Gå til innhold

Reverse

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reverse

  1. Begynner nå å bli noen dumme handlinger, sånn oppigjennom årene. Men for å ta en av de første jeg husker, var det vel i 10-årsalderen.

    Jeg hadde en liten, men ganske tung båt med dobbel bunn. Gikk ganske bra med 8-hestern jeg hadde på.

    Fetteren min hadde en enda mindre, hjemmelagd enkeltbunnet båt, som dermed veide ca ingenting. Den gikk lett i plan med 4-hesteren deres. Vi tenkte jo som så, at med dobbelt så mye gamp på den lille, måtte den gå som et uvær. For en 10 åring og en 8åring er ikke en 8-hesters yamaha lett, og vi slet og slet for å få bytta motorene om uten å miste dem i vannet.

    Klarte det til slutt da. Fetteren min tok første tur, og balja hoppa og spratt og gikk som om gamleerik selv rodde den. Så var det min tur. Hendelsesforløpet kan forklares fonetisk slik:

    vrom-vrom-vrom-vrom-vrom-vrom-VRÆÆOOOOOM-*plask*.

    Og der satt jeg med kun bensinslangen i hånda, og den nye motoren godt på vei mot 30 meters dyp. Tror du jeg gleda meg til å fortelle det til pappa og be om hjelp?

     

    Noe lignende skjedde med meg en gang. Jeg og noen venner dreiv og kjørte rundt omkring med to båter. Mens vi rånte rundt skulle jeg ta en brå sving. Da jeg snudde meg så jeg at motoren hang skikkelig skeivt, også tenke jeg "faen jeg glemte å skru fast festene" . Og plutslig spratt motoren av, jeg kasta meg etter den og fikk såvidt tak i den. Problemet var at denne motoren var en firetakters 9,9hk som var rimelig tung. I tillegg var jeg ganske ung og ikke sterk nok til å løfte motoren på plass igjen.

     

    Så der sto jeg med motorens liv i mine hender livredd for å miste den og tenkte at jeg var fucked. Heldigvis var den andre båten i nærheten og kunne hjelpe meg.

     

    Hadde jeg ikke sett bakover bakover akkurat da motoren løsna hadde den vært på havets dyp nå. Tviler på at det hadde vært så gøy å komme hjem og fortelle foreldra om hva som hadde skjedd. :dontgetit:

  2. Ulempen med denne telefonen er at den går på LG sitt hjemmelaget OS.

     

    Hadde LG Arena en liten stund, men jeg sendte den tilbake. S-class hadde så ekstremt mange bugs og feil i seg at det var til å bli gal av. De hadde tydeligvis ikke fått tid til å gjøre ferdig...

     

    Så hvis ikke de har gjort en STOR oppdatering av OSet,er den ihvertfall ikke noe interessant for meg.

  3. Har lyst til å kjøpe meg et lite kompaktkamera som er veldig lett å ta med seg rundt omkring. Har sett litt på Casio Exilim EX-S10. Den ser jo ganske snasene ut, men er det bare skrap?

     

    Kom gjerne med noen andre forslag. Bildekvalitet er ikke så veldig, men jeg vil ikke ha et mobilkamera heller akkurat. Helst ikke noe mer enn 2000 kr, gjerne billigere. Og det må være liten i størrelse! :roll:

     

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...