Gå til innhold

g0re

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av g0re

  1. Noen som er interresert i spill til billig penge ?

     

    Jeg legger ut mine spill på auksjon til 1 krone, skal legge ut 2-3 spill hver dag iløpet av denne måneden.

     

    Jeg har tenkt å rett og slett slutte å spille for en stund, pga "tidsparings-tiltak" :)

     

    Ta en kikk hvis dere er interresert

     

    *Link fjernet*

  2. HL2 kostet meg 1200kr, og det er ikke fordi jeg oppgraderte ytelsen på pc'en min.

    Det er rett og slett fordi min dvdbrenner kunne ikke lese den meningsløse kopibeskyttelsen, som resulterte i den klassiske hl2 feilmeldingen "cound not validate dvd in time".

     

    Så jeg måtte ut med kun 299kr for spillet som jeg syntes var helt konge, men etter 12 timer med kløing i hodet og forsøk med NOCD-cracks beit jeg i det sure eplet og spanderte ytterligere 900kr for en REN dvd avspiller :( Bare for å kunne "bevise" at jeg har kjøpt en lovlig versjon av halflife.

     

    Håper valve kommer til forståelse at det er mer enn godt nok med online registrering, i motsatt tilfelle blir hl2 det siste spillet jeg kommer til å investere i fra de seskapene som har fetish for securerom. Derfra skal jeg gå tilbake til warez scenen, og bidra til spredning av warez. (det er ikke noe forskjell fra musikkbransjens siste skrik, om at cd ikke kan brukes i din ipod. Som gjorde at jeg ikke har kjøpt musikk siden)

     

    Det blir for dumt å kjøpe ny dvd spiller som takler securom bedre etter hvert som secure rom's nye versjone bare blir mer og mer kresne.

     

    Ellers er hl2 helt genialt, det jeg ønsker meg i hl3 rent teknisk er vel mer photorealistisk grafikk, og flere multiplayer modus. Det eneste valve har jobbet med sålangt er kun CS og DOD, det er ok men ikke nok.

  3. Litt dumt jeg ikke rakk å bli med på dette, jaja... Jeg får forsette min egen politikk mot plate/film bransjen. Det siste året har jeg ikke kjøpt en eneste cd/film (fra de store selskapene). I tillegg har jeg sendt mail til artistene ang denne holdningen (de jeg pleide å høre på) med oppfordring til å "finne på noe kreativt" mot denne usmakelige grådigheten fra deres side (ja jeg adresserte grådigheten direkte mot artistene, ikke sjefene deres. Det er artistenes jobb å rydde oppi det, dvs gi beskjed til manageren, manageren tar det opp mot plateselskapet, plateselskapet tilbakemelder. Blir responsen like usmakelig kommer jeg sansynligvis til å sende hele cd samlingen min i retur til artistene).

    Jeg er glad for at noen av de har forstått dette (f.eks.: björk, george michael, m.m.)

     

     

    .... Hadde de samme kjøtthuene som sitter på toppen av showbiz kaka suttet i Coca-Cola, hadde de nok funnet på noe som sperrer muligheten til å helle colaen i en annen flaske eller i et glass, den måtte drikkes direkte av den originale Coca-Cola flasken.... ;)

  4. Det har jeg aldri tenkt på. Hva er det microsoft driver med egentlig ?

    I lengre periode har jeg lurt på hvorfor det finnes et hav av "møkka-billige" ratt til xbox uten ffb. LOL

    :dribble:

     

    Dette er en stygg mangel, som gir folk rett til heving av kjøp pga xbox er ikke en komplett spillekonsoll som mange mente kunne måle seg mot ps2/ngc (til og med ps-one) for bruk i bilspill.

     

    Jeg blir imponert av microsoft hver dag!

