Gå til innhold

AngelinaA

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AngelinaA

  1. Vi leier en leilighet i en blokk og naboene over oss begynte å renovere leiligheten sin. Dem slår sammen to leiligheter i to etasjer og setter opp trappa. Betongarbeidet utføres av et selskap og dem bruker masse forskellige utstyr som bråker og støyer som helvete. Dem hang en varsel om at arbeidet skal utføres hele uka og på onsdagen orket vi ikke mer og stakk av til foreldrene i Nordnorge. Vi har jo en liten baby som må sove på dagen. Vi kom tilbake på søndagen. Det hang ikke noe mer varsel om mer arbeid. På mandagen fortsatte dem arbeidet uten at vi var forberedt på det.

     

    Jeg lurer på om vi kan gjøre noe med det?

     

    Kanskje få dem til å dekke utgiftene våres til billetter og sånt siden vi måtte rømme fra leiligheten? Men dem fortsetter jo. Vi kan vel ikke si opp en leieavtale pga det (bindingstiden på 1 år er ikke gått ut ennå)?

  2. Det er ca. 20 barn på hver seremoni, og det er totalt plass til 350 gjester, inkludert foreldre, i Bankettsalen.

     

    Deltakeravgiften er kr 1500 - for barn av medlemmer kr 750.

    Pengene sendes til konto 6067 05 09578.

     

    ...

    Mareritt :))

    Holder det ikke med hjemmefest? Må vi delta for så å si at han hadde navnefest og kan borgeligkonfirmeres etterpå?

     

    Edit: det er ikke det at vi må betale men heller det at det er 350 stk der og vi må sitte og se på alle de 20 som får sine tavler eller hva det blir og så høre på taler ... brrrr

  3. Hei, jeg har et barn på 1 år og tenker nå på om vi skal dåpe ham eller ikke. Verken jeg eller mannen min er kristne (jeg er i tillegg ikke norsk), men besteforeldre maser på oss noen ganger og ser rart da vi sier at vi har ikke bestemt det ennå. Jeg lurer på om det skal ha noe å si til ungen først og fremst da han blir 15 år og skal (kunne) ha konfirmasjon. Det jeg mener at hvis alle andre skal ha konfirmasjon og min sønn skal ikke ha det kan det på en måte skuffe eller psykologisk skade ham? Sånn som det er nå så har hverken jeg eller mannen min lyst til å dåpe sønnen siden ingen av oss går i kirka og tror på det som skjer der.

  4. Jeg spør her fordi at svar fra UDI tar ca 2 uker og den tiden har jeg ikke.

     

    Jeg har søkt om fornyelse av min familieoppholdstillatelse for 2 måneder siden. Har ikke fått noe svar ennå. I den tiden fikk jeg en jobbtilbud som jeg takket ja til og må starte om ei uke.

     

    Jeg lurer på om jeg kan faktisk gå ut i jobb uten å få svar til da? Det er jo snakk om fornyelse. Jeg vet at hvis det er en førstegangssøknad så har man ikke lov til å jobbe. Jeg skal søke om fornyelse 2 år på rad og da er det kanskje ikke logisk at jeg må si opp hver gang og sitte hjemme i 6 måneder og vente på svar? Eller hvordan dette alt fungerer?

  5. Oslo vei AS holder på å reparere trikkelinjer her og jobber både på dag tid og seint på kvelden. I dag begynte de å ta av asfalten fra under trikken etter kl. 1900 og det bråkte som helvete! Barnet mitt kunne ikke sove, gråt og jeg ble sint og kjempe lei av det! Prøvde å prate med dem men dem sier bare at dem fikk beskjed fra Oslo vei om å starte dette etter kl. 1900???

     

    Er det noe jeg kan gjøre for å stoppe denne helvetes bråk i hvert fall etter kl. 1900 når barna skal sove?

×
×
  • Opprett ny...