Gå til innhold

staale92

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av staale92

  1. om man skal følge den logikken blir vi sittende med et spill som er dårligere enn FIFA MANAGER 09 til slutt....

     

    Ja, utvikleren sliter virkelig med økonomien for tiden etter mange år med flopp etter flopp. Aner du hvor stort FM2009 og FM-serien er? Aner du hvor skandaløst dårlig dette er?

     

     

    dette er en glipp som er nok til å få folk sparka, men uansett: hvor mange reelle konkurrenter til FM er det?

    Sant, det er ikke mange.. men den største er vel Fifa Manager..

  2. Og der var alt registrert og oppdatert! Tok bare to hyggelige timer slik at jeg fikk laget pizzabunn og drukket et par pils :)

     

    Lykke til!

     

     

    Hvordan fikk du det til ?

     

    Var bare regelmessig innom PC-rommet og trykket på "Neste"/"Tilbake", så til slutt gav vel SIGames etter for presset. Hadde rimelig bra counter-attack, med Torres og Keane på topp ;-)

    du kødde ikke no nei? :p æ leve i håpe her æ sitt æ ;o

  3. Til alle de som er irriterte og sinte, og kanskje skeptiske til neste års release:

     

    Hi Anthony,

     

    thankyou for your feedback, unfortunately this was a problem we could not have foreseen but we have an incredibly talented tech team who are working tirelessley to fix these problems now so people can play FM09 and of course everything will be scrutinised to make sure it doesnt happen again.

     

    We completely understand you guys' frustration and are incredibly sorry but I will keep you updated here so that you know what is going on and get you in the game asap!

     

    Sarah

    Jeg tror nok ikke problemet vil oppstå neste år.

    send linken te det der e du snill

  4. Det er jo det de har. Det kalles "Gjett hva din aktiviseringsnøkkel er". Hysterisk morsomt spill. ;) Digger at de har økt vanskelighetsgraden betraktelig ved å la flere bokstaver og tall ligne veldig på hverandre.

    haha.. etter en veldig dyster kveld med mange skuffelser kom dit innlegg som en morsom påminnelse om at livet er verd å leve...¨snufs¨

  5. Får fortsatt ikke aktivert, men prøver å holde hodet kaldt litt til, jeg har fortsatt tro på spillet, men SI må nok innrømme at de har gjort en liten blemme med alt sikkerhetsmaset, på det punktet var 08 utgaven bedre. Nå gjelder det bare for 09 å være bedre på det rent spillmessige, så kan jeg tåle å vente en time eller to.

    Vel, jeg klarte etter mye om og men å komme meg inn på forumet, hvor folk syter over aktiveringsproblemet, og SI har selv gått ut og sagt at de har problemer med systemet for øyeblikket, men at de prøver å få rettet på det så fort som mulig, så det er nok bare å vente. Vil tro at dette ikke vil forekomme neste år :p

    Sliter med akkurat det samme som dere alle... har sommerfugler i magen, så mye gleder jeg meg til å spille det. Blir frustrert hvis det ikke blir fikset snart...

×
×
  • Opprett ny...