Gå til innhold

abhoff

Medlemmer
  • Innlegg

    175
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abhoff

  1. har VELDIG dårlig erfaring med Halogen, så det blir xenon!

     

    men skal selfølgelig justere dem, så de ikke skal blende!

    Da må du i så fall bytte ut hele lykta til ei som er konstruert for Xenon, og evnt. justere de til å lyse såpass langt ned at du ikke får noe lenger sikt uansett. Det vil igjen føre til blending når asfalten er våt.. Xenon er ikke nødvendigvis bedre enn halogen, selv ikke på nye biler (ref test i Motor tidligere i år). Og får å få bilen igjennom EU-kontrollen kan du være nødt til å bytte alt tilbake til originalt.

     

    Ja, er personlig imponert over de nyeste halogen lyktene. Lyser ikke fullt like bredt, men man slipper problemene med blending.

  2. Fordelen med xenon er som kjent at du får et mye "bredere" lys forran bilen, dette gjør at du får et jevnt sterkt lys fra kant til kant på vegen når du kjører. At det skaffer kortere sikt kan vel til en hvis grad stemme, men personlig tror jeg de fleste foretrekker xenon.

     

    At du skal justere dem slik at de ikke blender kan du glemme. I og med at du ikke har automatisk høyde regulering på lysene vil det være flere faktorer som gjør at du blender motgående trafikk likevel. Noen av disse faktorene er krengingen på vegen eller vektfordelingen i bilen, altså hvor mange som sitter på/hvor mye last i bagasjerommet etc.

     

    Dette er grunnen for at det er ulovlig å montere xenon på biler uten automatisk høyderegulering.

  3. *snip*

     

    Takk for masse god info, det skal jeg ta med meg! :)

    Jeg har inntrykket av at for å benytte Blackberry sin push-mail må man ha Trigcom's BIS-løsning.

    Som du sier finnes det sikkert flere slags applikasjoner som omgår dette, men da kan jeg like så gjerne kjøpe en annen telefon. Hehe...

    Sikler på en HTC HD2 hvis det ikke blir Blackberry.

     

     

    For øvrig får Blackberry minuspoeng for å enda ikke ha en Spotify-klient tilgjengelig. Det er jeg egentlig ganske interessert i å ha... :hmm:

     

    Ikke tro at det bare er push-mail som gjør Blackberry til en super telefon. Den har også mange andre proffe og nyttige funksjoner som andre mobiler ikke har.

     

    Og hvis valget er mellom BB Bold og HD2 er det jo veldig forskjellig telefoner du har fokus på. BB Bold er jo en full tastatur mobil telefon, med mange proffe funksjoner og litt multimedia. Og spørr du meg er HD2 nesten en ren multimedia telefon. Med dens store skjerm og kraftige maskinvare faller de proffe funksjonene til HD2 litt i skyggen.

     

    Men er du usikker på de to ville jeg kanskje gått for HTC HD2. For det første er det en enklere mobil og bruke. HTC sine grensesnitt ser jo bare lekkert ut og er veldig funksjonsmessig og. Ikke noen vonde ord mot RIM sitt grensesnitt, er bra det også. Men HTC er fortsatt litt forran her.

     

    HD2 hvis du vil ha en mobil som er konge på multimedia og har mange proffe funksjoner.

     

    Blackberry Bold om du vil ha en ren bedriftstelefon som også fungerer til multimedia.

     

    Her er forøvrig to fyldige tester av amobil.no med begge telefonene. Anbefaler deg å se gjennom begge.

     

    HTC HD2

     

    Blackberry Bold 9000

     

     

    Lykke til med valget :)

     

     

    EDIT: Ang. Spotify er det bekreftet at det kommer til Blackberry iløpet av 1. eller 2. kvartal.

    Forøvrig er ingenting bekreftet for Windows Mobile, som HD2 kjører.

  4. Hei

     

    Ved å bestille Blackberry med eBay får du med kun norske tegn som ÆØÅ. For å få norsk ordbok kan du enkelt laste ned fra Trigcom sine mobilsider (bb.trigcom.no( og vel norsk ordbok. Her finner du også kjente applikasjoner som Live Messenger og Facebook.

     

    Angående bruk av tlf i Norge er vel Blackberry Bold 9000 en full GSM telefon og ikke GSM + CDMA telefon som noen Blackberry telefoner er. Med GSM + CDMA telefonene har noen sære løsninger i hardware og software som gjør det vanskelig å bruke den optimalt uten Blackberry Internet Service (BIS). Slik som 2G og 3G virker ikke med CDMA+ GSM telefonene deres uten en dataplan.

     

    Men siden Bold 9000 er kun en full GSM telefon skal det ikke være så vanskelig å få brukt nettleser, push-mail og andre funksjoner som ikke kan brukes ellers.

