Gå til innhold

Tullsau

Medlemmer
  • Innlegg

    224
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tullsau

  1. Jeg nærmer med slutten på runde nummer 3 og har spilt i 68 timer:) Nå begynner spillet å bli litt latterlig enkelt, siden de fleste bossene dør av et firestorm angrep og de små dør av et stikk fra "Scraping-spear". Men jeg skal ha platina, så jeg må jobbe mot å skaffe meg alt og lære meg alt;)

  2. En klan hvor vi har krav til antall trophies, platinum og interesse? En klan hvor vi vi sverger på liv og helse å hjelpe hverandre igjennom trofeer som man trenger råd og hjelp for å få til? Deler guider, ideer og løsninger til å ta de vanskeligste trofeene? En klan hvor vi har ranking, konkurranser om å nå platinum i de forskjellige spillene? Hvor vi presser hverandre til å gå sammen og jobbe sammen om å klare å nå trophies i et spill? En klan som ikke tar seg så alt for høytidelig, men krever erfaring og en del trofeer for å bli med? :)

     

     

    http://trophyhunters.forumotions.com/forum.htm

  3. Jeg har hatt et problem med betaen til spillet:( Jeg får spille i ca 5 min også stopper alt, og plutselig så står det "verten avbrøt". . Trodde det først var nettet mitt som var jævlig carp, så fikset meg ny router og alt kjører kjempe fint. Men jeg blir enda kastet ut av beta:( Noen som har opplevd noe lignende eller har en løsning?

  4. Publiserte min første bane på LittleBigPlanet for litt siden. Den heiter Safari Zone! med utropstegn, håper dere liker den, og håper dere vil hjerte banen og brukeren min, som vil hjelpe meg for å nå trophien: "Feel the love" og "Create". Bare vær ærlige, trenger ikkje hjerte meg fordi eg spurte, bare hjert den hvis dere liker den! :)

     

    Skal ta en titt på kartet ditt i kveld:) Pleier å være bra kvalitet på norske maps;)

     

    Ps: Driver med Star wars trofeene . . De er veldig morsomme, men enig med at de tilleggspakkene har en skuffende kvalitet!

  5. Eg trenger hjelp til et problem eg har. Eg rundet spillet for noen dager siden og tenkte at eg ville lage en bane. Det er vel det eg har sett mest fram til å gjøre i LBP. Eg trykker meg inn på månen og velger et sted. Eg trykker create, velger Blank level og kommer inn til en tom level. Eg tar opp popit-menyen for å begynne å lage, men det er alltså her probemet starter. Her finner eg 9 valg, men eg kan bare velge 5 av de Det er Popit cursor, Customise Character, Stickers and Decorations, Text Chat og Try Again. Alt annet kan eg ikke åpne, og det er dette eg ikke forstår. Hvorfor går det ikke ann å trykke seg inn på de andre!? Eg kan vel ikke lage en bane med bare klistremerker!

    Vis eg ikke kan lage baner blir spillet mer eller mindre bortkastete penger.

     

    Problemet ditt er at du ikke har skiftet over til byggemodus . . Trykk start og velg byggemodus

×
×
  • Opprett ny...