Gå til innhold

dekoras

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dekoras

  1. virker som om jeg har overtalt mamma så da er det pappa igjen :) men lurer på angående det å sende inn søknader, kan jeg sende inn til flere steder samtidig? det er jo bare en mnd igjen med frist på de fleste steder tror jeg, så blir kjipt om jeg satser på ett sted også kommer jeg ikke med og innen jeg får vite dette så er fristen ute. men hvordan er det å komme med når jeg skal ha det som et ikke godkjent skoleår? og hvilket karakterkort ser de på? det jeg har fårr nå første halvår i vgs eller fra 10 klasse?

  2. hei, jeg har sinnsykt lyst til a dra til USA 2012/2013. men siden jeg går feil linje (TIP/mekken) så vil jeg ikke få noe stipend og det vil heller ikke være et godkjent år. og drunnen til jeg har lyst til dette er for opplevelse, bli bedre i engelsk og bli mer selvstendig.

     

    men siden jeg ikke vil få noe stipend vil vi måtte betale alt selv som foreldrene mine mener de ikke har råd til. så det jeg lurer på er om jeg kan søke om studielån til dette?

    selv om dette ikke vil bli et godjkent år.

     

    hvis ikke, er det noen som vet om noen andre måter? dette er noe jeg har så så sinnsykt lyst til og det er nå jeg har muligheten ( sånn aldersvis)

     

    TAKK for svar :)

  3.  

    Jeg skjønte ikke helt, kan forklare deg det slik:

    vg1 allmenn + vg2 USA + vg3 allmenn = godkjent på de fleste skoler

    tip vg1 + USA (ikke godkjent) + tip vg2 + tip vg3 = godkjent

     

    Altså, siden du går yrkesfaglig blir ikke et USA-år godkjent.

     

    det skjønte jeg, men kan jeg f.eks gå :

     

    vg1 tip + vg1 allmenn USA + vg2 allmenn norge + vg3 allmenn norge = godkjent?

     

     

    eller kan man ikke ta 1 vgs almenn i USA og få det godkjent?

  4. Hey

     

    jeg skal nå snart starte på vg1 TIP( teknikk og industriell produksjon) og har veldig lyst til å dra til USA 1 år og gå skole der, kan jeg først gå Tip nå ,og så til neste år dra til USA et år å gå skole der og enten ta et tellende år med allmenn(vg1) eller ikke tellende år. eller må jeg gå ett år med allmenn hjemme i norge først og så ta vg2 der?

     

    vet ikke helt hva jeg vil vli enda men tenkte å gå vg1 TIP nå først og så dra til USA og gå ett år der og enten ta og gå vg2 TIP når jeg kommer hjem, eller å fortsette med allmenn hvis ikke TIP ikke er noe for meg.

     

    (ble jævlig rotete forklart, men håper dere skjønner hva jeg mener :p )

  5. driver nå og skal jailbreake iphonen med Blackra1n, fulgte

    videoen og hvis dere ser på videoen så ser dere når han trykker på "make it ra1n" så kommer det på iphone skjermen sånn usb cabel og den logoen til itunes som man kan se på rundt 01.20 på filmen, men den kommer ikke lengre enn det, hva skal jeg gjøre?

     

    ble litt rotete men håper dere skjønner hva jeg mener ;)

×
×
  • Opprett ny...