Gå til innhold

Rainboehead

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rainboehead

  1. Jeg har store problemer med å komme meg inn på både minecraft.net og å logge inn på minecraft launcheren. Det har vært utiljengelig for meg de siste 3-4 døgn.

     

    Lyse internettet(altibox) har også vært ganske tregt de siste ukene. Det er ikke bare jeg som har dette problemet. Kjenner flere som har store problemer med enkle ting som youtube.

     

    Nettet blir ikke brukt særlig tungt heller. Det er tre pc'er i husstanden. To av dem er bærbare som brukes til surfing. Den tredje er en stasjonær pc som brukes til gaming og oppgaver som krever både god maskinvare og god bredde på nettet.

     

    Er syk så minecraft online er fantastisk tidsfordriv. Kan noen hjelpe?

     

    Har en Dlink 655 trådløs router :)

     

    På forhånd takk :)

  2. jeg har netopp kjøpt meg ny pc å jeg vil styre viftene på skjermkortet(msi GTx275 twin frozr oc)(windows 7 64) men jeg finner ingen programmer som fungerer. jeg har prøvd: nTune, rivatuner, expert tool og speed fan. noen som kan hjelpe?

  3. Er det noen der ute som vet om noe skikkelig funky café/intro/vente musikk. artister som ralph myerz, aeroplane og massive attack er noe jeg liker. mer spesifikk er musikk slik som dette her . jeg bare digger slik musikk. er også meget fan av electronica. noen som har noen gode artister eller sanger. kjør på :D

  4. Vil bygge pc selv. har satt sammen en liste http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mod...95-8158A7F11784

     

    ganske sikker på at denne pcn er fungerende å alle deler er kompatible. vil bare sjekke med de som kan det om noen ser feil eller har forslag til forbedringer uten vesentlig økning i pris. kabinett(cooler master HAF 922) er fastsatt ellers er det fritt frem. ønsker helst 1 TB lagring og mulighet til å utvide med ekstra skjermkort (nVidia).

     

    åpen for all hjelp men foretrekker nvidia(gainward) og intel(Quad).

     

    CnD Rainboehead - Spel e kultur

  5. Hei.

     

    Har satt sammen en pc på komplett. jeg kjøper GTS 250 skjermkort. så oppgraderer jeg viss nødvendig senere. men da må man jo ha sli bridge. hvor får man tak i disse. har lest om både skjermkort og hovedkort men det ser ikke ut til at det følger med noen sli bridge. også snakka me venner ol. som bygger pc selv men ingen har noen gang fått med noen slibridge.

     

    noen hjelp å få?

     

     

    CnD Rainboehead - spel e kultur

×
×
  • Opprett ny...