Gå til innhold

Torres_19

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Torres_19

  1. En liten oppdatering, for de som måtte være interessert!

     

    Har vært sammen med henne i hele høstferien nå, 10 dager i strekk. Vi har hatt det kjempefint! Vi har vært på hyttetur, gått turer i fjellet, spist middag hos familien hennes og fiska. Vi ble enige om at vi var et par, og vi har til og med gjort det offentlig på facebook. Er så glad i denne jenta, er veldig lykkelig nå.

  2.  

     

     

     

    Tror jeg skal gi henne et ultimatum,

     

    ..alternativt kan du si at "du kan få være i boblen din så lenge du er på skolen(men helst ikke post noe kjipt for meg på sosiale medier), også er vi sammen i feriene og når du kommer tilbake om du fortsatt vil - frem til da sier vi at "what happens in FHS, stays in FHS". Du gjør det du føler er riktig, forteller meg ikke hvis noe skjer som jeg ikke vil vite, og vice versa - så ser vi hvor vi står når du er hjemme".

    Jeg tror en slik løsning vil være bedre for begge, samt gi deg større sjans for at hun gidder beholde deg - gir du henne ultimatum, kommer hun til å velge boblen innen en uke etter at hun kommer på skolen igjen. Det sies at den som gir et ultimatum, vil alltid tape det - og ofte er stemmer nettopp det.

    Spør du meg så er det den beste måten å kjøre forholdet rett til helvete, for man blir ikke mer sammen av å "se hvordan det går" som jeg skrev litt om i innlegget over ;).

    Man skal selvfølgelig gi hverandre rom for å leve sine respektive liv, men det må også balanseres med å satse på hverandre. Hvis ikke er det ingen vits å ha noe avstandsforhold i det hele tatt. "Se hvordan det utvikler seg" ender nesten alltid med knall og fall.

    Joda, det stemmer ofte - men ultimatumer ender omtrent alltid med knall, så dette var et alternativ.

     

     

    Det var jeg som skrev på første siden her om at jeg ble dumpet etter hun hadde vært på FHS 3 i uker. Vi skal nå møtes i høstferien for å prate ordentlig om dette. Hvordan burde jeg egentlig fremstå? Jeg har jo selv vurdert å foreslå at hun kan få leve sitt eget liv der, mens jeg jobber med mitt eget liv her hjemme, også møtes vi de gangene hun føler hun har tid til det.. Vi har vært sammen såpass lenge at jeg er 90% sikker på at vi kunne fått det veldig bra sammen etter FHS og det er derfor jeg er så "desperat" etter å finne en løsning som ikke innebærer at vi aldri skal være sammen igjen..

    Jeg tror det beste vi kan gjøre, er å bare være med dem i høstferien, prøve å ha det hyggelig, men ikke forvente noe som helst. Jeg har bestemt meg for det nå. Være laid back, så får det bli som det blir.

  3. "Du lager dessuten problemer ut av ingenting. "Du tar ikke telefonen når jeg ringer... dårlig gjort :("... Hun måtte beklage fordi hun ikke ville snakke med deg samtidig som du ville snakke med henne? Kom igjen da! Det er egentlig dårlig gjort av deg, for hun har ikke gjort noe galt. Hvis du tar slike ting opp for mange ganger vil hun gå rundt å føle at hun sårer deg, selv om hun ikke gjør noe galt i det hele tatt! Til slutt går hun lei og gjør det slutt. Hun er student og må få være student med vennene sine.

    Og er du egentlig interessert i å høre hvordan dagen hennes har vært? "Jo... jeg spiste nudler til frokost. Diskuterte økonomi og valuta på skolen. Hang med kompis. Vi lå i sengen og så Twilight og spiste ostepopp... Oooog nå skal jeg snart sove". Spør heller en gang i uken; "hvordan har uken din vært? Noen høydepunkt?". Da har hun kanskje mer interessant å si, i stedet for at dere har kjedelig smalltalk hver dag."

     

    Det er ikke snakk om at jeg har krevd at vi skal ringes hver kveld, men jeg har gitt beskjed om at jeg ønsker at det skal skje litt oftere! Da to mennesker skal være "sammen" men er så langt borte fra hverandre, så er det vel ikke unaturlig å lure på hva den personen har opplevd etter endt dag? Jeg vil jo være den som hun kan fortelle artige hverdagslige ting til, selv om vi ikke bor sammen. Tror det er viktig for å holde "liv" i forholdet, men det er min mening.  

