Gå til innhold

tast

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tast

  1. Hei. Har planer om å kjøpe en ny ultrabook, og har spesielt sett på Macbook Air 13" med oppgradert prosessor til i7 1,7 og 8GB RAM. Planen er å kjøpe 128gb-versjonen.

     

    Specs blir da:

    i7 1,7ghz (3.3 ghz turbo)

    8GB RAM

    Intel HD5000

    13,3" 1440x900 skjerm.

     

    Det er viktig for meg med et skjermkort i klassen HD5000 eller bedre, da jeg ønsker å bruke den til veldig lett gaming, uten mye lagg (LoL, FM, SimCity ++)

     

    Den vil koste meg 9500 med studentrabatt.

     

    Positive ting med Air for min del:

    - Batteri
    - Design

    - Robust

    - God løsning på lader (magsafe), gode taster og en fantastisk mousepad.

    - Kompromiss mellom ytelse og bærbarhet

     

    Har sett på Sony Vaio Pro. Den er flott og lett, men karbon gjør den litt bevegelig og den blir veldig varm. Dessuten kan det virke som HD5000 er ca 40% kraftigere enn HD4400.

     

    Finnes det en bedre totalpakke enn Air i denne klassen?

     

    Budsjett er opptil 11.000

     

  2. Ser mange sliter med å komme igang, og login-systemet dems er forståelig helt på trynet. Jeg var vel av de heldige, sto utenfor elkjøp 2 min før åpning, fikk spillet(eller keyen, siden jeg hadde lastet ned betaclient og spillet til 99% natt til i dag)

     

    Eneste problemet jeg hadde var å legge inn adressen min, siden det var Å i den. Byttet med to a-a og gikk videre. Fikk registert konto, aktivert key 3 min etter(når jeg endelig skjønte det) og fikk lastet ned patchen fra beta til full som var på 208MB, dette gikk på 900KB/s hele veien.

     

    Satte meg ned og koste meg i et par timer på Karak Eight Peak, før han jeg bor sammen med kom hjem.

     

    Han hadde bestilt fra EA Store, hadde ikke fått key, download manager hadde gått til h**vete og alt så mørkt ut. Vi fikk installert med mine skiver, og ringte inn og møtte en over gjennomsnittet hyggelig kundebehandler hos EA som gav oss nøkkelen. Det som var så rart var at patchene for hans del var 864MB, men nedlastingen hans gikk også på max så han kom seg igang :w00t:

     

    Det som forundrer meg mest med spillet er at det er så fantastisk gjennomført, vel gjennomtenkt og at alle quest er logisk laget og linker deg veldig bra videre i spillet. Grafikken er helt OK til å være MMORPG(ikke AoC-kvalitet, men heller ikke WoW) og gameplay er fantastisk. Det er litt lag i spillet til tider, men det er kanskje ikke så rart?

     

    Det er godt å endelig få den CS/WoW-følelsen når du starter å spille et spill igjen, noe helt annet enn jeg fikk av AoC!

     

    The Age of Reckoning has begun.

     

    GL HF!

×
×
  • Opprett ny...