Gå til innhold

Ananassaft

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ananassaft

  1. «Du slipper dessuten å bruke tid på å lete etter en ledig sykkel.» De fleste vet hvor de har sykkelen sin, hvilket er å foretrekke, både økonomisk, for miljøet, treningsmessig, mtp. tidsbesbesparelse og ikke-minst estetisk.

     

    Jeg slenger på samfunnsøkonomisk også, siden sykkel er tryggere.

    For de som må bruke kollektivt for å komme seg frem til der man tenker å bruke (sparke)sykkel, ser jeg absolutt fordelen med å ha noe mer kompakt å transportere enn en sykkel.

  2. Vil anbefale de som vurderer å kjøpe disse å kjøpe de på en butikk som det er enkelt å levere produktet tilbake hvis man ikke er fornøyd.

    Jeg kjøpte forrige generasjon av disse på elkjøp etter at de hadde fått ganske god test score. Fant fort ut at disse virkelig ikke passet min type musikk, som for det meste er Dance/Elektronisk. Endte med å levere de tilbake til butikken jeg kjøpte de i samme dagen jeg hadde kjøpt de.

  3. Jeg tenker ikke noe særlig på det, men nå går jeg ikke så ofte ut på fest/byen noe særlig heller. Vanskelig å gi råd i grunn.

     

    Jeg personlig blir litt sur hvis mine venner skal på liv og død spørre meg hver gang om jeg skal ha noe å drikke.

     

    Ja har hatt det problemet selv - angående såkalt "drikkepress". Venner har en tendens til å mase så mye på deg om at du ikke drikker iløpet av en kveld, så kvelden på en måte blir ødelagt. du får ikke mulighet til å kose deg, når det er et konstant mas..

    Det er ihvertfall slik jeg føler det

  4. Var sterkt imot alkohol jeg også før jeg fikk smaken på det. Ta deg ei øl :)

     

    Å ta seg en øl, er nok ikke et alternativ for meg. Jeg ønsker bevist og være avholds, og har ikke planer om å teste ut å drikke heller. Uansett, takk for forslaget :)

     

    Jeg ville anbefalt deg å prøve sakene sånn at du vet hva du "blir sint på". Liker du ikke opplevelsen så er det fair enough.

    Kan jeg spørre hva som har gjort at du aldri har drukke t alkohol? Da jeg var liten fikk jeg da smake på vinen av mine foreldre bla.

    Og jeg tror ikke jeg kjenner noen som ikke hadde hatt en runde (eller ti) med alkoholen innen de var 16-17.

     

    Juvente er også en organisasjon som er full av raringer (IMO), bare så du er klar over det. De er ikke akkurat en "nøytral" rusfri-aktivitetsgruppe.

    DNT-ung er nok ganske bra hvis du liker deg godt utendørs ;)

     

    Som nevnt over, har jeg ingen planer om å prøve alkohol, så det er nok ute av bildet :)

     

    Jeg har ikke drukket alkohol som mindreårig, fordi jeg syntes det var riktig at det ikke er lov under 18 år. når jeg ble 18, så hadde jeg den innstillingen at alkohol er et giftstoff for kroppen - som er noe av grunnen til at vi får den rusen som vi gjør, og at jeg ikke har behov for alkohol for å ha det gøy. Den tredje grunnen, har vel litt med at jeg tester min egen viljestyrke og stahet, for å finne ut om jeg vil uten problemer være avholds resten av livet :)

     

    Jeg fikk i går svar fra en person over PM med gode svar på mine spørsmål, så markerer denne som løst jeg :)

  5. Hei!

    Jeg er en 19 år gammel gutt, som aldri har drukket, og har ikke behov for å gjøre det enda heller..

