Gå til innhold

eKreativ

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eKreativ

  1.  

    Særdeles trist med Rita.

     

    Føler kvaliteten på showet vil falle, selv om de åpenbart ikke kan fortsette kun med det samme plottet med samme personer. Jeg håpte egentlig han ville la være å drepe Arthur og ha "unsluppet" sin mørke passasjer eller hva enn man kaller det, og levde lykkelig med Rita.

     

     

    Men men, sånn kan det gå :) blir interessant å se neste sesong.

  2. Hei!

     

    Etter å ha fått noenlunde avkreftet at det er noen som laster ned på nettet, så skjønner jeg ikke helt hva som er galt. Har NextGenTel og noen ganger funker det fint, og andre ganger funker det ikke i det hele tatt. Jeg fikk for tyve minutter siden ikke lastet inn en eneste side omtrent, tok noen minutter med kobler til før den enten viste deler av siden eller at siden kan ikke vises.

     

    Speedometeret på it-avisen viste da

    9239 kbit/s nedlasting

    876 kbit/s opp

     

    noe som ikke er dårlige stats såvidt jeg kan skjønne. Og derfor synes jeg at det var utrolig merkelig at jeg ikke fikk opp sider eller kunne logge på msn.

     

    Noen som vet hva det kan være?

  3. Hei, jeg har nylig flyttet inn i en leilighet som jeg leier på samme addresse hvor det også bor 2 andre familier. Vi deler det samme trådløse nettverket som disse familiene, og til det virker som om noen laster ned hver gang de er ute av huset eller ikke bruker pc'n. Til tider er nettet raskt, og fikk 4156 på speedometeret til IT avisen, nå får jeg kun 400.

     

    Dette forekommer omtrent hver natt og visse tider om dagen. Er det noen måte jeg kan sjekke om det er noen som laster ned, og har jeg i det hele tatt noe å gjøre med det om noen laster ned ting? Jeg klarer nesten ikke åpne web sider til tider, og da må det jo ha noe med meg å gjøre evt. ta kontakt med de som leier ut leiligheten? Men jeg skulle jo helst være sikker, er det noen måte jeg kan finne ut hvor mye båndbredde som går hvor? Eller bryter jeg da noe lover eller noe slikt?

     

    Hører kanskje mer hjemme i juss kategorien, men jeg vet liksom ikke om det har noe med nettleverandøren å gjøre eller nedlastinger så jeg kan ikke anklage noen for noe.

  4. Jeg synes de er ganske kule, tok ikke helt humoren i den første, men er jo litt morro. Kjøpte flere litt morsomme t-skjorter på ferie i sommer, og synes det er morro å gå med den. Det eneste jeg har fått høre er fra mine meget konservative foreldre er at bitches betyr "jævla hore" og at jeg derfor ikke kan gå med en slik t-skjorte.

     

     

    GEB.jpg

     

    Mens-Dark-Game-Over.jpg

     

     

    Your-Girlfriend_t-shirt_B.gif

     

     

    Synes dem er geniale :)

  5. sudo modprobe ath9k

     

    gir

     

    WARNING: All config files need .conf: /etc/modprobe.d/ndiswrapper, it will be ignored in a future release.

     

     

    Og ingen internett. Skjønner ikke helt instruksjonene på siden dems, er den forhåndsinstallert i Ubuntu 9,04? Og jeg finner ikke de tingene det står jeg skal trykke for å "enable ath9k".

  6. Takker for svar, men har ikke fått til noe.

     

    Så jeg fant en tvilsom driver, samt en inf fil på http://www.atheros.cz/download.php?atheros...85&system=2

     

    Jeg prøvde meg med alle 3 inf filene, og de stegene du forklarte etterpå. Ingen av dem fungerte.

     

    Deretter fant jeg en mappe som het drivere som hørte til windows under /media/disk-1/SWSetup/Drivers/WLAN og her var det en inf fil, jeg prøvde å installere den ettersom jeg tenkte det var sikkert en korrekt driver men jeg får beskjeden

     

     installing netathrx
    couldn't find models section "Atheros" -
    installation may be incomplete

     

    og når jeg da skriver ndiswrapper -l så står det invalid driver ved siden av denne.

