Gå til innhold

JerkenovDecoq

Medlemmer
  • Innlegg

    521
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JerkenovDecoq

  1. 2 hours ago, TheFatMan said:

    Jeg har ladet kontrolleren fra USB strømforsyning, fra pc og fra powerbank. Ingen problemer.

    Selv har jeg aldri ladet PS5-kontrolleren i konsollen. Har alltid brukt en USB-lader fra veggkontakt.

     

    Men det som kan være lurt å sjekke, er hvor mye strøm man får fra USB-porten man bruker.

    PS5-kontrolleren lader optimalt ved 5V/1.5A. Lader man i en USB-port som leverer mindre enn dette kan det ta mye lengre tid å lade den. En USB 2.0 kontakt leverer kun 5V/0.5A og en ordinær USB 3.0 kun 5V/0.9A.

     

    Jeg testet dette en gang. USB-laderen jeg bruker nå leverer opp til 5V/2.4A, dermed kan PS5-kontrolleren få maksimalt det den trenger. Det tar ca. 1.5 timer å lade den full fra tom. Og man kan spille med den samtidig.

     

    Med en USB-lader som leverer 5V/0.8A tok det nesten 4 timer, og hvis man spiller samtidig vil den faktisk aldri bli full-ladet fordi man bruker mer strøm enn laderen leverer.

    • Liker 1
  2. Jeg vant kode hos Elkjøps raffle. Men jeg har ikke bruk for den lenger.

     

    Noen som har erfaring med å gi koden til noen andre? Altså noen med annet navn, mail, tlfnr enn det jeg meldte meg på med. Ville egentlig tro Elkjøp da avviser bestillingen.

     

    OBS, dette er ikke noe forsøk på å gi koden vekk her altså. Jeg bare lurer på om noen andre kan bruke den.

     

  3. Grunnen til at de vil ha gavekort, er for at du ikke skal kunne trekke tilbake beløpet nok en gang.

    Dette er normal prosedyre, jeg sett mange på forumer som har måttet ordne opp på denne måten.

    Siden beløpet du skylder er lite (under 50,-?) vil jeg tro det holder å kjøpe det billigste kortet til 200,-.

    Det er egentlig helt utrolig at du ikke er litt mer ydmyk, når det er du selv om er årsak til problemene.

    Denne tråden er jo blitt en farse. Vil du ha kontoen tilbake, gjør du som Sony sier. Hvis ikke, så driter du i det.

    Spør du meg, så fortjener du ikke lenger å få kontoen tilbake. :p

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 2
  4. Dette er den tilsvarende siden på norsk: https://www.playstation.com/no-no/support/account/psn-suspension-account-debt/

    Det ser ikke ut til at Sony har noe skjema å fylle ut på norsk, og at eneste mulighet er å kontakte dem.

    Men med holdningen du har,, så overrasker det meg ikke at du ikke kommer noen vei med Sony.

    Og du har fått masse hjelp i tråden her. Du har bokstavelig talt blitt forklart hva som må gjøres, fra første side.

    • Liker 5
  5. At du må oppgi serienummeret til konsollen kan godt stemme, det måtte vi da jeg hjalp min kompisen også. Men det finner du jo lett, den står på konsollen.

    Vi måtte ikke sende bilde av legitimasjon, men det er kanskje noe nytt. Jeg hadde nå bare tatt et bilde, og sladdet deler av evt. sensitiv informasjon som personnummer, kortnummer etc. Har jeg gjort selv i andre anledninger, og det er ikke mye arbeid.

    Dette er jo for å sjekke at du ikke er en som har hacket eller prøver å få ulovlig tilgang til kontoen din. Med andre ord, det er for din egen sikkerhet!

    Igjen, du gjør det utrolig vanskelig for deg selv. Jeg er sikker på at hadde du gjort det med en gang i stedet for all tiden du har sittet og kverulert i denne tråden her på forumet, hadde du fått tilbake kontoen din for lengst. :p

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 2
  6. 1 hour ago, LMH1 said:

    Tror ikke nytter å ta kontakt med sony om jeg betaler taper jeg bare mere penger fordi sony mener jeg ikke har betalt siden de ikke finner faktura eller prøver være vanskelige.

    Men noen får ta ansvar for det så vanskelig å finne ut best priser og at folk blir lurt. Må skaffe noen flinke personer som vet hvor god invistering man faktisk gjør for man blir ofte lurt på mye. Handler kun å tjene mest mulig.

    Nå har man ikke garantier for sony Pålegger folk å betale for playstation pluss årlig avgift 720 i året eller så få man avslutte kontoen der er man like langt. Så sant man har konto. Hvis man avslutter kontoen mister man alle spillene kjøp tidligere og gjør konsollen ubrukelig uten oppdatering.

