Gå til innhold

erln

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erln

  1. Har tenkt å gå til innkjøp av stereoanlegg nå i nærmeste fremtid...

     

    Har funnet høyttalere og receiver som jeg kunne tenkt meg:

     

    http://www.hifiklubben.no/produkter/stereo/forsterkere/cerwin-vega_cxa-8_effektforsterker_sort.htm

     

    http://www.hifiklubben.no/produkter/hoyttalere/gulvfront/cerwin-vega_xls-28_hoyttalere.htm

     

    Lurte da på om jeg vil trenge en egen subwoofer? i tilfelle hvilken? (rundt 5000krs klassen isåfall) Eller om basselementene i høyttalerene blir nok?

     

    Lurer også på hvor store kabler jeg behøver (tverrsnitt) og om de kablene man får kjøpt på feks Biltema er like gode som alle andre :hmm:

     

    Og til slutt lurer jeg på om det er godt nok å bruke vanlig 3,5mm jack fra pcen til forsterkeren :)

     

     

    Edit:

    bare kom med forslag til andre forsterkere/høyttalere...

  2. dunsay: tror jeg dropper skjermkjøpet jeg...når jeg har fått med meg at det kan være spillet det er noe galt med får det heller være :p

     

     

    EDIT: en i klassen har forresten samme problemet men han har en litt bedre skjerm. var derfor jeg lurte på om jeg skulle kjøpe ny for jeg har nemlig bedre pc enn han :wee:

  3. HEY!

     

    jeg har en DELL SP2208WFP og en selvbygget pc. lurer nå på om jeg virkelig trenger ny skjerm eller om den jeg har er god nok. pc specs: ASUS Rampage Extreme || (2), 12GB crossair minne, Intel Core i7 920, ASUS Radeon HD4890, Chieftec 850W psu og windows 7 som OS

     

    jeg lurer nå sterkt på om jeg trenger ny skjerm ettersom jeg kansje tror den jeg har er god nok. skjermen skal brukes til spill som Saints Row og Crysis osv

     

    Takker på forhånd for alle svar!

  4. hallo....bygde meg nettop ny stasjonær datamaskin. nå skal jeg også kjøpe ny skjerm, denne skal brukes til gaming stort sett og trenger høy oppløsning og FPS

     

    den nye datamaskinen består av: ASUS Radeon HD4890, Intel Core i7 920, 12GB crossair minne, 750GB harddisk og ASUS Rampage Extreme|| (2)

     

    jeg har sett litt etter skjerm men er usikker på hva jeg skal kjøpe. tenkte å legge ut rundt 2-3k for en 22" bryr meg ikke så mye om ergonomiske funksjoner men det er jo ett pluss.

     

    skjermer jeg har sett på:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=347592

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=451113

     

    håper på svar snarest for har lyst til å bestille snarest mulig :p

    Takker for alle svar!:p

  5. tenkte jeg skulle kjøpe meg tv kort og sette i den stasjonære pcn min og trenger litt hjelp til dette...:p jeg håpte på at det fantest ett kort med en eller to innganger for den same anntenneledningen som går i tuneren som står i stua som kommer fra en parabol..tv kortet må ha opptaksmulighet og ikke være for dyrt...xP finnest det ett kort som passser til meG?

     

    takker på forhånd for svar!:)

×
×
  • Opprett ny...