Gå til innhold

Hefla

Medlemmer
  • Innlegg

    977
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hefla

  1. Her snakker vi sjokkoverskrift vs artikkelens innhold. Man skulle nesten tro dere satt på en kilde internt i et autorisert verksted som avslørte en stor organisert svindel med dette, men alt dere har er en mening fra en eller annen som driver eget verksted.. og som atpåtil ikke kjenner retningslinjene for utslag på fuktindikatorer, at de iinterne også må gå?

     

    Også et poeng at dette verkstedet i hovedsak får inn telefonene som ikke blir dekket av garanti/reklamasjonsrett. Etter å ha tilbrakt studietiden med jobb hos en mobilforhandler vil jeg anslå at det reelle tallet med utslag på fuktsensor var nærmere 10% enn 95%.

     

    Samtidig er det verdt å merke seg at de første seks månedene etter et forbrukerkjøp har man et særlig sterkt vern, og FTU dømmer konsekvent i favør av forbrukeren når selger hevder væskeskade de første seks månedene etter kjøpet.

    • Liker 1
  2. Så fremt det ikke er brukt en scam-side og at pengene sånn sett er reelle ligger faren i at han krever pengene tilbake når han har fått varen, feks med å fremvise en knust/vannskadet telefon og påstå at du har sendt han et ødelagt produkt.

     

    Å dokumentere telefonen før du sender den kan til en viss grad bøte på problemet, men ville vært skeptisk. Etter min mening har kjøper alt for sterke kort med finns betalingsgaranti.

  3. http://www.forbrukertvistutvalget.no/dokumenter/20110120/52539_2_P.pdf

     

    I denne saken var ikke kjøper avskåret angreretten til tross for manglende original innvendig emballasje på en tv og FTU uttaler at:

     

    "Det fremgår videre av denne praksis at det at

    tingen ikke lenger kan selges som ny ikke avskjærer angreretten, da dette er et forhold selger må

    bære risikoen for når man selger varer på en måte som omfattes av angrerettloven. Formålet bak

    angreretten er nettopp at man skal få undersøkt og prøvd produktet."

     

    Resultatet hadde nok blitt tilsvarende i denne saken.

  4. Hei folkens

     

    Jeg har testet diverse ION2 baserte oppsett, men disse kjører ikke XBMC helt uten framedrops hverken på Linux eller Windows.

     

    Så... jeg satser på å bygge en komplett rigg basert på i3 istedenfor...

     

    Det jeg sliter med er å finne de rette komponentene, spesielt kabinett og evt PSU som ikke har/trenger vifter.

     

    Jeg har relativt god plass, så et midi-kabinett vil kunne fungere greit... trenger altså ikke være et typisk HTPC-kabinett.

     

    Har noen av dere forslag til enten komponenter eller komplette oppsett basert på komplett.no's produkter? (Jeg bor nærme et pick-up point, så vil helst bruke de;)

     

    Alle forslag mottas med stor takk;)

     

    Riggen skal kjøre XBMC og må ha HDMI 1.4.

    Pris er ikke vesentlig sålenge resultatet blir perfekt.

     

    Mvh

    Petter

     

    Har du testet med openelec (http://www.openelec.tv)? Personlig synes jeg det er den beste løsningen for XBMC. Den kjører bra på ION2, jeg opplever i hvertfall ikke framedrops med Asus 1012P.

  5. De har fått de inn på Amazon nå. Jeg fikk ihvertfall levert i går den jeg bestilte derfra. Imidlertid har jeg allerede fått tak i en fra ebay, så da endte den på finn. Må si at kontrollen er helt fantastisk. For meg er de justerbare analoge stikkene det jeg liker best, er mye mer nøyaktig feks i Black Ops. Spiller med høy sensitivitet, men må bruke mer kraft for å bevege meg raskt og da er det lettere å være nøyaktig på mindre bevegelser.

     

    Det jeg misliker er at ikke alle knappene kan mappes fritt, feks kan ikke trykke ned venstre analog mappes til den høyre ekstraknappen, kun den venstre.

