Gå til innhold

Guest345

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Guest345

  1. Hadde samme problemet da jeg gikk på Roa. Ble så tørr i nesa at jeg begynte å blø med en gang. Kjenner meg ikke igjen i "sårene" du beskriver, men var vertfall veldig tørr + blod da :p

    Jeg brukte, og bruker fortsatt ved behov, en sesamolje nesespray fra ratiopharm eller noe sånt. Den funker veldig bra, og tørrheten i nesa blir borte veldig raskt! Har ikke blødd fra nesa pga tørrhet på evigheter nå :)

     

    Cool. Får man kjøpt den på apoteket eller?

  2. Har nettopp fullført en roaccutan(isotretinoin) kur. Ble ganske tørr i neseborene, og derfor sitter jeg igjen med et sår i det ene nesebore som ikke vil gro. Bare jeg klør meg i nesa så strømmer det blod. Er det noen kremer eller noe lignende som jeg kan bruke som kan få dette såret til å gro?

  3. Har hatt samme problem. Å telle sauer, å trene, å telle baklengs fra 100 og å prøve å tømme hjernen har ikke vært spesielt virkningsfullt for meg. Dette er for kjedelig til at jeg klarer å konsentrere meg om å gjøre det lenge nok til at det har noen virkning.

     

    Det som funker best for meg er å sette på en episode av en TV-serie som jeg ser på mens jeg ligger på senga og sovner inn. Dette hindrer at man vikler seg inn i tankejungeler som det er vanskelig å komme seg ut av igjen, fordi man følger med på noe annet. Samtidig slapper man helt av fordi det er mørkt rundt deg og du ligger under dyna.

     

    Dette funker for meg, men for at du skal finne noe som funker for deg må du først finne ut HVORFOR du har problemer med å sovne.

     

    Slenger meg på den :) Funker som bare pokker!

  4. noen her har nevnt katolyse.no, her bør du gå inn og ta en kikk. Personlig tok jeg av ca 30KG på 2måneder.

     

    i hovedtrekk betyr det at du kun har i deg 10-20karbohydrat per dag, dvs masse rent kjøtt og grønnsaker og fett og lite poteter, pasta etc.

     

     

    Dette funker faktisk, du ser resultat etter dag 2!

     

    Personlig er jeg skeptisk til lowkarb diet. Slanking bør være over en viss periode for ikke å oppnå jojo-slanking. Med en gang man begynner med normalt kosthold igjen er det veldig lett å gå opp til samme vekt, og mange tilfeller, enda mer.

  5. Multipower 80+10 er det absolutt dyreste pulveret på markedet, jeg har i alle fall ikke klart å finne noe dyrere. Her snakker vi mellom 10-16 tusen kr per år(husker ikke helt hva jeg kom frem til) med et daglig forbruk på 70g mot ca. 8 tusen kroner med myoprotein, som regnes som et realtivt dyrt pulver.

     

    Jeg vil påstå at myoprotein også er bedre enn Multipower mtp innhold og kvalitet, og jeg anbefaler deg å begynne med dette isteden.

     

    For de som vil vite det: 750g (ja, 0,75KG) Mutlipower 80+10 koster på XXL et sted mellom 350-400kr. Og dette er MYE. For dobbel pris får man 3KG pulver andre steder.

     

    Vet det er ganske dyrt, men moren min driver treningssenter og jeg får det mye billigere gjennom hun :thumbup:

  6. Jeg prøvde meg på geriljakardio på ergometersykkel idag, fra før er jeg relativt blank på trening generelt.

    Herregud så slitsomt, jeg holdt på å besvime av sykkelen. Og beina var som rent bly, jeg klarte ikke gå normalt de neste minuttene, nesten knapt gå i det hele tatt.

     

    Skal det være sånn? o.O

     

    edit: bonusspørsmål: er det like j*vlig hver gang, eller blir man nogenlunde vant til det?

     

    Nå gjør ikke jeg GK på en ergo sykkel, men den første gangen er som regel den verste. Jeg kastet faktisk opp. Etter 2-3 ganger blir man ganske vant til det, og blodsmaken i kjeften vil også forsvinne etterhvert :tease: .

    Det er rett og slett selvpining, men det du kan gjøre som jeg gjorde til å begynne med. 15 sek spurt - 10 sek hvile - 8 ganger. Og når du føler deg klar for begynner du med 20 sek spurt og 10 sek hvile. Lykke til!

  7. Jo, det er som sagt veldig tungt for bena, men jeg velger da og presse meg gjennom de verste smertene. Trener forøvrig ben en gang i uken i tillegg til cardio.

     

    Programmet mitt er som følgene:

    Mandag: Styrke

    Tirsdag: Cardio

    Onsdag: Styrke

    Torsdag: Cardio

    Fredag: Styrke

    Lørdag: Cardio

    Søndag: Slapper av med en lang gåtur :thumbup:

  8. Hei. For et par uker siden begynte jeg med en intervalltrening som kalles guerilla cardio. Det er en enorm tung øvelse som har veldig press på beina. Her om dagen når jeg satt i gang føltes det som venstre lår skulle eksplodere og jeg måtte bare stoppe med engang. Jeg prøvde igjen etter to dager men problemet var der fremdeles, men jeg valgte å presse meg gjennom smertene og fullføre. Jeg gidder liksom ikke stoppe midt i prosessen så derfor velger jeg bare å bite tenna sammen og tåle smertene. Men er det egentlig farlig? Kan det følge av noen etterskader ved å springe med en muskelstrekk?

×
×
  • Opprett ny...