Gå til innhold

harryman123

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av harryman123

  1. Takker for tilbakemeldinger! Ville bare høre om jeg ikke var helt ute og kjørte med tanken på at jeg tok det obligatoriske for 5år siden ;) Teorien var jeg ganske sikker på at jeg måtte ta opp igjen. Har heldigvis en samboer som ikke er så gira på kjøring, så det ender som regel opp med at det er jeg som må øvelseskjøre når bilen skal brukes.

     

    @ JTK2, ja det hadde vært kjekt om du hadde fått mulighet til å sjekke det. Får ikke tatt turen innom kjøreskolen før på Torsdag. Kysser fingrene for at du kommer med en positiv tilbakemelding :)

    • Liker 1
  2. Hei,

     

    Er en kar som nærmer seg 30årene som har klart seg fint med det kollektive systemet siste årene som har passert.

     

    I 2011 prøvde jeg å skaffe førerkortet, der jeg hadde over 20timer med kjørelærer og alt av obligatorisk ble gjennomført. Når det bare var oppkjøringen som gjenstod, ble jeg rammet av en langtidssjukdom over flere å, som gjorde at jeg ikke kunne gjennomføre det..

     

    Så spørsmålet mitt er igrunn om det er noe håp for at det obligatoriske jeg gjennomførte for 5år siden forsatt kan gjelde slik at man slipper og betale i dyre dommer. Kommer til å bruke den samme skolen som jeg brukte i 2011 mest sannsynlig.

     

    Er det noen med en formeining om hva jeg kan forvente? :)

    • Liker 1
  3. Har et rom der vi har alle pcene stående men mangler litt lys på det rommet :)

    Har et taklys som lyser opp hele rommet noe jeg ikke er så stor fan av, men har ei som ønsker lys på sin side.

     

    Har en hylle over skjermen som jeg kanskje kunne puttet noe lys inni, men då vil jeg gjerne bruke PSU som strømkilde hvis mulig, (har ikke så mye kontakter sånn at alle uttakene er opptatt for øyblikket) Trenger ikke være noe super lys, men noe helt greit uten at det lyser opp hele rommet. Prøvd og google litt, men er litt usikker hvordan jeg skal løse dette, så trenger litt tips fra folket her inne :)

  4. Skal ha signal til 2 tver med en uttak fra vegg. En vegg som skiller tven i stuen og tven i soverommet.

     

    Stue tven har cam, og soverommet har HD dekoderen.

     

    Gikk til innkjøp av http://www.clasohlson.com/no/Antenneforsterker,/38-2229, i håp om at det skulle fungere og få kanaler på begge.

     

    Er dette feil type splitter\forsterker til mitt formål? såfall kan noen henvise meg til en produkt som vil fungere? takker ;)

  5. Havnet i samme situasjon selv der jeg fikk post i kassen den 25 august om at det skulle bli endringer i hastighet på canal digital. Ringte inn samme dagen som jeg fikk dette brevet og forklarte til en ung dame som satt i telefonen at hun måtte endre hastigheten min sånn at jeg betaler noelunde det samme som jeg har gjort i 2 år. Dette skulle ho ordne og sa at det var bra jeg ringte inn og at alt va fikset og jeg hadde fått en ny hastighet på 50\10 på mine sider.

     

    2.sep kommer det en faktura i posten om at jeg må betale 449,-. Ringte inn igjen, fikk en mannlig support denne gangen. Sa at jeg hadde fått feil regning fordi jeg hadde fått nedgratert hastigheten før august va omme. Fikk til svar at dette var ikke noe dem kunne gjøre med, og regningen måtte betales ellers ville det komme purring og sendt videre til innkasso.

     

    Fyren virket sur og lei, så tydligvis var det ringt inn flere og klagde før meg. Men at dem har en kundebehandler som oppfører seg uakseptabelt er litt hårreisende med tanken på at CD har fått skryt for kundebehandlingen dem gir. Litt oppgitt her og no, og må vel bare bite i det sure eple og betale den fordømte regninga og bli ferdig med det. Bare synd at CD er det eneste som leverer nett til oss, ellers hadde jeg jo byttet på stedet... Tragisk!

