Gå til innhold

ebratteberg

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ebratteberg

  1. Ble vel lansert i 2014, så jeg viil vel driste meg til å si at de er en smule for sent ute, da andre tjenester for lengst har rykket inn på dette markedet.

    I motsetning til alt annet kommer dette til å hauses opp og omtales så mye i media at ingen kan unngå å få det med seg denne helt nye og fantastiske måten å betale på. Butikkene kommer deretter til å hive seg over det hele med store Apple Pay plakater. HER KAN DU BETALE MED APPLE PAY.

     

    haha, kom akkurat på en plakat på vei til hytta på fjellet som var utenfor en butikk når jeg var liten.

    Der stod det: "Her pratar me engelsk"

    Lett å skjønne for turistene XD

    • Liker 1
  2. Jeg har et "Samsung rs21ddsv" side by side kjøleskap og det er et element som sitter i kjøleskapet som fryser og gjør at viften kjører imot "snøen/isen" som er rundt det og lager et spetakkel. Fins det noen løsning på dette?

     

    Det viser ikke at temperaturen vil ned heller.

     

    Høres ut som om når man holder hva som helst opp i mot en vifte, høy lyd.

     

    Takker for alle tips :)

     

     

    EB

  3. Jeg har et veldig stort problem, tingen er som så:

     

    Når jeg sitter på pcen så har alle videoer/programmen en god tendens til å gå sinnsykt treigt hvis jeg ikke beveger musa. hvis jeg f.eks. har en video som lagger på youtube (som er et stort problem)så tar jeg musepekeren over filmen så går den helt glatt. Det samme gjelder programmen og animasjoner og sånn på nettet. Noen som vet hva dette skyldes eller hvordan jeg kan fikse problemet mitt?

     

    På forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...