     

    Dersom det hjelper noen noe på vei til å hjelpe :)

  7. Hei!

     

    Jeg er ganske ny på linux, men har prøvd å fiske dette selv i noen dager nå og kan ikke finne en løsning, så jeg tenkte jeg kunne spørre her.

     

    Installerte Ubuntu 9.04 og dualbooter med windows vista :no:. Jeg har problemer med å få internett når jeg er på linux, jeg er nå på windows ettersom jeg får internett her. Forrige gang jeg hadde linux, så ordnet problemet seg når jeg installerte windows som dualboot og installerte driveren på windows, men tydeligvis ikke denne gangen.

     

    Jeg har lastet ned og installert Ndiswrapper som en .deb fil, men jeg får det enda ikke til å fungere, ettersom jeg ikke finner en .inf driver jeg kan installere.

     

    Er det noen som har noen ide om hvor jeg evt. kan finne den, eller en annen løsning?

     

    Sitter på en HP Pavilion dv6-1299eo.

    Spesifikasjoner

  8. Jeg kjøpte nylig en http://www.ps.no/artdtl.aspx?i=163146 fra PS.no, men når jeg fikk den så var den rosa og det resulterte i at jeg solgte den til en venninne. Deretter kjøpte jeg meg en "vanlig" bærbar. Nå ønsker jeg allikevel å kjøpe en slik på grunn av batterilevetiden, så jeg kan bruke den på forelesninger. Ettersom det viser seg at det ikke er kontakter i forelesningssalene på universitetet.

     

    Jeg ønsker ikke å bruke så mye penger på denne da det kun vil bli til notater under forelesningen, lurer derfor på om den finnes med linux istedefor windows? Eller om det kun er den eldre modellen. Jeg kan ikke finne den vha. google. :)

     

    Takk,

    eK

  9. Mulig dere som leser dette spørsmålet bare rister på hodet og ler, men det er vel et faktum at flere vil bli smittet her i landet.

     

    Men faktum er også at størsteparten vil kun oppleve det som en vanlig influensa, og man kan ikke isolere seg inne på rommet sitt på grunn av dette. Er du paranoid så ta med deg noen desinfiserende tørkegreier til hendene dine, og ikke ta deg til fjeset uten å bruke dem først.

  10. Har sett på RSD Flawless Natural, og det han egentlig sier når han forteller sine historier er:

     

    So liek I said Happy Birthday have u had ur first make out yet? And then we made out lolol awesome!

     

    Eller den om hu russiske jenta i DVD 2, hvor han ignorerer henne og så spontan makeout og sex. Hvor er gamet i det? Man blir jo ikke bedre i det sosiale ved det? Det er litt mer sånn om man bare er ute etter å få seg noe og liker det slik.

  11. haha, det kan bli spennende ja;p

    Du kan jo si at du trodde det var henne som skulle bruke det, at du ikke er forberedt på det selv.

     

    "Fordi jeg trodde du sa jeg skulle vaske rævva mi bare fordi den lukta så vondt, ikke fordi jeg skulle bruke klysteret : )"

  12. Dersom man ignorerer det at man ville bli knust av gravitasjon

     

    Uansett, da ville man jo i teorien bare hoppe frem og tilbake mellom de to ormehullene man var i ;)

    Ingen masse eller partikler unnslipper sorte hull.

    Derav "sorte", OG "hull".

     

    No joke Sherlock?

    Kanskje det var akkurat derfor man skulle se bort i fra at man ville bli knust av Graviatsjonen.

  13. Jeg er ikke helt med på hvordan man i følge noen som helst fysiske lover kan kunne gå igjennom noe som helst slags materie/antimaterie eller som helst og ende opp på en annen plass.

     

    I teorien, dersom det hadde vært mulig, og man ser bort i fra tyngdekraften så vil man jo ikke gå igjenom mer enn ett, fordi man kan jo gå bort ifra det når man ikke draes mot det.

×
×
  • Opprett ny...