Gå til innhold

Helgis22

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Helgis22

  1. Takk igjen.

     

    Lært utrolig mye på under 24 timer!

     

    Hadde absolutt ikke tenkt på at dette kunne stå på en helseattest. Jeg tviler de ønsker vimsete folk i offshore som er drømmen for øyeblikket.

     

    Alikevell kunne det vært godt å få en bra veiledning på hvordan jeg bedrer meg selv maksimalt på noe jeg har så lite peiling på. Jeg vil absolutt ikke si jeg har noen sykdom, men diagnose ja. Det har vært mange situasjoner hvor jeg har følt meg til bry for andre uten å kunne forklare hvorfor jeg er slik jeg er. Det er noe som trekker utrolig på selvtilliten, påfører deg angst, depresjon og mange andre negative effekter. Jeg har vært borti alle disse, men personlig har jeg alltid klart å bygge meg opp igjen. Det er det kanskje ikke alle som gjør.

  2. Først vil jeg bare si tusen takk for så mange svar!

     

    Kan jeg erstatte Tran med Eye-Q? Inneholder de det samme? Jeg er faktisk villig til å bruke litt penger på dette om Eye-Q skulle gjøre jobben kjappere på noen måte. Ifølge Eye-Q pakken er bare de 3 første månedene dyrest. 6 tabletter hver dag i 3 måneder og deretter 2 tabletter.

     

    Når det kommer til kosthold er det slik at mange familiemedlemmer er motstandere av hvete. Det kommer ut av at jeg har en tippoldefar som var Indianer og de tåler visstnok ikke hvete. Er det noe slikt du tenkte på eller tenker du noe mer på at jeg bør spise mer fisk? Jeg er allerede igang med å endre mine matvaner nå som jeg har trent en stund. Dette er noe jeg kunne satt meg inn i.

     

    Har tenkt å ringe min fastlege imorgen og bestille time. Vil han alene kunne gi meg en diagnose?

     

    Har aldri vært noe hyperaktiv, heller tvert imot så jeg har nok ikke ADHD.

  3. Jeg er altså 21 år gammel og ønsker å prøve å bli diagnotisert for ADD/hyperkinetisk forstyrrelse.

     

    Hadde aldri hørt om denne tilstanden før kanskje ett halvt år siden. Har alltid bare gått ut ifra at jeg er dum og ubrukelig til de fleste ting. Jeg kan så og si kjenne meg igjen i alle symptomene til ADD. Ikke fordi jeg har gjort egenvurdering av det men at jeg får høre at jeg har alle disse negative egenskapene fra sjefer, tidligere lærere og ellers bekjente. Helt ærlig, prøver jeg å unngå å gjøre så mye feil men de skjer uansett nesten ubevisst. Er pain in the ass for å være ærlig. Hadde jeg hatt dette dokumentert på barne- og ungdomsskolen tror jeg at jeg hadde fått gjort en mye bedre skolegang med bedre prøver osv. Er litt synd å være ferdig med skolen å vite at det er forsent.

     

    Det jeg egentlig lurer på om det er noe vits i å få det testet. Vil jeg få noen senere fordel av det utenom å være sikker på at har det? Tenker at når en først er så treg kan det være greit å ha det dokumentert hvorfor! hehe

     

    ps: jeg prøvde ut en vitamin tablett som het EYE-Q som jeg faktisk følte gjorde meg litt kvikkere i hodet. Fikk meg til å tenke litt annerledes og ha mer kontroll rett å slett. Med en gang jeg sluttet var det som om at halve hjernen låste seg. haha.

  4. Heisann!

     

    Jeg har bestillt sydentur nå 2 år på rad. Da har jeg alltid truffet på folk som har betalt langt mindre og dessuten har bedre hotell?!?!

     

    Dette er jeg lei av.

     

    Trenger tips hvordan jeg skal fikse den billigste reisen, hehe. Vi blir muligens maks 3 stk som reiser og reisemålet er Rhodos!

     

    Trenger alle tips her! F.eks... må det bli Restplasser?

  5. Heisann!

     

    Jeg skal til rhodos i sommer faktisk.

     

    Ayia Napa - Hørt det er full fest hele veien. Ikke regn med å sove mye!! :D Minus er at det er dyrere.

     

    Magaluf - Der har jeg vært før. Her er det også full fest hele veien, her har man ikke kvelder for å slappe av. Sol kan det være dårlig med og regn kan forekomme. Synes det er viktig å nevne at det utestedene er delt opp i 2 grupper. Britisk og Skandinavisk, ikke dra på britiske ettersom det rett å slett er farlig. En nabo på hotellet gikk rundt med kniv stikk i armen. BILLIG og.

