Gå til innhold

PeterTordenskjold

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PeterTordenskjold

  1. Dette sammen med Rome kommer til å være de beste Total War spillene. Håper Empire også inneholder en del nyskapende ting og det hadde vært morsomt om de hadde fått laget en ny vri på mp.

     

     

    - A brand new multiplayer component will include player rankings, leagues and ladders and completely new gameplay modes.

     

    De har sagt de skal komme med mye nytt når det gjelder mp men det gjenstår å se.

  2. Ser bra ut! :dribble:

     

    Noe jeg la merke til: hvorfor var det bare en by per nasjon i Europa ihvertfall?

     

    Jeg tenkte den samme tanken. Er en som synes det er morro med mange byer, men ser ikke ut som det ønsket blir oppfylt. Forøvrig virker det som grensene blir mer "flytende" på den måten at byene ikke lengre har den sterke rollen de tidligere hadde.

     

    Bortsett fra det må jeg si alt tilfredsstiller øyet. :dribble:

     

    Det er mange mindre byer og landsbyer rundt hver by. Disse kan utvikle seg men det ser ut som kontrollen er blitt flyttet mer til hovedstaden i det området. Et sted i filmen står det 5 turer til en av byene utvikler seg videre ellernoe sånt. Det ser ut som de holder seg historisk. Med det mener jeg befolkningstallene. Mexico som er relativt stort område med bare en hovedstad tar det igjen i befolkning i forhold til andre mindre områder som Panama.

     

    De har sagt at rekruteringa har blitt endret slik at når du bestiller nye enheter fra generalen din så kommer de fra de nærmeste byene. Om det gjelder bare store byer eller om det gjelder også de mindre anner jeg ikke.

     

    Slagene blir nok mer fokusert rundt de hovedstadene som er og terrenget rundt hvor du kan lure styrkene ut for å forsvare bygninger og ressursene deres med mindre man kan ta de mindre landsbyene.

     

    Ellers er dette den beste filmen til nå. Empire blir konge porno.

×
×
  • Opprett ny...