  4. Personlig hadde jeg vært bekymret.

     

    Hva driver du med til daglig?

     

    Jobber du?

     

    Er det noe i veien for at du flytter etter?

     

    Hva er mest viktig for deg?

    Jobben du har nå? Vennene dine?

    Det er ikke å anbefale for alle siden noen har vanskelig for å opparbeidede en ny vennekrets men en god partner kan være vanskelig å finne. Nå har ikke dere kjent hverandre lenge og forelskelse gjør blind men kanskje det rette trekket er å Flytte etter?

     

    Hva har du å tape?

    Joda, kanskje du må begynne på nytt på gulvet på jobb. Du må sikkert basere deg på å få de første vennene sammen med og gjennom henne, men kanskje dette er veien å gå for å virkelig bli lykkelig sammen med noen.

     

    Du kan alltids flytte tilbake, du kan sikkert få jobben din tilbake. Vennene dine vil nok fortsatt være der.

     

    Bare sørg for at dere har adskilt økonomi til å begynne med. Ha klart hva som er ditt og hva som er hennes.

     

    Jeg flyttet fra byen min etter kort tid før å Flytte inn til jenta mi. Jeg har mistet mye av nettverket mitt. Jeg har lang vei til jobb men alt det er midlertidig. Kjærlighet er vært å jage selv om det ofte ender i skuffelse. Før eller senere treffer du den ene personen som gjør alt perfekt og kanskje hun er din?

     

    Penger og jobb betyr lite sammenlignet med et godt samboerskap med mye kjærlighet.

     

     

    Jeg jobber 70% enn så lenge. Jeg jobber skift, så det er mange fridager og kvelder som går med til grubling. Jeg prøver å finne på ting så ofte som mulig, slik at det begrenser grublinga noe. Men noe alenetid i leiligheten blir det jo, og da kommer fort disse tankene og bekymringene.

     

    Det du sier om flytting, er nok ganske uaktuelt, da hun bare skal være der i 7 måneder til, bor på internat, og antakeligvis ikke hadde hatt veldig mye tid til meg om jeg hadde bodd der heller. Hadde hun bodd i leilighet, så hadde nok saken vært en annen, da kunne jeg helt klart ha vurdert det.

  5. Eller så kan dere kose dere gløgg ihjel på hyttetur, du glemmer hele kompisen på hytteturen, og så tar du praten før hun reiser ned igjen når hun har hatt det fantastisk med deg.

     

     

    Ja, det hadde vært det klart beste, for hun vil jo være med meg i hele ferien. Men er litt usikker på om jeg klarer å holde maska i 10 dager, da vi har så mange ting som koker litt under overflaten. Men det kanskje verdt et forsøk!

  6. Det her ville ikke jeg kjempet hardt for ihvertfall. Hvis du virkelig håper at forholdet skal vare kan du vente noen dager og se om hun tar avstand fra fyren. Hvis hun 'utsetter' det er det bare å gjøre det slutt, for da eier hun ikke respekt for deg, og da vil hun nok ikke ta avstand fra 'kompisen' uansett.

     

    Da kan du bare heve deg over det hele og bevege deg videre mot neste jente. Du trenger ikke si at det er forholdet hun har med kompisen som gjør at du vil gjøre det slutt, men heller at langdistanseforhold bare ikke funker for dere.

     

     

    Nei, jeg innser det jeg også. Hun kommer hjem i morgen kveld, og vi skulle egentlig på hyttetur til uka, men jeg tror jeg må ta en prat med henne før vi reiser dit. Tror jeg skal gi henne et ultimatum, enten så får hun avvise denne gutten og satse 100% på meg, ellers så må vi kutte all kontakt. Jeg klarer ikke leve i denne uvissheten om vi er kjærester eller ikke, og om hun roter rundt på skolen. Jeg synes det viser litt mangel på respekt for meg også, å legge ut bilde med denne gutten, da jeg samme dagen har uttrykt bekymring. Det er vel kanskje aldersforskjellen som spiller inn her også, umodenhet.

  7. Hei!

     

    Jeg er en mann på 27 år, som spiller mye gitar og liker å synge. Jeg vil ikke si jeg har en veldig bra sangstemme, kanskje litt over snittet bra.

     

    Jeg vurderer å ta sangtimer, derfor lurte jeg på om noen der ute har noen erfaringer å dele med meg? Er det noen som har prøvd dette, og hva slags utbytte hadde dere av det? Er det mye å hente ved å søke profesjonell hjelp?

