Gå til innhold

Hggern

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hggern

  1. Dette høres bra ut. Purreepost har jeg ikke sett på som nødvendig da jeg tar/tok det for gitt at JP ville holde ord. Kommer stativet til fredag er det helt ok i forhold til seneste lovnad om tidspunkt for levering. Mer firkantet er jeg ikke!

     

    Kommentaren din om "NB. Sendte nytt purrebrev idag( nr. 3 )." var den jeg siktet til vedr. eventuelle purringer. Har forresten pushet igjennom e-post med sendingsnummer nå slik at du ser at pakken din allerede er pakket og ligger i postburet vårt for utsendelse. Men ikke forvent at det skjer noe med sporingen før Posten har vært hos oss i morgen ettermiddag (ca kl 16.30)

     

    Skulle det dukke opp noen flere spørsmål i sakens anledning så send med gjerne en PM eller send en e-post til [email protected]

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

  2. Har du enda ikke fått det nye stativet du ble lovet?

    Tør man svare her inne?

     

    Nei, det har ennå ikke dukket opp. Men det nærmer seg vel?

     

    Jada svar, ingen kan slå deg ihjel via nettet uansett hvor tøffe de tror de er :p

    Vet ikke hvor i landet du bor , men opp til meg tar det normalt 4-5 dager fra JP sender varen og til jeg mottar den ..

    Skal til Østfold men det betyr neppe noe særlig iforhold til transporttid. Jeg satser på at jeg har stativet iløpet av denne uka. Det har de lovet meg. Det som er kjiipest midt oppe i det hele er at de tok fra meg høsten !

    synes å huske at De sa at de forventet å kunne levere stavitet tidlig denne uken, samt at De skulle sende deg en mail med sporingsnummer for pakken :)

    Det stemmer men onsdag er idag og det er vel å regne for midt i uka? Har fortsatt ikke hverken sett eller hørt noe mer. Men jeg er tolmodig. Satser på at jeg har det iløpet av uka. Det forventer jeg faktisk !

     

    Som nevnt for kjell_56 på e-post så forventet vi leveranse av stativet hans i starten av denne uka. Dessverre ble leveransen 1 dag forsinket fra leverandør og vi har i tillegg vært lovlig trege med å få tatt imot dette stativet på vårt hovedlager. Derfor sendes stativet hans i morgen med Ekspress-over-natt slik at det er framme førstkommende fredag morgen. E-post med sendingsnummer sendes automatisk ut i morgen straks Posten har hentet pakken.

     

    Det er forøvrig ikke sendt en eneste purre e-post til verken meg eller til vår kundeservice.

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

  3. Hei igjen,

     

    Hadde satt pris på om forespørselen din kom til oss på e-post, men jeg skal se nærmere på e-posthistorikken din hos oss og påstandene dine i denne tråden og legge dette fram for ledelsen. Gir deg en tilbakemelding straks de har fått sett på saken og kommet fram til en konklusjon. Merk at dette kan ta noe lenger tid enn normalt da vi er på full fart inn i høysesong.

     

    Videre korrespondanse i denne saken skjer via e-post.

     

    God natt :-)

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

  4. Hei igjen,

     

    E-posten din inneholdt kun en link til denne forumtråden med oppfordringen "Les og lær!". På det tidspunktet hadde du ikke kommet med så mange påstander i tråden ennå. Som sagt; ønsker du at vi skal vurdere saken din på nytt så sender du en e-post til [email protected] med dine påstander og argumenter så tar jeg dette videre til ledelsen i Japan Photo for en ny vurdering.

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

  5. Jeg er nå blitt kontaktet av en overordnet som ga meg valget mellom pengene tilbake eller nytt stativ.

     

    Bra at det løste seg,men synd det måtte trekkes ut i offentlighetens lys for å få det til .

    Jeg annser meg også ferdig med min sak selv om jeg ikke fikk noe respons fra JP , men heller ble "beskyldt" for å ha påført dem selv.

    Samtidig fikk jeg info som er direkte feil, noe JP vet meget godt .

     

    Vid köp i Japanphoto nettbutikk har ni 14 dagar returrätt, det är även

    under denna perioden ni har skyldighet att anmäla skador.

    , en slik skade kan ikke være forårsaket i transporten siden et objektiv som dette er rimelig "hermetisk" pakket i vesken og emballasjen.

