Gå til innhold

KraniC

Medlemmer
  • Innlegg

    1 189
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KraniC

  1. Jeg holder på å fullføre Borderlands 1 nå (har vært litt treg på det spillet i grunn), men så lurer jeg på om jeg bør spille gjennom DLC-ene før jeg begynner på 2eren?

     

    Mad Moxxi er med i ene dlc-en og følger med på 2eren, men er det noen sammenheng i storyen fra dlc-ene som fører videre til 2eren?

     

    Visst de er helt uavhengig av dlc-ene så dropper jeg nok bare dem og går rett på 2eren så snart jeg er ferdig med 1eren.

  2. Eg skal i værtfall ha det til pc, liker modde community også likte jeg oblivion best på pc og. følger tradisjonen ;)

     

    til dere som er usikre om pc-en deres klarer det så er system kravene gitt ut så dere kan gå inn hit:

     

    http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

     

    og velge the elder scroll V: skyrim så vil nettsiden sjekke specsene deres opp i mot skyrim sine krav og fortelle dere hvor godt det kan kjøres ;)

  3. Hallo.

     

    Satt å vurderte en stund om jeg skulle kjøpe ps+ abonnement slik at jeg kunne lagre savene mine på internett og dermed gå til venner og forsette mine egne saver der.

     

    Tanken er at jeg skal kunne spille hjemme og deretter gå bort til venner hvor vi kan forsette spillet der jeg slapp av hos meg, men går dette ann å gjøre med å bare bruke minnepenner istedenfor? for man kan jo kopiere saver inn på eksterne lagrings enheter, men er saven da bunnet opp til å måtte kjøres på den eksakte maskinen eller kan jeg drive å flytte saver frem og tilbake som det passer meg?

     

    på forhånd takk for svar :p

  4. steike var ikke mange som likte mikrotransaksjon her, personlig synes jeg at mange spill passer til å ha det, men så er det også en stor utfordring med mikrotransaksjon siden du må finne ut hva du kan legge inn i item shop og hva du ikke kan.

     

    spill utviklere som ikke klarer dette gjør at spillet blir p2w, jo mer du kjøper jo bedre blir du i spillet, men er forsatt de som klarer å balansere det, de tar penger for små ting og mere content som er helt greit for min del.

     

    visst man ikke liker mikrotransaksjon, men liker spillet tilbyr forsatt de fleste at de også kan betale mådentlig og få alt det samme som før pluss gratis valuta til å bruke i cash shopen.

     

    Det er også klart det at når et spill går til mikrotransaksjon så er det tegn på at det ikke har klart seg så godt som det gjerne hadde ønsket, men er det ikke flott at spillet da får lov å overleve? er sikkert en god del spill som hadde blitt lagt ned visst de ikke hadde gjort dette siden de da ikke tjener nok penger til å få en god fortjeneste for det.

     

    MMO markede er mye vanskeligere å være suksessful i enn før, nå er det så utrolig mange forskjellige utviklere som lager forskjellige tittler. Hos MMO-er er det ikke som singelplayer hvor du gjerne kjøper mange forskjellige og spiller alle ferdig. mange velger å sette seg inn i 1 spill og fokusere på det (eller gjerne 2-3) og da er den spilleren vekke fra det markede på en stund. så skjønner godt at de har valgt å endre industrien slik at de har en større sjanse for et bredere publikum.

     

    Men når det var sagt så synes jeg også MMO-er som er satt i moderne tid eller fremtid kunne brukt reklame som en måte å tjene penger, siden det uansett hadde passet inn i spillet. ikke et MMO da, men visst man ser på fallout sine nuke cola, hadde de vært reklame og hetet coca cola hadde nok det vært gode penger i ;)

  5. Får å få frakten gratis velger du bare "free super safe delivery" eller ka det heter når du kommer til det valget, men grunnen til prisen er som han over skriver at det er inkludert britisk moms som vil bli tatt av i slutten.

     

    når du kommer til siste side, der du ser over alle valgene du har gjort i bestillingen vil den prisen du skal betale vises. den står i kroner pågrunn av amazon sin valuta greie, men her kan man velge om man vil betale i kroner eller i pund, velg pund for da blir det litt billigere ;)

×
×
  • Opprett ny...