     

    Takk for svar:)

  8. Jeg sliter også med Jumpers. Spiller fotball og jobber som snekker, og det blir fort betent og vondt. Det eneste som har hjulpet litt for meg, er å trene lett knebøy ett par ganger i uken. Har gjort det i ferien nå, og da har jeg ikke merket noe, men etter èn dag på jobb i dag, så kjenner jeg det litt. Kjøre på med knebøy i mårra!

  9. Du har nok gjort det rette her.

     

    Jeg har akkurat avsluttet et helt likt forhold, som det du beskriver her. Bortsett fra at jeg er mann, og det var eksen min som var sykt kontrollerende, og ville helst bestemme alt jeg gjorde, virket det som. Det ble krangler av de minste ting, som ikke gikk akkurat slik som hun ville eller hadde tenkt seg. Hun var veldig mye sint og irritert på meg, uten at jeg fattet hvorfor.

     

    Jeg har hatt det veldig tøft etter jeg gjorde det slutt. Hadde det ikke vært for søsteren min og resten av familien, så hadde jeg nok endt opp tilbake med henne igjen, ulykkelig og nedtrykt. Støtt deg til venner og familie! Hold oss gjerne oppdatert på hvordan det går, så kan vi støtte hverandre på forumet her også:)

    • Liker 2
  10. Nå kommer det ikke klart frem i innlegget ditt hvor lenge møtet/forholdet til damen og australeren var, men jeg antar at dette var mer som et møte enn forhold å regne. Muligens en slags sommerflørt? Uansett.

     

    Det er viktig å skille mellom noen man møter kort på ferie, og noen man må forholde seg til hver dag over tid i alle mulige situasjoner. Folk som er kjærester/partnere/osv vil se både de gode og de dårlige sidene av hverandre, det vil være glede men også sorg og frustrasjon. Det er urimelig for henne, og spesielt for deg, å sammenligne deg med australeren. Hun har aldri måtte forholde seg til ham som kjæreste, og det er lett å romantisere han og et eventuelt forhold med ham, fordi hun har så lite å basere det på, sannsynligvis er det også ganske positivt, det lille som er.

     

    Det å sende en melding i måneden er ikke så ille synes jeg, og dette er sannsynligvis noe hun har gjort bare for å "mimre". Sannsynligvis har det vært uaktuelt for henne å flytte til Australia og samme motsatt vei for ham, så hun har visst innerst inne at det ikke ville bli noe, og da kan kan hun bare ha tenkt på det som et "koselig avbrekk" å sende relativt uskyldige meldinger til han. Jeg skjønner at det må ha vært sårende å lese det med at han var den fineste hun hadde møtt. Men selv dette kan hun ha skrevet i et øyeblikks affeksjon, eller rett etter en krangel med deg. Meninger og tanker som dette er skapt på millisekunder og det er sjeldent man trenger å ytre dem. Når de først ytres, hvor mye tanke ligger bak? Ikke legg deg så mye oppi det.

     

    Hun virker som hun genuint er lei seg for denne kontakten hun har hatt med australeren, og at hun vil satse. Jeg mener hun fortjener en videre sjanse.

     

    Takk for et reflektert svar!

     

    Ja, dette var en sommerflørt. De var sammen i 2 uker eller noe, og de hadde gjort litt forskjellig, men ikke hatt sex.

     

    Jeg burde kanskje nevnt det i innlegget i starten, at hun har planer om en Australia-tur nå i løpet av våren, for å besøke en venninne som studerer der. I forbinnelse med det, så hadde hun skrevet en melding til han. I den sto det at hun skulle til Australia, men før hun kom dit, så måtte de snakke om følelser, og hva de skulle gjøre når hun kom dit. + at hun tenkte mye på han osv. Også verdt å nevne at han visstnok fikk seg kjæreste rundt jul, men de har fortsatt opprettholdt kontakten. Han svarte på denne meldingen at han trodde ikke han kunne møte henne, pga kjæresten sin. Like etter dette, så fortalte hun meg at hun trodde hun skulle droppe hele turen. Sånn jeg tolker det, så legger hun jo alt i hans hender, og hva hvis han ikke hadde svart dette? Hadde hun da dumpet meg?

  11. Fy faen så dårlig detta spellet er! hadde skikkelig forventinger til det, etter som jeg er blodfan av Modern Warfare 2! Men fy faan. Dårlig aim, dårligere grafikk, og helt mongolid respawning. Plutselig respawner du rett i aimen til en fiende, eller oppå en Claymore.