     

    Hei igjen,

     

    Oppfordrer deg fremdeles til å kontakte oss på [email protected] og legge fram saken din på nytt hvis du ønsker en ny vurdering. Synes det blir helt feil av meg å svare på påstandene dine her på forumet når saken har flere sider ved seg som du ikke legger fram.

     

    Helt til slutt vil jeg si at vi mer enn gjerne deltar i diskusjoner vedr. kundeservice, eventuelt fraværende kundeservice, hos Japan Photo her på forumet, men at vi som de fleste andre bedrifter oppfordrer til at slike henvendelser går direkte til vår kundeservice slik at vi får en fair sjanse til å svare ved å benytte våre vanlige rutiner og prosedyrer. Er ikke disse gode nok tar vi mer en gjerne imot konstruktive henvendelser per chat, e-post eller telefon slik at vi kan forsøke å forbedre vår kundeservice ytterligere.

     

    Ønsker alle som leser denne tråden en fortsatt god kveld :-)

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

    • Liker 1
  6. Jeg anser meg nå ferdig med saken men som en avslutning på avslutningen ønsker jeg å legge til følgende:

    Jeg klandrer overhode ikke Kacper for at han henviste meg til butikken for å ordne opp. Jeg fulgte også hans råd selv om jeg ikke kom i mål den veien.

    Hggern kommenterte i sitt innlegg over at jeg burde kontaktet Kundeservice. Dette tillot jeg meg å komnmentere ettersom det nettopp var den veien jeg gikk. Det blir derfor litt feil når man prøver å dekke over sine egne feil ved å irettesette andre.

    Jeg er nå blitt kontaktet av en overordnet som ga meg valget mellom pengene tilbake eller nytt stativ. Jeg valgte det siste og det gleder meg å se at JP var i stand til å skaffe et tilsvarende stativ allikevel.

    En lykkelig slutt og saken anses avsluttet fra min side(da regner jeg med å motta stativet på Posten iløpet av få dager) :w00t:

     

    Hei igjen,

     

    Godt å høre at du er fornøyd med løsningen. Vil bare komme med en tilleggskommentar til slutt at jeg mente at man bør kontakte vår kundeservice dersom man ikke er fornøyd med servicen eller oppfølgingen man får i våre vanlige butikker. Tross alt jobber vi på kundeservice med kundeservice på heltid, mens våre butikkansatte også må gjøre andre butikkrelaterte oppgaver av og til.

     

    Som jeg nevnte til deg på e-post så er ikke dette stativet lagervare hos oss, men da leverandøren vår har det på lager så forventer vi å kunne sende deg stativet i starten av neste uke. Du mottar da en e-post med blant annet sendingsnummer slik at du kan spore pakken.

     

    Skulle det dukke opp noen spørsmål er det bare å sende oss en e-post på [email protected]

     

    Ha en riktig flott kveld!

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

  7. Heisann

    Jeg har fått mange svar men venter fortsatt på endelig løsning-penger inn på kontoen.

    Men mye tyder på at det løser seg nå etter hyggelig mail fra innkjøpsansvarlig i Japan Photo Norge. Han har lovet å ordne opp, noe jeg ser frem til. Skulle jo gjerne ha brukt kamera og et stativ til noen flotte høstbilder nå, vet du.

     

    Hei igjen,

     

    Innkjøpsansvarlig sender deg en e-post med en endelig løsning nå. Til en eventuell annen gang er det enklere å behandle slike saker gjennom vår kundeservice på [email protected] .

     

    Ha en flott dag videre!

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

    • Liker 1
  8. Nok en dag uten at jeg hører noe fra japan Foto i Fr.stad. Ikke sender de tilgodelappen og ikke svarer de på mine email. Blir spennende å se hvor lenge jeg må vente før jeg må gå andre veier.....

     

    Hei kjell_56,

     

    Dersom du ikke har fått svar på denne fra butikken vår i Fredrikstad ennå ber vi deg sende en e-post til [email protected] med en kort oppsummering av saken så tar vi oss av videre saksgang.

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Kundeservice

     

    www.japanphoto.no

  9. Fordi jeg må ha den til fredag. Etter min erfaring tar nettbutikker lengre tid..

     

    Hei NothinDoin™,

     

    Vi anbefaler å kontakte vår kundeservice (http://support.japanphoto.no/)dersom man ikke får svar på sine spørsmål i våre vanlige butikker. Samtidig beklager vi misforståelsen som har oppstått her.

