Gå til innhold

Shazame15

Medlemmer
  • Innlegg

    269
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shazame15

  1. Fant liksom ingen andre tråder som passet helt mine behov, og siden jeg ikke har fulgt spesielt mye med på komponentmarkedet de siste årene behøver jeg litt hjelp for å få et dugelig oppsett. Min nåværende PC var et beist for 5-6 år siden, men når den nå varmer opp leiligheten fra 19 til 24 grader helt alene blir det litt i meste laget. Strømregningen blir jo heller ikke så hyggelig.

     

    Jeg stiller følgende krav til PCen:

    - Balanse mellom støy, ytelse og varme

    - SSD til programmer og OS + HDD til større ting, ideelt 1TB+

    - Trådløs kapasitet hadde ikke gjort noe, men jeg har en D-Link DWA-556 Xtreme N som sikkert kan brukes. Er noe usikker på hvordan støtten for denne vil bli i fremtiden men dersom det skulle bli et problem kan jeg jo alltids kjøpe et nytt

    - Trenger kun kabinett+komponenter, har allerede skjerm/tastatur/mus/OS

     

    PCen vil hovedsaklig bli brukt til spilling. Budsjettmessig ser jeg for meg noe i 6000-8000-klassen, helst nærmere 7000 enn 8000.

  2. Jeg ønsker å koble min gamle Xbox 360 til PC-skjermen. Dette hadde ikke vært noe problem siden jeg allerede har kabler og overganger for å koble HDMI til DVI, men jeg har den første Xbox-versjonen som ikke har HDMI-utgang, kun komponent. Jeg har VGA-inngang på PC-skjermen, så jeg fant denne. Det jeg lurer på er om dette vil fungere, noe jeg ikke ser noe i veien for men vil være helt sikker, og om jeg vil kunne få 1920x1080 med denne løsningen?

  3. Fordi det er kun det han har krav på. Reperasjon ble for urimelig for forhandleren, så omlevering står igjen. Vet at man ikke kan få en nøyaktig lik bil, men forhandleren må dekke en ny liknende bil, noe han krevde dette hvis han ikke hadde krav på heving.

    Prisavslag og heving er på en måte "en siste utvei".

    Du har i utgangspunktet halv-rett, men problemet er at oppgaven ikke inviterte til å drøfte det. Legg merke til at det i forbrukerkjøpsloven § 29 (3) står "..kan selgeren tilby retting eller omlevering..", altså må selgeren selv foreslå retting eller omlevering, noe som ikke bruktbilfirmaet gjorde. Dersom selgeren ikke gjør det kan forbruker gå rett på hevingskravet. Tror neppe karakteren din lider fordi du drøftet omlevering (litt avhengig av hvordan du formulerte det, dersom du sa at Leon overhodet ikke har rett til heving før reperasjon/omlevering er prøvd er jeg litt mer tvilsom), så lenge du i tillegg drøftet heving og erstatning under forutsettelsen at det ble uaktuelt med omlevering.

    • Liker 1
  4. Da var vi her igjen. Fjerde året på rad jeg er oppe i eksamen i matematikk. Skal ikke lyve, innsatsen har dabbet hardt av i løpet av året i forhold til tidligere år men burde klare å samle meg sammen til i alle fall tre, om ikke fire. Ikke at det spiller så stor rolle, så lenge jeg står er jeg rimelig sikker på å komme inn på rettsvitenskap til neste år.

     

    Med det ønsker jeg alle lykke til i morgen!

  5. Etter det som virker som mitt tjueandre PortaPro har jeg bestemt meg for at min tid med dette djevelens verk er over. Jeg har desverre ikke så mye erfaring med lydmarkedet, har særdeles lite peiling på hvordan man skal tolke spesifikasjoner og reviews er vanskelige å finne når man ikke helt vet hvor man skal starte. Så jeg spør altså dere, som forhåpentligvis har mye bedre innsikt i dette markedet, om hjelp.

     

    Det jeg er ute etter, som det står i emnetittelen, er noe som fungerer for det meste. Jeg hører på rimelig variert musikk (metal, rock (og de fleste variasjoner innenfor denne sjangeren), noe dubstep, sikkert en del mer også jeg ikke kommer på i farta) men hovedfokuset ligger på det jeg har forstått kalles for alternativ rock, altså grupper som Kaizers Orchestra, Kråkesølv, Keane m.m.