  6. Noen som har fått tilgang til nettkonto hos AmEx nå?

     

    Ja, har både fått passord og kodekort, uten jeg har prøvd å logge inn til nå. Men hva er saken med å bruke et kodekort (et plastkort med koder trykket på jeg hadde i nettbanken for 5 år siden). Enda en ekstra ting å huske på når en skal til utlandet. Talentløst, rett og slett talentløst.

     

    Helt enig i at det er gammeldags. Har nå endelig fått bankID på mobilen via DnbNor og det er fantastisk deilig å slippe kodekort, kodebrikke osv. Mobilen har jeg alltid med meg, og jeg klarte å bruke det selv i Mexico. Noe ustabilt til tider, men et langt skritt fremover.

  7. For å sitere Dagens Næringsliv i deres test av 4G mobilt bredbånd:

     

    Hvis man veier fordeler og begrensninger opp mot hverandre blir konklusjonen at med dagens dekning anbefaler vi Netcom 4G varmt til de som bruker mye tid på farten, men sjelden er utenfor Oslo by.

     

    Til alle andre anbefaler vi at man heller tegner et Telenor Mobil abonnement for mobilt bredbånd. Selv om hastighetene ikke er de samme som for 4G har Telenor det mest stabile og best utbygde nettet for turbo-3G.

  8. ow' date=' 4. mai 2010 - 21:20' timestamp='1273000831' post='15605902']
    ow' date=' 4. mai 2010 - 16:50' timestamp='1272984629' post='15604453']

    Hei!

     

    Jeg har en iPhone jeg har kjøpt på telenor, og den har fått noen skader gjennom det siste året.

     

    Spørsmålet mitt nå, er om Telenor sin reperatør fikser de skadene jeg har - eller om de bare gir meg en ny enhet som jeg må betale en del for.

     

    Har mistet iPhonen i gulvet ganske mange ganger, så Wake-knappen funker ikke. Så jeg får ikke skrudd skjermen av, eller skrudd telefonen av og på med denne knappen.

    I tillegg har vibrasjonen min sluttet å funke, mest sannsynlig på grunn av slagskade det og.

     

    Takker for svar på forhånd!

     

    Ta den med der du har kjøpt den så får du kjøpe en swap til ca 2000kr.

    Da var det jeg lurte på, jeg vil helst unngå å få en ny HVIS telenor kan fikse det. Hvis ikke så fikser jeg det bare selv.

     

    Hvis det er synlige slagskader er mcare raske til å si at det ikke er dekket av garanti. De reparerer uansett omtrent aldri telefoner, bare swaper.

  9. ow' date=' 4. mai 2010 - 16:50' timestamp='1272984629' post='15604453']

    Hei!

     

    Jeg har en iPhone jeg har kjøpt på telenor, og den har fått noen skader gjennom det siste året.

     

    Spørsmålet mitt nå, er om Telenor sin reperatør fikser de skadene jeg har - eller om de bare gir meg en ny enhet som jeg må betale en del for.

     

    Har mistet iPhonen i gulvet ganske mange ganger, så Wake-knappen funker ikke. Så jeg får ikke skrudd skjermen av, eller skrudd telefonen av og på med denne knappen.

    I tillegg har vibrasjonen min sluttet å funke, mest sannsynlig på grunn av slagskade det og.

     

    Takker for svar på forhånd!

     

    Ta den med der du har kjøpt den så får du kjøpe en swap til ca 2000kr.

  10. Noen som har fått tlf ennå? Ser den har kommet i de fleste nettbutikker.

     

    Fikk en fra 20/20 mobile. Lekker telefon.

    Sliter med å få til exchange Mail på den.

    Noen andre som vet noe om dette?

    Stakk innom et par forhandlere. De skjønte ingenting..

     

    Skal være ganske smal sak å legge inn exchange på den. Anbefaler forøvrig Roadsync fremfor Mfe. Spesifikt hva er det du ikke får til?

  11. Fikk min idag, series60 er tungvint og utdatert men sinnsykt fet hardware!

     

    hvilken forhandler?

     

    Bestilt gjennom jobben, tror vi bruker Klart Svar.

     

    ...kjapt spørsmål; er det norske tegn på tastaturet på telefonen du har mottatt fra KlartSvar? (=> æ/ø/å) :w00t:

    Kan bekrefte at det er egne taster for både æ, ø og å.

×
×
  • Opprett ny...