     

    Ser at 2 stk Canon EF 50mm f/1.4 USM er på vei til vår butikk i Kristiansand. De ble sendt fra vårt hovedlager 29.04.11 og skal normalt sett være framme i løpet av morgendagen eller onsdag. Som en backupløsning kan vi tilby gratis ekspress-over-natt leveranse fra nettbutikken vår dersom objektivene ikke skulle komme fram til butikken vår i Kristiansand i tide. Da er du iallefall garantert leveranse innen førstkommende fredag. I så fall ber vi deg om å ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg videre med denne saken. Referer da til dette innlegget i tilfelle det skulle være noen andre enn meg som besvarer henvendelsen din.

     

    Ha en riktig flott mandagskveld!

     

    Mvh

     

    Espen H.

    Japan Photo Webshop

    • Liker 7
  10.  

     

    Forøvrig går det svært mye raskere å ordne opp i slike saker ved å sende en e-post til [email protected]

     

     

     

    På en søndag :)

     

    Synes det er kjempefint at forbrukere tar opp sånne spørsmål her,det gir positive ringvirkninger alle veier.

    Når det gjelder Trådstarter var han usikker på om det var et reklamasjons-tema eller ikke.

     

    I henhold til Forbrukerkjøpsloven er dette å anse som en mangel da produktbildene ikke svarer til det forbrukeren har grunn til å forvente. Vi anser derfor dette som en reklamasjonssak.

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Nettbutikken

  11. Bestilte mitt første speilreflekskamera fra Japan Photo, og fikk det i går.

     

    https://www.japanphoto.no/product/digital-speilrefleks/canon/canon-eos-1000d-med-18-55-boken-bedre-bilder-med-eos

     

    Grunnen til at jeg bestilte der, var at bildet viste et kit med IS linse. Da jeg mottok pakken i går oppdaget jeg at linsebenevnelsen endet på 1:3,5-5,6 ll istede for 1:3,5-5,6 IS.

     

    Har det skjedd en glipp her eller. Siden jeg har så lite peiling på dette, vet jeg ikke om jeg bør forlange å få en ny linse eller om det er ingen ting å lage noe bråk om.

     

    Noen som har noen forslag til hva jeg skal gjøre.

     

    Takk.

     

     

    Hei j@nfe,

     

    Har sendt deg PM vedr. denne ordren slik at vi får sendt deg et Canon EF-S 18-55mm IS. Beklager at bildene var misvisende og har nå byttet ut bildene på dette produktet slik at det samsvarer med produktinformasjonen.

     

    Forøvrig går det svært mye raskere å ordne opp i slike saker ved å sende en e-post til [email protected]

     

    Ha en fortsatt fin søndag!

     

    Mvh

    Espen H.

    Japan Photo Nettbutikken

  12. Har prøvd å ringe til Japan photo Byporten sikkert 30-40 ganger i løpet av 2 dager nå. Får ikke svar. Brukte nummeret som er på hjemmesiden deres. Har også sendt dem mail, men den besvares heller ikke. Er de så veldig opptatt, eller prioriteres ikke telefon og mail hos dem?

     

    Hei chevyz28,

     

    Har svart på e-posten du sendte til vår kundeservice.

     

    Mvh

    Espen H

    Japan Photo Nettbutikken

    • Liker 1
  13. Raskere går det jo sikkert, men som sagt, jeg må ha det senest tirsdag...

    Alternativt kan jeg jo stikke i Japanfoto butikken borti her, men det er sikkert en del dyrere der.

     

    Normalt sett skal dette gå bra, men send en e-post til [email protected] med hva du skal ha og hvilken leveringstid vi må overholde. Vi kan også sjekke lagerstatus og pris i din nærmeste Japan Photo-butikk.

     

    Mvh

    Espen H

    Japan Photo Nettbutikken

  14. Wow! Det går altså an å prute i nettbutikken til Japan Photo! :D Imponerende respons!

     

    De vet hva de gjør, men prisene varierer mye. Skal ha meg en canon 100-400 men der ligger japanfoto hele 2000,- over og det er stor forskjell. Så da venter jeg heller litt til de andre får de på lager snart tror jeg. Føler flere butikker utnytter det at de har varen på lager mens konkurrentene ikke har i øyeblikket, men de taper salg på den måten.

