1
  4. Yesda, da var begeret fullt. Jeg har fått så grundig nok av nabojævelen at jeg ikke gidder mer, enten så roer han seg, ellers må enten jeg eller han flytte til helvete ut.

     

    Og nei, jeg er ingen kjiping som ikke takler den minste lyd, og ei heller en fest som kan bli for høylydt en gang i blant. Vi bor da vegg i vegg, så slikt må man tåle.

    Det jeg ikke tåler derimot, er når han og de 3-4 andre som man skulle tro bor der, da de alltid er der, sitter og synger, klapper, tramper i gulvet og trommer på ei svær jævla jungeltromme til 2 på natta nesten hver jævla natt! :mad:

    Og da de er så mange der hele tiden blir det naturligvis mye trafikk i gangen, og de smeller noe insane med ytterdøra hver jævla gang. Og noen ganger er de frekke nok til å ringe på ringerklokka vår for å slippe inn også, da han ikke har ringerklokke, og vennene hans jo ikke nøkler.

     

    Jeg har prøvd å snakke fornuft til han, banke i veggene og si ifra til husvert, men ingenting ser ut til å gå inn. De kan stoppe, men starter så opp igjen kvelden etterpå.

     

    Så nå får vi prøve å gå litt videre, og slenge inn en skriftlig klage, og satse på at huseier tar den litt mer alvorlig enn de små sms-ene jeg bruker sende.

     

    Men jeg trenger hjelp, da jeg ikke aner hva jeg skal skrive, og er redd jeg ikke kommer til å bli tatt seriøst da jeg jo bare er en "liten hvalp" på 20 år som ikke vet bedre. Men forhåpentligvis har huseier hørt bråket han og, eller, det vet jeg at han har gjort, han har bare ikke baller til å gjøre noe med det selv. Så nå, om jeg sier at det er nok, så gjør han endelig kanskje noe med det.

     

    Så, noen awesome personer som har den minste peiling på hvordan jeg skal skrive en slik klage, og hvordan jeg bør formulere meg?

     

    Setter stor pris på alt av svar, og nå som det endelig har blitt stille (ja, de sang høylydt frem til for 5 minutter siden :thumbdown: ) skal jeg prøve å få meg litt velfortjent søvn.

    • Liker 1
  5. Rettelse: I dag er det akkurat 2 måneder siden jeg bestilte den gitt.

    Men, nå når jeg kom hjem fra jobb, tror dere ikke den lå i postkassa? Boyah! Litt vel sent for den bursdagen, men han blir vel glad så lenge han får noe, åkke som tidspunktet.

     

    Skjønner ikke hvor i huleste den kan ha vært disse to par månedene, men men :p

  6. Bestilte meg to t-skjorter der for over halvannen månede nå. En kom i posten etter en uke eller lignende, og den andre har jeg fremdeles ikke sett noe til. Noe som jo er kjempemoro, da den jo skulle være en bursdagsgave :hrm:

    Etter mang en mail frem og tilbake, og ett helvetes slit med at de bytter hvilke mailer jeg kan skrive til hos de, så har de endelig gitt meg ett skikkelig svar. Men, det løser seg ikke enda. Jeg må tydeligvis skrive ut ett papir, fylle ut en drøss info og slenge på en signatur, for så å slenge hele dritten til de i posten. Prøver å kontakte de angående å få scannet den og sendt de på mail, men får nå bare fullt av standardsvar, igjen. Så vi er tilbake til start :thumbdown:

     

    Misforstå meg rett; jeg liker play, og kommer lett til å fortsette å handle hos de. Men om de fortsetter med slik ræva kundebehandling så vet jeg ikke om jeg gidder de mer. :mad:

×
×
  • Opprett ny...