  5. Min vurdering: trerningkast 1 (helt Forferdelig!)

     

    Forklaring:

     

    For noen år siden ødela jeg karakterene på skolen pga flere års avhengighet av ttdx, godt balasert simulasjon av transportmarkedet. Nå har både disse folka og chris sawyer noe de kaller en "videreutvikling". Det de har gjort er nøyaktig det motsatte av det vi tycoon-gamere vi ha, i ttdx var det rett og slett mer ting en kunne gjøre (f.eks. kjøre en strategi som går utpå å låne penger og kjøpe opp andre selskaper som gjør det bra, selge de ut når kjøretøyene måtte oppgraderes og kjøpe opp igjen når kostnadene er lave) i disse nye spillene har de begrenset så mye at det blir som å spille simcity 4 i sandbox modus.

    I sammeligning med ttdx, capitalism 2 er disse to nye spillene like spennende, som å se maling tørke.

    Jeg håpen noen tar initiativ og lager noe som kan måle seg mot/evt. forbedre de gode gamle. (burde da ikke være så vanskelig).

  6. Uttalelsen min var gjerne litt aggresiv. Den er rettet mot bransjen generelt, bare se på film-bransjen. Eu er nå på vei til å presse filmbransjen til å fjerne sone-kodingen på dvd. Lykkes de der vil vi nok se noe av det samme på spill siden. Er vel en grei måte å slakte piratbransjen på, er det ikke det ? Samtidig som det bidrar til høyere flyt på postordre, og dermed høyere konkurranse. Det klart at våre kjære politikere ønsker det ikke slik, de ønsker ikke vi skal kjøpe varer for mer enn 200,- ellers blir det straff. :)

  7. Forsent. De fleste gamere som er (les var) interresert i spillet har enten fått det fra utlandet fysisk, eller elektronisk (bittorrent e.l.). Når en lager en så stor gap mellom release datoer i samme kontinent kan en ikke forvente å selge noe særlig eksemplarer.

     

    Håper bransjen vil en gang bli enig med seg selv at de trenger kun 1 release dato for asia, 1 for europa, 1 for amerika.

     

    (se bort fra de 2 siste linjene dersom du mener det er sunt med bittorrent trafikk)

  8. Jeg har selv boikottet singleplayer spill for lenge siden (ser på det som midlertidige investeringer som kan kun nytes en gang, den gangen du spiller gjennom dem).

     

    Jeg er på jakt etter det ultimate massive-online-spillet, ett forvrengt speilbilde av virkeligheten, krydret med brukbar gameplay og ekstrem kreativitets-sirkus.

     

    I det siste har jeg tatt eve-online opp for vurdering. Har noen erfaringer med det ?

    eller bedre alternativer ?

     

    ##Topic har blitt endret av moderator. Vennligst prøv bedre neste gang ;) - Blib##

  9. virker som ingen gamer.no lesere spiller massive-online spill. jeg kjenner opptil flere folk som pusher characters & items i diverse spill (b.l.a. Anarchy online, everquest, dark age of camelot) rekorden er $250 på en helg med aktiv item selging. Ja det er en HAUG med mmorpg narkomaner der ute som betaler hva enn det måtte koste for å levele, og oppnå deres ultimate mål: å dominere en virtuell verden.

     

    Det må da være noen her som har gjort liknende ?

     

    jeg har selv kjøpt turns i diverse spill for ca 500$ til 1200$ totalt (sålangt, dette er etter 5 år med mmorpg-spilling, jeg har nå sluttet å bruke penger fordi det finnes alltid noen med mer penger der ute som vil knuse en fattig gamer)

  10. Er det virkelig så ille, tenk dere å ha en statlig proxy i landet som filtrerer vekk informansjon som myndighetene mener er "usunt" for deres land ?

    Ja dette er det som skjær i kina. Det positive er vel det at de påsikt kommer til å

    isolere "sin internet" så lang fra internet at ingen i kina vil vite hva som skjær utenfor. Dette er elektronisk-kommunisme... Kina.

    (nå jobber de også med et alternativ kommersiell os, som skal erstatte de vestlige os'ene)

×
×
  • Opprett ny...