     

    Tor

     

    Det er vanskelig for en forbruker å handle en vare som ikke er på lager, så i skrivende øyeblikk så er faktisk JapanPhoto billigst på det objektiv dersom ingen andre har det på lager. Jeg føler at du snur opp/ned på situasjonen her. Man kan heller klandre de andre for at reklamerer for en pris de ikke klarer å skaffe til veie.

     

    Det var og en måte å se det på. Poenget mitt er at selv om noen ikke har en vare på lager akkurat i øyeblikket, men har varen i sitt assortement, ser folk på prisen. Er ikke uvanlig at noen i perioder ikke har vare x på lager.

     

    Så ser man i dette tilfellet at aha jp har det på lager, men til en pris som er nær 2000,- høyere. Forskjellen er rimelig stor i den prisklassen det er snakk om. Hovedpoenget er at en del potensielle kjøpere kanskje da heller legger inn en bestilling hos en rimeligere forhandler og venter litt. Hadde prisen vært etpartrehundringser i stedenfor nesten 2000,- så ville de aller fleste antatt heller bare bestilt x hos den som hadde det på lager. Det er en grense ofte for når endel mennesker vurderer det kanskje mer fornuftig å vente litt.

     

    Og ser man her i denne tråden hva jp selv sier så ser man at straks en av de med lavere pris får varen på lager legger jp seg rett under automatisk: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...59632&st=20 Samtidig avsløres vel noe av problemet med autoprising, eller den typen beregningsprogram og opplegg.

     

    Slik sett vil det da være det samme om man bestiller og venter på lavere pris hos den som (selv om vedkommende ikke har det på lager i øyeblikket) oppgir en lavere pris (og garanterer den, eller enda lavere) eller at jp skal sette ned prisen tilsvarende.

     

    Det er ok at man må ha et system for prissetting i et konkurranseforhold, men blir avvikene for urimelige tror jeg at man da taper salg på forholdet. Ikke alle er såpass desperate at de bare må ha en vare umiddelbart, tror heller tvert om, dvs at folk enda ser noe på fornuften og kronene.

     

    Krona er vel rimelig sterk for tiden(?) og dermed skulle ikke den øke prisene om ikke annet, noe som kan tyde på stemmer da de fleste har beveget seg nedover ihvertfall på det objektivet jeg har fulgt med på. Også jp, men de holder samme kroneavstanden hele tiden, noe jeg finner merkelig for den vil og øke i prosent for hver gang, forskjellen altså.

     

    Vel, deres måte, deres valg, og mitt - hva det nå blir til da.

     

    Tor

     

    Hei igjen,

     

    Nå gjentar jeg meg selv, men når de nettbutikkene med de laveste prisene får Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS USM på lager igjen så kommer også mest sannsynlig utsalgsprisen til å gå opp. Dette hevder jeg av erfaring og begrunner det også med innkjøpspriser fra leverandør. Hvorvidt man faktisk får den lave prisen de reklamerer med får de aktuelle nettbutikkene svare for selv.

     

    Handler man inn varer i euro hjelper det ikke nødvendigvis med en sterk norsk krone.

     

    Og som nevnt; Japan Photo nettbutikken setter prisene manuelt etter visse kriterier. Innlegget du viser til er utdatert og misforstått, og da det er så mange forhold som spiller inn er vi nødt til å sette priser manuelt vi også.

  15. Wow! Det går altså an å prute i nettbutikken til Japan Photo! :D Imponerende respons!

     

    De vet hva de gjør, men prisene varierer mye. Skal ha meg en canon 100-400 men der ligger japanfoto hele 2000,- over og det er stor forskjell. Så da venter jeg heller litt til de andre får de på lager snart tror jeg. Føler flere butikker utnytter det at de har varen på lager mens konkurrentene ikke har i øyeblikket, men de taper salg på den måten.

     

    Tor

     

    Hei Tor,

     

    Ofte har lagerstatus og pris en sammenheng. De nettbutikkene som ikke har en vare på lager har som regel ikke korrigert prisene etter de siste innkjøpspris fra leverandør. Med en gang de får varen på lager så skal du se at prisen også spretter hos disse nettbutikkene. Hvorvidt du får den prisen de oppgir nå på objektivet ved en eventuell bestilling blir dessverre praktisert litt forskjellig.

