Gå til innhold

Craap

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Craap

  1. Heisann, gjorde et søk angående torrent og blir vist flere skjulte søkeresultater med følgende melding:

     

    På grunn av en klage vi har mottatt, regulert under USDigital Millennium Copyright Act, har vi fjernet 1 søketreff fra denne siden. For flere detaljer kan du lese klagen fra DMCA som gjorde at vi fjernet disse treffene på (...).

     

     

    Er dette ny praksis, eller har det foregått lenge - Noen som vet noe mer om dette?

  2.  

    ...

     

    Et vesen som finner opp noe slikt ekkelt som edderkopper, flaggermus, larver, mus og hva det måtte være, han har en umenneskelig kreativitet og apetitt. Han er ikke et menneske og skaperverket hans minner oss på at han ikke er et menneske.

     

    ...

     

     

    Skapte Gud alle disse skapningene på samme 'dag'? Vi kan for enkelhets skyld definere dag som et gitt tidsrom umiddelbart under/etter skapelsen.

     

    I tilfelle bør vi vel også se bort fra evolusjonsteorien og vår viten om at pattedyrene, derav mus, kom til først senere i evolusjonen.

     

    Hva mener du er 'skaperverket'?

    Hvis Gud skapte 'alt', skapte han da også kreft og aids?

     

    I såfall hvorfor? Var det et feilgrep at også kristne gis disse sykdommene?

  3. Det finnes ikke bevis, med god grunn, han finnes ikke. Gud er for de som ikke klarer å akseptere at hele livet deres er basert på tilfeldigheter, samt verden vi lever i.

    Hvorfor snakker du som om du vet noe?

     

    Du forklarer det hele med at det var tilfeldig? Det burde ikke vært ett ord engang. Ordet tilfeldig brukes bare fordi mennesker ikke kjenner til alle faktorene.

     

    Tilfeldighet er en grunnleggende egenskap ved vår verden iflg. kvantefysikken.

    Regner med at du i det minste har grunnleggende innsikt i dette når du ordlegger deg slik du gjør.

    • Liker 1
  4. Det er ingenting som tyder på at de ble bygget av utenomjordiske. Men jeg tror ganske sikkert at forfedrene våre var langt mer avanserte enn vi i dag tror, og at man muligens var oppe på et middelaldersk teknologinivå for kanskje ti tusen år siden, eventuelt før slutten på istiden.

     

    Her tror jeg du er inne på noe.

     

    Flere eldre sivilisasjoner, eks. de gamle grekerne, hadde gjort store fremskritt innen vitenskap lenge før jesu fødsel.

     

    Vitenskap var høyt verdsatt og fremmet av staten. Man hadde teoretisert at jorda var en del av et større solsystem, med flere planeter i bane rundt sola i sentrum. Eratosthenes hadde med stor nøyaktighet kartlagt jordas omkrets..

     

    Det er et tankekors at kirke og religion, med undertrykkelse av ny viten, kunne sette oss nærmere 2000 år tilbake i tid.

     

    Edit: Skriveleif

  5. Bra skrevet. :)

     

    Du stiller et interessant spørsmål; Eksisterer tid?

     

    Tid som i timer og minutter er menneskeskapt. Det er vårt verktøy for å inndele hendelsenes orden. En time er fullt og helt relativt av hvor du befinner deg.

     

    At tid ikke eksisterer er dog diskuterbart !

     

    I følge relativitetsteorien er tid tett knyttet til de tre fysiske dimensjonene i rommet. Ofte referert til som den 'fjerde dimensjon'.

     

    Veldig forenklet går konseptet ut på at store himmellegemer bøyer tiderommet. Dette medfører at tiden går saktere på jorda enn i fritt rom. Dette har vi gode beviser på.

    Skal du eksempelvis kommunisere med en satelitt må du ta høyde for relativistisk tidsregning da tiden løper fortere i rommet.

×
×
  • Opprett ny...