     

     

    Jeg garanterer ikke, men i teorien skal denne telefonen ha nesten alle funksjoner tilgjengelig med hvilken som helst operatør i Norge. Du skal vertfall 100% sikkert kunne ringe og sende SMS. Og det fins mange gode 3-parts mail applikasjoner til Blackberry vis den orginale fungerer.

     

    Blackberry er også litt sær på SIM-kort. Hvis du oppdager at den ikke leser SIM-kortet skal det ikke være så vanskelig å få opperatør til å sende en annen type SIM-kort (de fleste operatører har flere SIM-kort typer tilgjengelig)

     

    Håper dette hjalp =)

  5. Instalerte nettopp Windows 7 på min XPS 1530 og har nettopp instalert de fleste drivere. Når jeg går inn på "Base score" under kontrollpanel får der bare 3,1 i subscore fra å ha 4,8 under Vista. Ifølge testen er det prosessoren min som scorer alt for lavt men jeg finner ikke noen drivere til denne noen plass? Noen som kan gi meg en link så jeg får lastet ned nyere drivere til prosessoren? =)) Intel C2D 2,2 GHz...

     

    Aldri hørt om drivere til cpu. Nærmeste jeg har hørt er til hovedkort. Men Det er jo mulig listen for scoren har blitt hevet på W7? Uansett hadde jeg ikke brydd meg så mye om det hvis jeg var deg. Det viktige er vel om maskinen gjør det du vil fort og feilfritt? (Det gjør i hvertfall min)

     

    Det finnes/trenges ikke drivere til CPU. Chipset drivere er vel det nærmeste du kommer.

     

    Den score-skalaen har blitt forandret fra Windows Vista til Windows 7.

  6. Jeg fikk tak i en COD: Modern Warfare 2 Hardened Edition fra statene for litt siden. Med den følger det med som kjent en kode slik at du kan laste ned cod classic fra PSN/PSS.

     

    Men når jeg taster inn koden får jeg beskjed at koden er feil eller brukt. At den er brukt trur jeg er lite sannsynlig fordi den var bestilt fra Gamestop.com og at den var emballert med plast.

     

    Er helt sikker på at koden er tastet inn korrekt. Derfor har jeg fått en mistanke for at kanskje kodene fra amerika ikke fungerer her i Europa. Ellers er de bare ikke tilgjengelig her enda. Noen som kan bekrefte en av disse to eller vet om et annet problem rundt dette?

  7. La inn bestilling på HD2 hos Amentio på lørdagskvelden. Blei sendt i dag tidlig og fikk for en halvtimes tid siden mail om at den var ankommet min lokale Bunnpris.

     

    Den står nå til lading! :cool:

     

    Utrolig, bestilte min samme sted fredag forje uke sammen med et 16gb minnekort......

    Minnekortet kom i dag !!!!!!!! og telefonen er så feilsendt her i landet at jeg satser på å ha den i løpet av måneden.....

    Så POSTEN hater jegsomregel altid, men skjønner ikke hvorfor Amentio ikke klarte legge telefonen oppi eska minnekortet var i ...

    Eska minnekortet var i var stor nok til å romme 6 slike telefonesker

     

    Dette er fordi Amentio sender som oftest rett fra forhandlerne sine, i og med at de ikke har noe stort sentrallager. Denne salgsmetoden er god i og med at begge parter sparer penger. Det negative er jo at du har to pakker og forholde deg til.

     

    Minnekortet og telefonen din er mest sannsynlig sent fra to helt forskjellige plasser i landet.

  8. Ja, men det som gjenstår å se er om batterilevetiden til HD2 blir noe å rope hurra for. Sannsynligvis ikke. Og her tror jeg AMOLED-skjermen til Samsungs nyeste mobiler kan spare den ekstra strømmen som er nødvendig for å gi en bedre, hethetlig opplevelse.

     

    Eller?

     

    Ja, er enig der. På arket ser ikke batteriet til HD2 noe å være imponert over. Jeg tipper Omnia II slår HD2 der på grunn av mindre og mer batterivennlig skjerm og et større batteri

     

    Men de fleste WM mobiler idag må lades vært døgn etter moderat bruk.

     

    Er spent på batteri levetiden på HD2.

  9. hva er best omnia ii eller htc hd2?

     

    Jeg kjenner ikke Omnia 2, men har 1 og har bestilt HD2 - så min anbefaling er helt klar

    . Håpløst GUI, dette touchwiz grensesnittet til Samsung.

    har når fått meg omnia ii og synes touchwiz er bra

     

    Nå har jeg prøvd Omnia II og sett utallige videoer av HD2. Og for meg er det ingen tvil, HD2 knuser Omnia II på det meste som heter brukergrensesnitt. HTC har mange flere nyskapende funksjoner i sitt grensesnitt. Fortsatt ikke perfekt, men flere hakk bedre enn Omnia II.

