Gå til innhold

anma4

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anma4

  1. Bare så jeg ikke har misforstått noe..

     

    Når de snakker om Virtual Console.. kan jeg da kjøpe og laste ned Super Mario Bros (1), og The Legend of Zelda (1) og sånn igjen!?

     

    *krysser fingrene*

    Ja selvfølgelig. Det eneste som kan begrense det fra å kjøpe akkurat de titlene du vil ha er hvilke spill Nintendo velger å selge, og hvilke konsoller det kommer spill fra. Poenget med 3DS er vel at det kun skal komme spill fra håndholdte konsoller som Game bot, Game boy colour og Game boy advance.

     

    Når det kommer til hvilke spill du faktisk kan få tak i, er det nok ganske får i starten, men så kommer det vel flere og flere med jevne mellomrom som på Wii. Vet at det skal komme både MArio og zelda-spill fra gamle håndholdte konsoller ved lansering. :)

  2. Så lenge apple ikke legger til en mulighet for å bruke ordentlige knapper på iphone eller ipod touch, tror jeg ikke apple blir noen reel konkurrent til Nintendo. Det er nettopp dette som begrenser kvalitetsspillene til slike sÅom Angry Birds og andre "123spill"/flash-spill på nett. Finnes jo også større spill i appstore også, men disse lider ofte stort av manglende kontrollmuligheter.

     

    Om Apple lager en dings til å feste på iPhonen med knapper, og kanskje legger til 3D slik som 3DS, kan det bli farlig for nintendo.

     

    Konklusjon: Ingen knapper, ingen fare :p

    Helt uenig. Vent og se du... Jeg vet om en del som får iPod touch i stedet for DS til jul i år:)

     

    Er enig i det med knapper for hardcore gamere(grunnen til at jeg ikke har tro på kinect), men Nintendo har allerede for lite å tilby hardcore gamere.

    Noe av grunnen til at færre DS kjøpes, er jo at nesten alle allerede har en, og de som er lure kjøper ikke ønsker seg ikke DS til jul når 3DS kommer tre måneder senere.

     

    Ellers begynner DS å bli en utrangert maskin teknologisk. Og når touchen som nettopp har fått ny modell tilbyr touch-kontroller slik DS gjør, men med bedre grafikk, er det kanskje ikke så rart at folk velger iPod touch.

     

    Enig i at DS nå har veldig få hardcore-spill, særlig for dem som elsker Online-action med heftig HD grafikk. Men det er jo derfor jeg ikke snakker om DS men 3DS i første posten min. Denne har fått en hel haug av støtte fra andre utviklere. Blant spillene som kommer fra andre enn Nintendo selv er Assassin`s Creed, Dead or Alive, Kingdom Hearts, Metal Gear Solid, Ninja Gaiden, Resident Evil, Professor Layton VS Ace Attorney, Ridge Racer, Saints Row, Splinter Cell, Super Street Fighter og Asphalt. Pluss en haug av andre godbiter for Nintendo-fans. Så når Nintendo 3DS kommer har den både masse å tilby hardcore-gamere samt skikkelige kontroller å spille med. Derfor tror jeg fortsatt at iPhone/touch ikke blir noen veldig stor konkurrent enda.

  3. Så lenge apple ikke legger til en mulighet for å bruke ordentlige knapper på iphone eller ipod touch, tror jeg ikke apple blir noen reel konkurrent til Nintendo. Det er nettopp dette som begrenser kvalitetsspillene til slike som Angry Birds og andre "123spill"/flash-spill på nett. Finnes jo også større spill i appstore også, men disse lider ofte stort av manglende kontrollmuligheter.

     

    Om Apple lager en dings til å feste på iPhonen med knapper, og kanskje legger til 3D slik som 3DS, kan det bli farlig for nintendo.

     

    Konklusjon: Ingen knapper, ingen fare :p

  4. Veldig bra anmeldelse. Må si jeg ble litt overasket etter alt det negative i starten av omtalen. Da lurte jeg veldig på hvordan anmeldelsen skulle ende og hva den fikk av karakter. Ble nesten litt sur over det, for jeg har gledet meg så mye, at jeg på en måte nekter å la noen påstå at dette er et dårlig spill. :p Heldigvis sparte du det beste til slutt :)

     

    Innledningen var litt merkelig, på en god måte. Når folk reflekterer slik over hva de har tenkt til å skrive, lurer jeg alltid på om det faktisk var planen hele tiden, å være usikker. Eller om du faktisk var i tvil om hva du skulle skrive, så ordenen bare falt slik. Men det funka uansett

  5. Endelig har dagen kommet da jeg kan gi invites til så mange jeg vil til denne geniale siden. Hvis noen vil ha må dere sende meg fullt navn og e-mail på PM (personlig melding).

     

    Forklaring av panel.no:

    Av og til får du en e-post med en link til en spørreundersøkelse du kan svare på om du har tid. For hver spørreundersøkelse (tar kanskje 5 min) får du mellom 5 og 20 poeng. 1 poeng = 1 krone. Når du har samlet 200 kan bestille et gavekort på for eksempel cdon.com og få tilsendt et par filmer eller et spill til 200,- rabatt x)

     

    Krever lite jobb, gir ganske godt resultat. Send PM. Frist: 15. juni.

     

    Denne tråden kan forresten også brukes til å diskutere panel.no generelt.

×
×
  • Opprett ny...