    • Liker 1
  6. Er vel bare å ha en til domene controller det, som replikerer hele AD.

    Hvilken server versjon bruker serveren(e)?

     

    2008 R2.

     

    Ligger server 2 i excisting forrest, på samme domene som server 1 går jeg ut i fra?

    Skal server 2 være innenfor samme mask som server 1 når det kommer til ip fordeling?

     

    Men det med DHCP sliter jeg litt med, sånn at den skal utrullere

  7. Hei,

     

    Er i følgende scenario at jeg skal lage en backup server som skal ta over for hovedserveren viss den ryker. Den skal kjøre domene controller.

     

    Brukerene skal kunne logge seg på nettet og bli tildelt nødvendige rettigheter viss hovedserveren går ned.

  8. Har så langt klart at det som skal skrives inn i A1 på ark2 er det siste verdien som ble skreve inn på rekken H3-20 som er kontonummerene. Ved og bruke =INDEKS('Ark1'!H3:H20;ANTALL('Ark1'!H3:H20);1)

     

    Det jeg lurer på om det går an at den FEIL eller OK meldingen kommer bak hver kontonummer som blir skreve, eller må jeg lage 20 tabeller for hver celle i ark1?

     

    Sånn som det er no så kommer det enten OK eller FEIL ved første celle i ark1 bak konto.nr.

    Men denne er jo låst til hele tabellen sånn jeg har skjønt det som gjør det umulig og bruke bare 1 tabell formel.

  9. Ok godt vi er på samme sporet, no lurer jeg bare på hva vi egentlig finn ut ved denne formelen?

    Den multipliserer ikke tallene i A1 sånn jeg har skjønt den såfall, kunne du gitt en kort forklaring på hva verdier vi får på B3-12?

     

    Uansett takk for svar Harald, føler jeg er et steg nærmere mål såfall ;)

  10. Takker Harald,

     

    Sånn jeg tolker det så mente du starte fra a3 med verdien 2, så dra ned til A13 som blir 12, så Dro den ned til A12 sånn at verdien ble 11.

     

    B3, med formelen =VERDI(VENSTRE(HØYRE($A$1;A4);1)), der jeg skiftet ut A4 med A3 siden det var der første verdien på 2 starta.

     

    Eller var det meningen at den skulle hoppe ned en linje ned og skippe A3?

  11. Sitt fast på en oppgåve der jeg skal bruke MOD11 algoritmen for og finne ut om kontonummeret er OK eller FEIL.

     

    Så jeg må finne ut kontrollsifferet som skal vise om kontonummeret er blitt tastet riktig eller feil i en excel skjema.

     

    Viss det er noen som er litt god på excel som kan gi meg en liten veiledning om hvordan jeg går frem så settes det pris på!

     

    Takk på førehand ;)

  12. Takker for innspill, og jau veit at alle merker har sine feil, men har opplevd det 2 ganger med 2 forskjellige hovedkort fra asus så langt.

     

    Har aldri vært bori et lignende problem at en pc skal streike helt etter en update, og når jeg resetter bios med cmos, skjer det ingenting nytt, bare at den blir stående og blinker på cpu led som vist i tidligere i posten.

     

    Har prøvd ram\gpu\psu på dette hovedkortet på denne pcen som jeg sitter på no, alt fungerer som det skal.

     

    Konkluderer med at det er noko med hovedkortet eller cpu, og det er vel lite jeg kan gjøre sjølv med di delene. Så har sendt en mail til komplett angående denne saken no, og håper at det går innenfor reklamasjon.

  13. Ok prøvd og resette cmos med knappen bak, og resett minne etter det. Tatt ut av batteriet på hovedkort i 30min før jeg startet. Også prøvd den oransje mem-ok knappen på HK uten hell.

     

    Skal man ta ut av ram brikkene før man trykker på cosmos knapp eller tar ut av batteriet for og resette cmos?

     

    Fant et bilde her som viser led lysene jeg snakket om:

    http://www.techpower...III_Gene/4.html

     

    CPU blinker, DRAM lyser konstant, di to siste viser ingenting.

×
×
  • Opprett ny...