Gå til innhold

ari-gold1

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ari-gold1

  1. Har nå skaffet meg et stort mobilabonnement slik at jeg kan bruke 4g til å spille/se film etc. Problemet er at når jeg f.eks deler internettet med min playstation 4. Er hastigheten som testes på playstation mye lavere enn hastighet jeg tester direkte på mobilen uten å dele nettet. 

    Siste måling direkte fra mobilen; 39,96 ned og 24 opp.

    Siste måling etter delt internett til playstation; 22,4 ned og 3 opp.

     

    Er det vanlig at hastigheten taper seg så mye? 

  2. Hei! Nyflyttet fra iphone til z3 compact. Digger det hittil. En ting jeg savner dog er å få varsler på låst skjerm. Har funnet flere apper som støtter dette. Men enda ikke funnet noen som lar deg gå direkte til feks meldinger ved å trykke på/sveipe på varselet når det er låst skjerm. Noen som vet av noe?

  3.  

    Dette headsettet som er med, er det noe tess? Er i et lite dilemma da jeg kan hente ut telefonen idag hos min nærmeste lefdalbutikk. Men da uten headsettet. Alternativet for å få med headsettet er å bestille i nettbutikken og få den ut i neste uke(ons eller tor.) Hva tenker dere?

     

    Med en verdi på rundt 1500 kr, bør det være skikkelige greier. Har lest et par reviews om headsettet, og det skal være av god kvalitet, med meget god lyd. På minussiden er nevnt at det sitter litt løst, så det egner seg nok ikke særlig til jogging.

     

    Takk for svar. Saken er at jeg egentlig har to gode headsett hjemme. Men ingen av de brukes. Tenker at jeg prøve å selge det visst jeg går for å få med headsettet.

  4.  

     

     

     

    Er det noen som har fått sensuren for "statistikk for økonomer"?

    Jeg har ikke fått den og vet om flere som ikke har :S hva skjeer? kjedelig å måtte vente :(

     

    Samme her. Skikkelig dårlig altså.. Håper de holder fristen denne gang, det gjorde de ikke til jul.

     

     

    Har du opplevd dette flere ganger? Og hvor lang tid tok det da? For fristen var jo i dag :( rart om noen har fått karakteren og andre ikke?

     

     

    Offentliggjøringsfrist: 24.06.14. Sensuren er dessverre forsinket

    Ja, fikk det dagen etter i et fag i fjor, husker ikke hvilket.

    Kanskje det har noe med hvilken skole man går på? Eller om det er elever som det er vanskelig å sette karakterer på som er igjen.. ikke vet jeg.

     

    Tipper det har med hvilken by man går i. Går selv i Tr.heim og alle jeg har pratet med har fått karakteren i statistikk for økonomer.

  5. Drar til London for en weekend nå snart, noen som har restauranter/lunsjplasser man må spise?

    Er ikke typen til å spise på michelin restauranter, men hvor finner jeg den beste pizzaen, beste hamburgeren eller den beste biffen?

    Avhengig av at det er relativt sentralt, da det ikke er aktuelt å dra langt for maten.

  6. Jobber som telefonselger nå jeg og synes det er helt greit egentlig. Har kun provisjon og trives med det. Noen dager er selvfølgelig litt tunge, men noen er samtidig veldig gode. Så det går opp i opp kan man si. Også varierende hva vi selger. Noen dager strøm og andre dager internett/tv, så det blir ikke ensformig.

  7.  

    Du har ikke en form for netlimiter installert? Netbalancer skapte mye trøbbel med linja mi en periode, til jeg fjerna det.

     

    Aner ikke hva det er jeg..

     

    Har ei 90/10 mbit linje. Men på min stasjonære pc går nedlastningen på torrentsa sjelden over 300 kb/s.. Har selvfølgelig sjekke linja mi som viser tett opp mot 90 mbit på speedtest.net. Resten av internettet blir også fryktelig tregt når jeg kjører utorrent med et par torrents.. Noen som kan hjelpe?

     

    Har du åpnet porter?

     

    Nei.

×
×
  • Opprett ny...