     

    Problemet mitt er at jeg har et veldig "anstrengt" forhold til alkohol. Jeg føler meg veldig utilpass når venne mine begynner å drikker på fester. Jeg har en tendens til å bli sint på dem, selv om jeg er klar over at de ikke har gjort noe galt. Jeg har ikke hatt noen dårlig opplevelse med alkohol blant foreldre eller voksne under oppveksten, så forstår ikke hvordan jeg kan "hate" alkohol så mye som jeg gjør.

     

    Er det noen som har noen tips for at jeg skal kunne begynne å godta at folk drikker rundt meg? Slik situasjonen er nå, så går det utover sosiallivet mitt - fordi jeg ikke "klarer" å være på fester hvor alkohol er innblandet..

     

    Og eventuelt; Noen som har forslag på andre alkoholfrie aktiviteter som foregår i helga, hvor man kan bli kjent med nye folk?

     

    Vet ikke helt om dette er riktig sted å legge det på forumet, men fant ikke noe andre sted som passet bedre.

     

    På forhånd takk :)

  6. At Microsoft legger ut denne "sperra" har ingen ting med at de tjener for lite penger. Produsenten er har jo godt med penger, men hvem ønsker vel at folk skal kunne få tak i et produkt som de har brukt ressurser på å bygge. Personlig tror jeg nok dette forsøket på å sperre ute pirater går like dårlig som med aktiveringskoder. Eneste det gjorde var å lage det vanskeligere til de som faktisk hadde kjøpt det lovlig. Det tar maks 3 uker, så har piratene funnet ut en måte å omgå dette også.

     

    Er dette kun for win vista/7?

    Ser ut til å bare gjelde Windows 7

  7. Hei:)

    Jeg sitter å plukker ut nye deler til å oppgradere PCen min ganske heftig i forhånd til det den er nå. PCen er mest brukt til spill, men noen ganger redigering av film, som krever litt minne...

    Jeg har planer om å kjøpe;

    - Asus Rampage II Extreme

    - Intel Core i7 920

    - Corsair Dominator TWIN3X DDR3-1600 6 GB (3x2GB)

     

    Siden jeg går for 6GB minne, er jeg nødt til å gå over på 64Bit Windows 7 for å få utnytte det. Spørsmålet mitt er da om jeg vil få problemer med å bruke den som spill-PC hvis jeg bruker 64Bit. Burde jeg heller velge mindre RAM og gå for 32Bit?

    Ville vært kjempenyttig om noen kunne gi meg litt informasjon om hva jeg kan gjøre i 64Bit, som jeg ikke kan gjøre i 32Bit, og omvendt.

     

    Tusen takk for hjelpen :)

  8. Jeg har E6600 og asus p5l 1394 til hovedkort. Når jeg starta å klokke den så klarte jeg ikke å komme høyere enn 2.97GHz før den sluttet å boote, men den kjørte langt fra stabilt! Kjører den nå på 2.70GHz stabilt:) går jeg høyere, får jeg problemer med Bluescreen.

    Er det noen som veit om noen triks som jeg kan bruke for å holde den stabil høyere, eller er jeg nødt til å gi meg på 2.70GHz?

  9. Når du først legger 6000 kroner i skjermkortene, er det ingen grunn til å spare på prosessoren.

     

    Det er mindre en 8800ultra kostet da den kom, jeg betalte 10500 for 2x 295 i januar.

    Blir vi mer og mer kresene? Før betalte vi 16k for Pentium II , ingen harddisk og 2 ram.

    Nå skal vi ha Gamer-pc for 8k

     

     

    Skulle hatt med 295-quadsli i testen så man så forskjellen vi kan velge mellom idag.

     

    Vil ikke si kresen, men gaming er blitt en aktivitet som "alle" kan drive med nå til dags. det hadde ikke vært på lankt nær så mange gamere hvis du måtte ha betalt 20K for det du får i dag til 8K slik er verden...

     

    Enig med at de skulle hatt med 295-quadsli. vil like å se hvordan de slår ut på slike tester.

×
×
  • Opprett ny...