Gå til innhold

noctava

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av noctava

  1. Ja. Svelget er sårt, og stemmen er veldig rar, og ganske "hul" liksom. Har du prøvd å lyse med lommelykt ned i gapet? Gjør det, og skriv her hvordan det ser ut.

     

    fibrinbelegget (det gul/hvite) er 98% borte, drøvelen er tilbake til normalstørrelse. på venstre side er det ingen hevelse, men det er bittelitt igjen på høyre side og jeg har ca 5 voltaren piller og ett brett med pinex 1g som jeg må bruke når det gjør vondt. Jeg snakket med sykehuset i går og fikk tilbakemelding om at det var normalt å ha "potetstemmen", men jeg kjenner at det ligger noe der.(det vil si helt nederst i svelget det jeg ikke kommer til å ser noe selv) Hun sa at det kan være rester av ruene som ikke har falt helt av enda. Om det ikke er borte innen en uke så er det sjans for at jeg må inn å operere på nytt for da har de ikke fått med seg alt.. det var IKKE positive nyheter lol..

    stemmen min er ikke hul, den er vel heller "tjukk"..men det er som om jeg har en pottit nedi der, det føles ut som om når du har spist ett eller annet som du har fått satt nesten i vranga.. svelger og svelger og svelger som en gal *ler*

     

    hvor lang tid tok det for deg/dere før den følelsen av at det ligger noe i halsen som ikke skal være der forsvinner?

  2. takk for råd, det er veldig gode å få med seg.

     

    ser virkelig frem til å få sove mye bedre på natten, hvertfall etter de 2 ukene :p

     

    jeg har operert mandlene vekk nå og er på dag 13.. men jeg har fortsatt store smerter i svelget.. og når jeg snakker har jeg en "potet" i halsen enda.. akkurat som om noe ligger i veien... er det noen av dere som har operert de vekk som opplever dette?? :s

  3. Utseendet til legen avgjør ikke dyktighet

     

    jeg har heller ikke nevnt noe om utseendet til legen min, om han ser ut som brad pitt, eller om han ser ut som en bulldog er irrelevant for meg, det som betyr noe er hvordan han fremstår. Jeg spurte om blødningsfaren og at dersom man spiser riktig i henhold til det som er anbefalt så bør jo prosenten være lav.. svaret jeg da fikk var "nei".

     

    Så når jeg sier at det virka som han hadde røyket sokkene sine så understreker jeg at det er ikke utseendet jeg snakker om, men måten han håndterte meg som pasient.

     

    Når du ikke finner papirene dine, ikke vet svaret på det jeg spørr om - og er åndsfraværende og lar meg være alene på kontoret i 20 minutter av en samtale som skal ta 5 minutter, da synes jeg det faktisk er lov å reagere.

     

    Men det er uansett ikke saken her, jeg er ikke ute etter prosenttall, jeg er ute etter egne erfaringer - for de kan vike stort fra prosentene.

×
×
  • Opprett ny...