Gå til innhold

spurv

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av spurv

  1. Sykt å gi en telefon i det prissegmentet 9'er uten at det er mer å rope hurra for... Virker verken banebrytende eller spesiell... 

     

    Ut ifra det jeg leser.. høyst en 8'er... og -2 pga pris (MINST!). Så 6'er totalt. 

     

    Apple greier faktisk ikke å komme med noe "vil ha produkt" siden SJ desverre gikk bort. Synd. 

    • Liker 3
  2. Man kan jo alltids håpe.

    1whhWGO.png

     

    Err... mangler Windows 2000 der. Samt, windows 8 (8.1) bad? tilvenningssak som mange ikke gadd å sette seg inn i. Vært storfornøyd med XP og 7'ern.. Men 8'ern er jo rene magien, blir jo aldri tregt, og hva startskjermen finner jeg lett programmene jeg oftest bruker. ved å trykke på pila ned kommer hele sulamitten opp. Så har vi Win+S shortcutten da.... genial! :D.

    • Liker 1
  3. Tester nå Astrill, og det fungerer jo utrolig enkelt. Men sliter med at hastigheten synker endel når jeg bruker det.

     

    Uten 90/90

    Med: 40/25

     

    Fikset også Astrill på Asus AC66U ruteren min igår, og da går det iallefall rett vest :p. Skal teste uten kryptering idag, og kun benytte IP biten. Testet forskjellige servere også.

     

    Men alt i alt er Astrill utrolig lett å drive med og kan spesifiseres på hva slags program det skal være aktivt på (gjelder da klienten på PC).

     

    Brukeropplevelsen er helt topp, og muligheten for å settte det opp på en DD-WRT / Tomato flasha ruter er helt genialt. Minuset er veldig varierende hastigheter...

  4. Kjøper aldri med D-link. Aldri vært borti mer ustabile rutere. DIR-655(testvinneren) og 855, aldri retunert så mange rutere noen gang. Jensen AirLink9300 (som er en simpel sak) fungerer mye bedre, og trenger så si aldri omstart.

     

    D-link har blitt et svadamerke for min del! Linksys har også tildels tapt seg, så tydeligvis en dårlig trend i markedet dette. Linksys E4200 (Samt de som er tredjeparts OS kompatible) virker dog veldig gode.

    • Liker 1
  5. Hei. Noen som vet hva slags løsning som har erstattet Nvidia sin profil behandling i NvIDIA Controllpanel? Har nemlig 3 skjermer koblet til, og før var det bare å gå inn og skifte profil for å aktivere de skjermene jeg ville (profilene hadde jeg da forhåndskonfigurert). Hvor kan man gjøre dette nå?

     

    Dealen er:

    Profil1: LAPTOP og BENQ monitor (Kontor)

    PROFIL2: BENQ og 32" LG monitor (Kontor)

    Profil3: LAPTOP.

     

    Nå må jeg jo inne og aktiverte alt på nytt når jeg kobler til en av disse skjermene.

  6. EinarEriksen: det du sier er at vi ikke kan stole på amobil sine tester mer, mer eller mindre før dem har hatt inn en ekspert. Dere må jo se at dere har stoor innflytelse på salgsmarkedet når dem bruker deres gullmerker i sin reklame!

     

    Dette er rett og slett en VELDIG stor overtråkking av hva deres makt angår. Jeg er helt PAFF av å lese dette.. :no:

     

    Når dere gir den 995'en statuetten for Årets musikk mobil, så skjønner jeg godt hvorfor Sandra Bullock vant en Oscar i år... Like latterlig begge deler! å gå ifra gull til null på 4 mnd er jo flaut på deres vegne!!

  7. Funker denne med DDNS servien ifra www.no-ip.com ? Har bestilt en slik rakker på elkjøp.no nå :). Og vil jeg oppleve bedre ytelse på vanlig G nettverkskort? Har en litt eldre 3com WLAN ruter nå. Ikke den beste rekkevidda, og den er ikke glad i mange torrents o.l. :).

     

     

    Da er rutern i hus, og dette fungerer.. men har et lite problem med Linksys PCI WLAN kortet mitt (MWP54G eller noe). Når "mix b g n" står som tilgjengelige nett i rutern så krasjer windows :S. Men når det står på B & G only, da funker det fett. Bruker siste driverversion til Linksys. Det skjer også bare når jeg skanner, og den dukker opp.. da liker den seg ikke :p.

  8. Hallo. Jeg har noen spørsmål angående Windows Mobile (5 og 6 ).

     

    1. Hvordan importerer jeg en bestemt .pst fil inn i en PDA med winMobile 5/6`?

    2. Hvordan sletter jeg alle eksisterende kontakter på PDA'en uten om å resette hele greia.

     

    Kommer sikkert mer ;).

     

    Noen gode sider for Windows Mobile?

×
×
  • Opprett ny...