     

    Mvh

    Espen

    Japan Photo Nettbutikken

     

    Hei,

    Prisene på det objektivet har faktisk bare gått nedover over en tid nå, også hos dere, men avstanden i kroner er den samme hele tiden mellom dere og de under, noe jeg finner noe kunstig. Og jeg antar at dere sitter på et gammelt innkjøpt lager.

     

    Vel jeg har ikke bestilt noe enda, men har spurt om jeg får det til den prisen som står oppgitt, og svaret er ja, til og med at dersom prisene går ytterligere ned så får jeg det til laveste pris.

     

    Tror mitt eksempel kan vise en liten felle dere går i med den prispolitikken? Hadde forskjellene vært mer "normale" ville sikkert både jeg og andre da bare klabbet inn en ordre med en gang siden dere har det på lager.

     

    Tor

     

    Hei igjen,

     

    Vi sitter ikke med et gammelt innkjøpt lager av Canon EF 100-400mm f/4,5-5,6L IS USM. Ettersom vi har som mål å ha så konkurransedyktige priser som mulig på alle produkter vi selger så innebærer dette at vi aldri klarer å ha stort lager av populære produkter slik som f.eks. nevnte objektiv; iallefall ikke særlig lenge.

     

    Prisen er basert på siste innkjøpspris fra Canon Norge samt at vi tar hensyn til de aktørene i markedet vi anser som seriøse konkurrenter.

     

    Kan også avkrefte myten om at vi har en "automatisk prissetter" i nettbutikken til Japan Photo da vi faktisk setter prisene manuelt.

     

    Mvh

    Espen

    Japan Photo Nettbutikken

  16. Wow! Det går altså an å prute i nettbutikken til Japan Photo! :D Imponerende respons!

     

    De vet hva de gjør, men prisene varierer mye. Skal ha meg en canon 100-400 men der ligger japanfoto hele 2000,- over og det er stor forskjell. Så da venter jeg heller litt til de andre får de på lager snart tror jeg. Føler flere butikker utnytter det at de har varen på lager mens konkurrentene ikke har i øyeblikket, men de taper salg på den måten.

     

    Tor

     

    Hei Tor,

     

    Ofte har lagerstatus og pris en sammenheng. De nettbutikkene som ikke har en vare på lager har som regel ikke korrigert prisene etter de siste innkjøpspris fra leverandør. Med en gang de får varen på lager så skal du se at prisen også spretter hos disse nettbutikkene. Hvorvidt du får den prisen de oppgir nå på objektivet ved en eventuell bestilling blir dessverre praktisert litt forskjellig.

     

    Mvh

    Espen

    Japan Photo Nettbutikken

  17. Jeg er på nippet til å anskaffe meg et D90, og foretok for moroskyld en sammenligning av deres kit: Nikon D90 m/AF-S DX 16-85mm VR med kamerahus og objektiv separat. Må si jeg ble en smule overrasket da det viser seg at det er billigere å kjøpe delene separat:

     

    Objektiv: 4.379

    Kamerahus: 6.990

    Totalt: 11.369

     

    Kit: 11.768

     

    Er det noe her jeg overser, eller er kitløsningen rett og slett ugunstig?

     

    Prisene er nå korrigert i nettbutikken vår. Naturligvis skal det være mer gunstig å kjøpe kit enn å handle varene hver for seg. Vi har ganske mange varer og priser å holde oversikt over, så av og til kan det dessverre skje en glipp. Da er det bra at vi har oppmerksomme kunder som hjelper oss :-)

     

    Mvh

    Espen

    Japan Photo Nettbutikken

  18. Japan Photo kjørte landsdekkende tilbud på blandt annet D300 fredag og lørdag pga nyåpning av to butikker som har fått nye lokaler osv... Derfor var den nede i den prisen i en kort periode.

     

    Men nettsiden til JP viste faktisk D300 til 8990,- i går ettermiddag/kveld også (altså tirsdag)

     

    Jobber i nettbutikken til JP, så dette kan jeg svare for. Prisene vi hadde i helga var som nevnt kampanjepriser. I går falt også prisene på enkelte produkter pga en prismotor i nettbutikken som senket prisene i overkant mye. Dette ble rettet opp igjen i dag morges, men det er mange av våre kunder som har gjort et skikkelig kupp :-)

×
×
  • Opprett ny...