Gå til innhold

gaffa

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gaffa

  1. fra lovdata.no:

    "Reklamasjon må senest skje to år etter at forbrukeren overtok tingen. Dersom tingen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år."

     

    kan ikke helt se hvordan en mobiltelefon kan være ment for å vare vesentlig lengre, som feks komfyrer, vaskemaskiner osv er...

     

    og det at forbrukerrådet sier det er 5år gjør ikke det til lov, bransjen har jo like mye rett til å bestemme sånt som det forbrukerrådet har...

  2. gaffa: SHOW US SOME FACTS!!

     

    "Jeg så en gang på tv atte ditt og datt .."

     

    IKKE holdbart!

    urk, veit at det ikke akkurat er noe bevismatriale, men hvorfor i alle dager skulle jeg lyve om det? skal jeg bare dikte opp en historie for å lure deg?

     

     

    men, nå trekker jeg meg tilbake. denne diskusjonen sitter fast, kommer ingen vei. så du får ha lykke til vidre Seixon :)

  3. *Erstatte Seixon med en vegg*

     

    sukk ..

    Jeg blir oppriktig forbannet av sånne mennesker som deg...

    Her kommer Seixon og smeller knallharde fakta i bordet, som du nekter å tru på. alt du har å si til ditt forsvar er at han skal erstattes med en vegg. Det er så ignorant at jeg får lyst å spise et te-lys. vannvittig trangsynt :/

     

     

    litt synd det er ikke noe mer jeg kan si som kan overbevise deg om dette med raser. og at jeg det dette blir litt sånn personangrep. beklager. men jeg ble så frustrert at jeg bare måtte ut med det.

  4. Men som de aller fleste forskere er enige i dag er disse forskjellene for små til at vi kan dele menneskeheten opp i raser. Det er kun snakk om forskjellig hudfarge/hårfarge osv.

    Som jeg sa i et tidligere innlegg, kan man se utifra formen på skjelettet hvilken rase et menneske tilhører.

     

    F.eks Vil du si at en brun og en svart katt tilhører hver sin rase?

    Ja, det vil jeg.

    tror du la en liten en i skuffen her. Når det er snakk om hunder, og katter fordensaksskyld, er det jo snakk om raser hele tiden. Ta en titt på denne siden. Det er sikkert mange raser som ikke skiller stort mer en pelsfarge.

     

     

    Men som oss mennsker puler katter også som kjent rundt, noe som gjør at rasene bare blir mer og mer blandet sammen i en stor suppe. Vi mennesker er nok i større grad en katter blandet sammen i en stor gruppe, men det betyr ikke at man ikke kan skille mellom mennesker, delt inn i raser.

  5. huk, føler med deg på denne Seixon...

     

    Det lukter litt nederlag av den siste posten din Dikky, hadde du ikke noe å svare med? :)

     

    Hvem har sakt at rase er det negativt uttrykk? Bare fordi adolf brukte det betyr ikke det at det plutselig er tabu og avleggs å bruke. vi mennesker er og blir raser, akkurat som det vi har vært før.

     

    Jeg så en greie på discovery for en stund siden, det var et skjelett som ble funnet ute i skauen, og bare utifra det klarte de å finne ut at det var asiat eller en som var kaukastisk av rase, husker ikke helt. Men det forteller jo litt, vi er genetisk / fysisk forskjellige, oppdelt i raser.

    Men hvem har sakt det er noe negativt? Det er akkurat det samme rundtomkring i dyreriket.

  6. hvis du bruker escape isteden for | for å komme ut av console så slipper du at det dukker opp en | neste gang du skal bruke consolen. ikke værre enn det.

    vet ikke med deg, men jeg har ikke sånn kjempe behov for å bruke consolen mens jeg spiller / ikke er dø. dessuten, men kan jo gå / bevege seg mens consolen er nede i 1.6, kan man ikke?

  7. må si meg enig i nolimit og atrax, steam er faktisk helt genialt.

    mange driver å sutrer over det, men var jo ikke noe mer bugga en det hl / cs var fra før av. ikke som jeg har lagt merke til iallefall.

    og jeg har enda til gode å høre noen gode argumenter på hvorfor steam lukter. personlig liker jeg 1.5 bedre enda, men det er en vanesak, går nok over :)

  8. copypaste fra irc:

    søker folk (2) til klan. krav: aim / skills, tp, genrell forståelse av spillet, over 18 helst, har spillt noen år, null toleranse mot whine / lame(ing), aktive. ingen av disse er absolutt nødvendige, men desto fler av disse kvalitetene du har, jo større sjanse er det for at jeg/vi vil ha deg med :)

     

    vi er 3 venner som skal starte opp klan, har spilt mye sammen og det der, så vi mangler bare 2 stk til så vi kan begynne på ordentlig.

    msg meg på quakenet, nicket er gaffa.

×
×
  • Opprett ny...