     

    Rhodos - Der skal jeg. Fint vær, men stein strender. Utelivet er vell bra, men ikke så mektig som i f.eks. magga.

     

    Ett sted jeg skal anbefale er KOS. Der har jeg lyst å dra igjen. Fint vær, bra mat, billig, utelivet er bra. :D

    • Liker 1
  6. Hei.

     

    Lurer på om noen det er noen som vet om noen kurs for web utvikling? Eller om det er verdt å ta?

     

    Jeg har nemlig googlet det og da fant jeg noe på "kursguiden.no" med forskjellige priser osv. men er fortsatt nysgjerrig på hvilket jeg bør ta og om det virkelig er verdt det.

     

    Jeg ønsker å lære det å kunne utvikle en hel nettside med kanskje per dags dato design. ikke noe gammelsdags :)

     

    Noen som har tips til dette? Takk på forhånd :)

     

    PS: Bor i Bergen.

  7. Heihei!

     

    Jeg har nylig fått 2 svære bitt mens jeg sov. Er ca. 1-2cm store, og ser "hovent" ut. Det klør ikke. I starten trodde jeg det var en kvise, men tror ikke det nå lenger. Fant en artikkel med noen som hadde fått "veggdyr" eller "Midd?" men da hadde de fått kløe og flere netter på rad.

     

    For å forklare det ganske enkelt:

    Store stikk mens jeg sover, uten kløe. Har ca. hatt 1 ukes mellomrom fra hver gang og det har skjedd 2 ganger hittils.

     

    Jeg har katter som av og til tar seg en lur i min seng, kan de ha tatt med seg noen blodsugende kryp?

     

    Noen som har noe svar på dette?? Takk for alle svar!!

  8. OKei, hehe.

     

    Går nå ut ifra at det er Platanias da. Der har jeg vært før og det er veldig populært blandt ungdommer i hvertfall. Jeg tok fly til Chania og buss til platanias som varte 20-30 min. kanskje. Er ikke sikker fordi det var ca. 4 år siden.

     

    Så om du ordner med sted å bo selv, f.eks å bo hos dine venner kanskje så kan turen bli veldig billig. Da tror jeg kanskje det er godt nok å gå på f.eks. SAS.no eller Norwegian.no å bestille tur-retur(Da må du ta taxi, usikker hva det vil koste, men taxiprisene er mye lavere enn i Norge). Jeg sjekket på Norwegian nå og om du bestiller nå og har ett sted å bo fra før så kan prisen bli godt under 2.000kr!! Ellers skal du ha hotell for en 2 ukers tid vil det bli oppimot 10.000kr ser jeg(Da kan du regne med at du får reise til hotellet med i prisen)! :\ Dyrest i sommer vet du. Så kan jeg si at du lever godt om du har med deg rundt 10.000kr i lommepenger, selv om hva du kan gjøre er begrenset. 15.000kr så kan du nesten gjøre hva du vil vær dag, hehe! Nå tenker jeg ut av erfaring selv og en periode på 2 uker!

     

    Har du sted å bo fra før kan du sjekke:

    SAS.no og Norwegian.no

     

    Må du bestille hotel:

    Apollo.no eller Ving.no (Finnes flere reisebyrå men kommer ikke på noe i farten)

     

    Er det noe mer du lurer på eller ikke forstod så bare gi en lyd... Skal MULIGENS til Platanias selv i sommer og prøve strikkhopping!!

  9. Hei.

     

    Jeg har et par venner som har tenkt å flytte til Kreta for noen måneder. Da skal jeg naturligvis besøk dem. Hvor mye koster en tur dit? Når lønner det seg å dra? Jeg går på videregående, så det må bli under en skoleferie. Jeg vet ikke om jeg må ta inn på hotell ennå.

     

    Kommer helt ann på sesongen.. Til sommeren kan hotell koste alt opp til 10.000kr +++

    Uten hotel er det så klart mye billigere! Men du må nesten si når du ønsker å reise ettersom prisene varierer hele tiden. Kan si at det lønner seg ikke rundt ferier i hvertfall.. En ting du kan gjøre om du skal reise alene er å bestille bare dager før avreise så får du som oftest en billigere reise. Men da er det ikke garantert hvor du ender opp og hvilken dato du kan reise!! :) Hiv inn litt mer info da så det er lettere å hjelpe deg.. Btw, hvor på Kreta?

