Gå til innhold

pamis

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pamis

  1. Miri skrev (På 16.1.2020 den 2.46):

    Dagens kunnskap tilsier at abortgrensen bør senkes til 8 uker. Da har fosteret utviklet alle organer og kroppsstrukturer, og det kan registreres hjerneaktivitet allerede etter 6-7 uker.

    Jeg ønsker å endre mitt svar til 5 uker.

    Sitat

    Allerede 22 dager etter befruktning (fem uker og én dag etter første dag i siste menstruasjon), begynner hjertet å dele seg opp i kammer og starter å slå sine egne slag og pumpe blod.

     

    • Liker 2
  2. Jeg syns grensen bør være 14 uker.

    Sitat

     

    Fra 14 uker og 0 dager til 14 uker og 6 dager av svangerskapet.
    Vekt: 50 g
    CRL: 8 cm
    Full lengde: 10 cm

    Hodet er fremdeles stort i forhold til kroppen, men nå kan det holdes oppe av hals og nakke. Man kan begynne å ane hårvirvlene på hodet. Lungene utvikles videre, og fosteret begynner å trekke inn små mengder fostervann og puste det ut igjen. Fosteret begynner også å produsere spytt og sugeevnen er bedre.

    Hjertet pumper daglig 28 liter blod. Armene har nesten nådd sine endelige proporsjoner, men beina er fremdeles relativt korte. Bevegelsene blir stadig mykere og mer kontrollerte, babyen kan nå bevege både armer, fingre, ben og hode. Noen kjenner disse bevegelsene, men de fleste vil ikke kjenne dem på noen uker ennå.

     

    sutherlandbaby.png.1f45b7b108e5199a83ebf18436b0d6a2.png

    sutherlandbaby2.png.631c103734480242090f56e2bd302fcd.png

    • Liker 1
  3. Jeg kjøpte meg Xiaomi Redmi Note 7 for rundt ett år siden og er kjempe fornøyd!! 

    Hadde Samsung telefon fra før og ønsket en telefon som kunne tilby ca det samme som en Samsung-telefon, men som var rimeligere. Ble da anbefalt å sjekke ut Xiaomi Redmi Note 7.

    Er kjempe fornøyd med hoved kameraet, men selfie-kameraet syns jeg er bittelitt dårlig. Batteritiden er også helt super! Om jeg bruker telefonen masse en hel dag, hører på musikk, sitter på nett, ser videoer og spiller kjempe mye; så trenger jeg å lade ca 1 gang i døgnet. Leste i en online test at ladetiden var på 2 timer og 12 minutter, men for meg tar det bare ca. 1 time. Og om jeg ikke bruker telefonen noe særlig, kan jeg bruke den i 3-4 dager uten å måtte lade.

    Liker også veldig godt at den har IR og at den kan brukes som fjernkontroll til tv-en og anlegget. Lastet også ned appen Yamaha MusicCast, noe som gjør at jeg kan styre både tv, radio og spotify med telefonen.

    Alt i alt; superfornøyd!

  4. the 3 X skrev (5 timer siden):

    Ordet rasisme blir snart brukt så ofte, at det er i ferd med å miste sin betydning, hva er egentlig definisjonen på det ?

    Ettersom jeg har lest er definisjonen originalt:

    Sitat

    Rasisme, tidligere omtalt som raselære, er forestillingen om at menneskeheten kan kategoriseres i ulike raser som hver tillegges et sett egenskaper og som rangeres etter verdi.

     

    • Liker 1
  5. Forresten hørte jeg noe snakk om at platåskoene fra Buffalo nå er forbudt å selge i Norge, fordi vekten gjør at de kan brukes som slagvåpen. Noen som kan bekrefte/avkrefte?

    Shoes13.jpg

     

    Det er ikke sant, de selges ennå de :)

    Ikke lenge siden en skobutikk her i byen solgde dem hvertfall.

     

    Personlig er de "standars buffalo skoene" som er avbildet her ikke helt min smak. Jeg vil ha de vanlige platåskoene til buffalo jeg <3 De helst svarte med 15 cm såle hele veien. De var ELSK de <3 Noen som vet hvor de kan skaffes?

  6. Hehe, måtte bare. Teit spørsmål, JA, nesten like teit som jeg føler meg når jeg ligger og stønner og lager diverse lyder samtidig som fyren ikke lager en eneste lyd. Er det ingen gutter som stønner? Bare vært borti noen som gjør det litt på slutten... Selv kunne jeg ligget og hylt gjennom omtrent hele akten, men prøver å beherske meg..

     

    De fleste jeg har vært med stønner hvertfall :)

    Kommer vel kanskje ann på hvor godt de syns det er da ;)

  7. Meg og samboeren min skal på ferie til Spania og skal mellomlande på Stansted flyplass i London. Problemet er bare at flyet videre ikke går før dagen etter, så dermed trenger vi en plass å sove natten over. Men helst så billig som mulig.

     

    Jeg har laita i tre dager nå, men finner ingen hostels, moteller eller lignende som ligger NÆRME Stansted og samtidig ikke koster skjorta.

     

    Noen her inne som har et sted å anbefale?

     

    Mvh.

    Pamis

×
×
  • Opprett ny...