     

    Når det gjelder hardware kan det vel sies at begge telefonene har sine fordeler. HD2 bær være raskere enn Omnia II pga raskere prosessor og mer minne. Nå har ikke jeg sett retailutgaven og kan ikke si hvor rask HD2 er enda. Omnia II har vel en AMOLED skjerm som bør yte bedre enn HD2 sin tradisjonelle skjerm. Men mitt inntrykk er at HD2 sin er slettes ikke noe verst den heller. Og HD2 sin massive skjerm på 4.3" gir litt mer en Omnia II sine 3,7". Selvfølgelig smak og behag her med skjermstørrelser osv.

     

    Jeg sier ikke at Omnia II er en dårlig telefon, men jeg mener at HD2 slår den på så mange punkter at det gjør den til en bedre mobiltelefon.

  10. har en xps 1530 som er ca 1-5 år gammel. måtte formatere hden og putta inn vista cden. problemet er det at jeg ikke får ut vista cden igjen. er slot in drive. noen som har vært borti noe lignende?

     

    Ja. Jeg hadde et problem at CDen ikke kom ut når jeg trykte "utløserknappen". Løsningen min ble teknikker hjem på døren som fikset problemet på garanti.

  11. Den vanligste feilen er vel at den blir fra frakjørt av 16-åringer med trimmet moped.

     

    Også huske på at etter hver 50km detter sykkelen kontinuerlig fra hverandre. Lego er som regel lett og bygge sammen igjen, men når man bygger med plast må man regne med å skifte noen deler.

     

    For å finne deler må du nok oppsøke noen av de mange kjente produsentene

     

    En annen kjent feil er vel at sykkelen er grønn. En farge som blant annet symboliserer liv, vekst og miljø. Du kan da ikke kjøre i en grønn sykkel som spyr ut like mye eksos som en hvilken som helst SUV fra statene.

     

    Fra gammelt av var også grønn fruktbarhetsfargen. Om du tror at å kjøre med en grønn sykkel, i en av de mange stramme skinndressene vil gjøre deg mer fruktbar må du tro om igjen. Det gjør den deg ikke.

     

    En av grunnene til det er at du mister et vist macho-image. Fargen blir litt kald og ikke like stilfull som for eksempel rødt eller svart. Mange forbinder fargen med en hvilken som helst traktor og en stinkende bonde.

     

     

    Er mer en gledelig om dette skulle hjelpe.

  12. Hei

     

    Er ute etter å kjøpe ei ny drakt til samlingen min. Har da flittig brukt www.unisport.dk, men blir ofte stoppet med ekstra tollavgifter der.

     

    Så lurer på om det er noen nettbutikker i Norge som selger europeiske drakter? Sikter da spesielt til Real Madrid 09/10. Andre spanske lag, duger også.

     

    Takker for svar.

  13. Den er avbildet med en Touch Pro 2 ja. Svakt at ikke redaksjonen kan se forskjell på disse modellene :thumbdown:

    Det er faktisk svakt! Spesielt etter å ha brukt HTC Touch Pro 2 i veldig lang tid. Jeg vil nok kalle det en slurvefeil. Takk for påpekning!

     

    Fortsatt litt svakt, ja du endret navnet. Men skjermstørrelsen står fortsatt som 3,8". Noe den ikke er.

  14. Hvordan synes folk at byggekvaliteten er på Hero? Har nå en 5800 som skal byttes ut fordi jeg synes den er altfor dårlig skrudd sammen...

     

    Meget, meget god. Helt fri for knirkelyder. Ordentlig satt sammen.

    Den hvite er dekt med et lag teflon som skal gjøre den mer ripebestandig, dette gjør at den billige "plastikkfølelsen" forsvinner. Er også en metallramme i sølv rundt skjermen som også drar opp kvalitetsfølelsen.

  15. Har NESTEN bestemt meg for denne nå. Men kan dere gi en ærlig tilbake melding på hvordan dere opplever "laggen", jeg hater lag, i alle former. Men kan leve med lag dersom det ikke er altfor ille..

     

    Så hva synes dere?

     

    Og hvor blir det av den berømte oppdateringen?

     

    Vel, fikk denne telefonen idag.

    Etter en dag med telefonen mener jeg at telefonen er nesten helt fri for lagg. Har hatt mange applikasjoner oppe idag, siden jeg ville å prøve ut det som var. Telefonen ble litt tregere, men ikke så veldig merkbart. Jeg ble vertfall positivt overasket.

     

     

    Kan kanskje komme av at jeg er tidligere WinMo bruker :)

     

    Alt i alt synes jeg dette er en kjempetelefon og det skal bli spennende og følge Android framover.

     

    EDIT: Brukte forresten denne metoden til å forandre telefon/Android språket til norsk og det fungerer utmerket.

×
×
  • Opprett ny...