  10. Tenkte jeg skulle begynne med flairing! Har planer om å trene meg opp via youtube og kanskje muligens stikke til syden på disse bartenderkursene, selv om jeg har hørt både negativt og postitive ting. Er rett å slett mest for å danne en hobby og få en opplevelse! :)

     

    Det vil si jeg trenger ustyr.

     

    Var på nett og fant to sider kjappt hvor de solgte litt av hvert. (bar-zone.no f.eks )

    Har ingen problem med å bestille her og nå men det jeg lurer på er:

     

    Andre anbefalte sider?

     

    Så lurer jeg på i tillegg om noen tips om hva annet jeg kanskje burde investere i sammen slengen. Utstyr jeg vil få bruk for utenom bare flaskene? Enten nå eller senere. Sånn at jeg slipper å bestille ting to ganger!

    TAR IMOT OG ER TAKKNEMLIG FOR ALLE TIPS!!!

  11. Jeg og noen venner har kommet med en ide for en nettside vi føler er veldig sikker og kan bli veldig suksessfull. Dette har vi gjort før og opplevd å bli snytt for ideen, uten å kunne gjøre noe med det. Så dette er altså vår andre ide!

    Mener du at dere gikk til noen for å få hjelp og så lanserte disse personene nøyaktig det dere ville ha hjelp til, bare uten dere? Hva var i så fall den forrige idéen deres som dere ble snytt for?

     

    Du er veldig nærme på hva som skjedde der ja. En i gruppen som nå er kastet ut luftet tankene sine til feile personer. Vil helst ikke si hva ideen var. Kan derimot si at den er ute på markedet nå, brukes daglig og gjør det ekstremt bra og dessuten var helt prikk lik.

     

     

    Til Bytex:

     

    Ja det er jo det vi prøver å unngå. Å finne en løsning hvordan vi kan faktisk finne en utvikler, uten å sette for mye i fare! :)

  12. takk for hjelp folkens.

     

    Anmerkningen ble fjernet etter 1 uke. Jeg ringte Lindorff og spurte hvor lang tid det tok. De ba meg ringe til ett annet firma som de samarbeidet med. To dager etter ringte jeg solidaritet og de sa de hadde fjernet det dagen før. Så jeg vet faktisk om det var det at jeg purret på lindorf eller ikke :)

  13. Hei!

     

    Jeg og noen venner har kommet med en ide for en nettside vi føler er veldig sikker og kan bli veldig suksessfull. Dette har vi gjort før og opplevd å bli snytt for ideen, uten å kunne gjøre noe med det. Så dette er altså vår andre ide!

     

    Det jeg lurer på er om det finnes en sikker måte, der jeg kan gå til en erfaren programmerer og fortelle han vår ide slik at han ikke kan "stjele" den? Hva må vi i såfall gjøre for å sikret ideen vår?

     

    Jeg vet at vi kan sette patent, men er det fremdeles nok? Og dersom en som programmerer som daglig yrke, har han en taushetsplikt og plikt til å veilede oss på riktig måte?

  14. Hvordan skaffer man billetter?

     

    Har hørt at det er fordel å være i bataljon eller å ha partout kort.

     

    Når slippes de ut?

     

    Sjangsene å få dersom du ikke har tilgang til bataljon?

     

    trenger svar :D

  15. Anmerkningene skal forsvinne rimelig raskt , innen 2-3 uker , om det tar veldig lang tid. Ta kontakt med kreditorene og få de til og melde fra om at du har gjort opp all gjeld. så vidt meg bekjent , så lenge du ikke har noen aktive anmerkninger så skal det gå greit og kjøpe seg et mobilabonnement igjen

     

    Takk for raskt svar.

     

    jeg snakket med Lindorff, og de sa til meg at de ville ta 2-3 dager før de fjernet anmerkningen. Men jeg tenkte kanskje det ville ta omtrent 2-3 uker før det forsvant fra systemet, hvor enn det er lagret.

     

    Mener du at jeg kan bestille ett mobilt abonnement innen 2-3 uker da?

  16. Jeg har klart å få ett par anmerkninger.

    Nå følte jeg alvoret og betalte derfor ned alt, ettersom jeg ikke vil kunne få lån, mobil abonnement osv med en anmerkning.

     

    Jeg har nå nettopp betalt ned alt!

    Lurer nå derfor på, hvor lang tid vil det ta før disse anmerkningene går vekk? og etter disse anmerkningene er vekk.. Hvor lang tid vil det ta før jeg kan få f.eks. ett mobilt abonnement?

×
×
  • Opprett ny...