     

    HÅPLØST!

  12. Det er nå nøyaktig 2 måneder siden jeg opererte. Forhuden er fortsatt håven, og såret sprekker opp. Skal på kontroll i mårra, og det er best legen sier at dette kan fikses. Ellers har jeg lyst til å true med saksøking. Dårlig informasjon om hva jeg skulle gjøre etter operasjonen. Først da jeg var på kontroll to uker etter operasjonen fikk jeg vite at jeg skulle teipe penis opp på magen. Sikkert en grunn til at det fortsatt er håvendt.

     

    Ingen her som har opplevd noe liknende? At det er håvendt så lenge etter operasjon mener jeg..

  13. Hadde operasjon for noen dager siden, og har opplevd en liten hevelse i huden ved stinget bak på penishodet, altså på undersiden av penis. Er dette et tegn på infeksjon? Jeg har våknet opp med denne lille hevelsen om morgenen, men det har gitt seg utover dagen, jeg har heller ingen smerter.

     

    Jeg hadde heller ingen smerter til å begynne med. Bare vær oppmerksom, og dusj 1-2 ganger om dagen. Det fikk jeg hvert fall beskjed om etter jeg hadde fått infeksjon..

  14. Torres_19:

     

    Jeg fikk ingen infeksjon etter min operasjon, men spurte likevel legen om hvordan faren for infeksjoner var. Jeg er ingen ekspert, men kan gjengi budskapet:

    Infeksjoner er temmelig sjeldne i forbindelse med operasjoner som dette, men selv da er risikoen for alvorlige komplikasjoner liten. Behandling med antibiotika er stort sett effektivt, og de aller fleste blir kvitt plagene kun med antibiotika og god hygiene. Han hadde aldri hørt om at noen var nødt til å rett og slett "fjerne problemområdet" i det hele tatt, og det var mange andre behandlingsmetoder å prøve først. Hvilke nevnte han ikke, utover dette med antibiotika - Men du kan etter det jeg har hørt fra en av de mest erfarne urologene i landet er det ingenting å bekymre seg for. De har vært borti dette før, og det er nok ingen fare i verden. Jeg er som sagt ingen lege, men ingen grunn til å overdramatisere. Lettere sagt enn gjort, selv, men prøv det du kan å la hodet tenke mer enn redselen, så skal du se det går fint.

     

     

    Takk for svar!

     

    Ja, får bare prøve å ta tiden til hjelp og se hvordan det går. Stingene har begynt å løsne nå også, så det kan jo hende hevelsen går ned litt bare alle stingene er ute;)

  15. har nå gått 10 dager siden operasjonen min. Fikk selvfølgelig infeksjon, og var hos legen på nytt nå for 2 dager siden. Fikk resept på en 10 dagers kur med antibiotika, og beskjed om å teipe penis opp på magen. Det er en riiimelig stor hevelse på undersiden.

     

    Noen som har opplevd det samme? Driver å skremmer opp meg selv litt også, lest om penisamputasjoner og greier. Får håpe det ikke er så ille:P :(

  16. Tok denne operasjonen i går. Med full narkose. Har ikke opplevd noe ubehag de første 24 timene, men regner med det kan bli litt sårt når jeg skal dusje og ta av bandasjen idag.

     

    Legen sa jeg skulle dusje 24 timer etter inngrepet, men i den brosjyren jeg fikk så står det at jeg skal vente i 48 timer. Noen som har noe erfaring?

     

    Ble også annbefalt å teipe lillemann opp på magen, noe som jeg har gjort første døgnet. Hvor lenge skal jeg gjøre det tro? Også lurer jeg på om jeg skal bruke noe såpe(Asan ell no) da jeg dusjer? Eller kanskje det bare holder med vann?

  17. Kjæresten min er likedann..

     

     

    Skulle gjerne sagt at du skal slutte å bekymre deg osv.., men jeg irriterer meg over det samme problemet!

     

     

     

    Ja, det er ganske irreterende.!

     

    Tusen takk for alle innlegg. Ditt var veldig fint Smurstafa. Takk for deet!

     

    I det siste har hun begynt å drømme om eksen sin, og da blir hun litt usikker på om det er meg hun skal være med. Får jo ikke gjort annet enn å minne henne på at denne eksen var en stor idiot som var utro mot henne.

×
×
  • Opprett ny...