     

    Andre ting jeg gjerne vil ha, sortert etter viktighet med den viktigste først:

    - Vanskelig å ødelegge. Dette skal hovedsaklig brukes på busstur fra og til skolen, i timen og lignende og vil ofte befinne seg i sekken. En beskyttende veske eller lignende vil holde. I verste fall kan jeg se bort i fra dette og bare ha hodetelefonen rundt nakken eller noe slikt mens jeg er på skolen.

    - God komfort. Selvforklarende. Gjerne noe som ikke gjør at ørene mine føles som et vått strykejern etter en halvtime.

    - Noe støydemping. Bråk fra bussen kan til tider være temmelig høy med viftesurr fra en vifte som spinner på det som virker som 10 000 RPM.

    - Ikke lekke lyd til omgivelsene. Ettersom jeg vil være på en buss/i et klasserom med mange andre i som enten sover eller jobber med skolearbeid vil jeg nødig forstyrre de andre rundt meg i stor grad, selv om jeg ikke hører på så veldig høyt volum.

     

    Prisen skal gjerne være mellom 1000-1500 kroner. Kan gå opp med noen hundrelapper dersom jeg får en bedre hodetelefon for det. Når det gjelder størrelse vet jeg ikke helt, det som betyr noe er hvor mange av mine ønsker som oppfylles av hodetelefonen. Helst noe lite (altså ikke heldekkende øreklokker) men er alltids åpen til forslag her dersom noen har erfaring med større hodetelefoner ved transport.

     

     

    Bare spør dersom dere trenger mer informasjon.

  6. Kan du beskrive lydproblemene?

    Når jeg har veldig mange lyder rundt meg (kuler, eksplosjoner osv) er det enkelte lyder som forsvinner. For eksempel lyden av at jeg går rundt, lyden når jeg skyter eller reload-lyden. Dersom det er mine egne skytelyder som forsvinner hjelper det å bytte til pistolen også tilbake igjen. Dersom jeg har en eksplosjon nært meg vil lyden forsvinne halvveis i eksplosjonen.

  7. Ugh, jeg har noen ganske game-breaking problemer, noen som vet hvordan man kan fikse noen av de?

     

    Når jeg skal lukke eller minimere BF3 tar det gjerne 30-60 sekunder før jeg kommer til skrivebordet, alt er bare svart i mellomtiden.

    Når jeg skal bevege meg er det som om jeg av og til stopper opp eller går veldig tregt i et sekund, akkurat som om jeg går i en vegg eller noe. Sjekker pingen før jeg joiner en server, ligger vanligvis på 60-70 ms.

    Lyden er det største problemet. Når jeg veldig mange lyder rundt meg (kuler, eksplosjoner osv) er det enkelte lyder som forsvinner. For eksempel lyden av at jeg går rundt, lyden når jeg skyter eller reload-lyden. Dersom jeg har en eksplosjon nært meg vil lyden forsvinne halvveis i eksplosjonen.

     

    Har googlet rundt en del, alt jeg finner er artikler om selve BF3-releasen.

     

    Edit: hadde ingen av disse problemene under betaen, bare så det er sagt.

  8. Rød julebrusdrikkere, mobiliser eder!

     

    For lenge har de som drikker av djevelens brune julebrus hatt overtaket. Ikke lengre, sier jeg! Det er på tide å kaste disse hedningene tilbake til det flammende dypet av "haha, dere tapte pollen i år".

     

    Uansett om du drikker Macks, Grans, Aass eller en annen julebrus med en vakker rødfarge, stem rød! Få dine familiemedlemmer til å lage konto og stemme rød! VI KAN IKKE LA DE BRUNE VINNE IGJEN!

     

    Viva la Revolución!

    • Liker 7
  9. Ahh, beklager. Spartapus skrev også at A Storm of Swords avsluttet den beste trilogien han noen gang har lest, så når han skrev at det var den var den siste gode boka i serien leste jeg det som den siste boka i serien.

     

    Som bringer meg tilbake til spørsmålet: er det noen grunn til at de tre første bøkene regnes som en trilogi? Dette er ikke første gangen jeg har hørt de omtalt som det, så det er ikke bare på grunn av Spartapus jeg spør.

×
×
  • Opprett ny...