    Så det er jo problemet å ha konto at hvis slike ting skjer er man rettsløs siden står jo avtalvikårene at betingelsene kan endres uten forvarsel.

     

    Klart det nytter å kontakte Sony. Jeg har selv hjulpet en kompis som fikk kontoen stengt, fordi han stoppet betalingen til Sony. Noen hadde hacket kontoen hans og bestilt spill for mange tusen kroner. Sony slettet transaksjonene, han fikk tibake kontoen og slapp å betale noe som helst.

    Den eneste som er vanskelig her er jo deg.

    Du går jo helt ekstremt inn for å kverulere.

    Mitt tips til deg, hvis du faktisk ønsker kontoen tilbake, er å kontakte Sony, og si som sant er at du gjorde en feil. Så betaler du tilbake og er ferdig med saken.

    At priser er forskjellig alt etter hvor du kjøper, slik har det jo alltid vært. Eneste som må ta ansvar for det, er jo deg selv. Du mener altså at du blir lurt, om du betaler 100 kroner mer for spillet i en butikk enn en annen? Den var artig. :)

    Hvis du avslutter PSN-kontoen din, så mister du ikke tilgang til de fysiske spillene dine. Ei heller oppdatering til konsollen. Så det er ikke riktig at konsollen blir ubrukelig. Det er heller ingenting som forhindrer deg i å opprette en ny PSN-konto.

     

    • Liker 5
  7. Sony utestenger automatisk brukeren permanent om du bestrider eller trekker tilbake pengene ("chargeback") for et kjøp. Det gjelder enhver betalingsmetode, som f.eks. bank, kredittkort eller Paypal.

    Det spiller ingen rolle om du har kjøpt 1000 spill tidligere, og mister tilgangen til alt du har opparbeidet.

    Dette står i avtalen du godkjenner når du oppretter en Playstation Network-bruker.

    Om dette skjer, er ditt eneste alternativ å kontakte Playstation support og ordne opp i det. Som regel ordnes det enkelt ved at du betaler beløpet du skylder dem.

    Jeg ser du mener Sony har lurt deg, men det står jo klart og tydelig på produktet du linker til at det er en "Teaser Demo". Så det viser jo hvor viktig det er at brukeren undersøker og setter seg inn i hva det er de kjøper.

    Sony går ikke på noen som helst måte bevisst inn for å lure noen til å kjøpe noe som ikke er det det er.

     

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 3
    • Hjerte 2
  8. 30 minutes ago, Runepune said:

    Herregud. Skulle tro enkelte aldri har bestilt noe på nett før. Det kan ta noe tid før sporingsnummer dukker opp hos den som frakter. 
    Pakken pakkes hos butikk og får sporingsnummer klistret på. Dette nummeret registreres ikke hos den som frakter før de har fysisk hentet pakken og skannet nummeret inn i sine systemer. 
    Ofte skjer ikke det før dagen etter at butikken har pakket pakken. 

    Slapp av da mann. Var derfor jeg spurte om andre som bestilte hos OBS hadde aktivitet på sporingsnummeret. Må jo være lov å være litt utålmodig nå når jeg har ventet i 1 år på å få meg PS5.

    • Innsiktsfullt 1
  9. 8 minutes ago, toro6 said:

    Jeg sjekket sporingen første gang rundt lunsjtider, og noen har allerede mottatt maskinen. Tror du kan gå utifra at pakka er på vei! Ellers så er det 1 stjerne til OBS på prisjakt. ☺️

    Kan ikke være på vei når sporingsnummeret ikke eksisterer. Eller så har de gitt meg feil sporing. Fikk det i dag tidlig så da burde de ha fått den av gårde. Får høre med dem i morgen.

  10. og jeg mener det er sånn på xbox spill også, men hvis du VET noe annet så ok....

     

    Originale Xbox bruker ikke padding på DVD-platene, så trådstarter har rett, selv om han kunne sagt det på en penere måte. :)

     

    Spill til originale Xbox tar alt i fra et par 100MB til 7-8GB (om jeg husker riktig er MGS2 spillet som tar størst plass, krever enten en dual-layer plate eller at du legger det på harddisk). Men de fleste større titler tar 2-4GB. En annen sak er at DVD-drevene som ble brukt i originale Xbox er ganske ustabile til å lese brente plater. Så om de faktisk leser 8cm DVD-plater er en annen sak. Men ja, da må man nok bare prøve.

  11. Så dette har du gjort lenge nok mens du har hatt sex (og også runket?) og du har etterhvert klart og holde lenger?

     

    Si meg, hvor lenge holder du? I gjennomsnitt

     

    Med øvelse så kan man forbedre seg i det meste.

     

    Jeg lar for det meste dama bestemme hvor lenge. 15-20 minutter i snitt kanskje? Noen ganger kan det være deilig å bare ligge og kose seg så lenge man orker, andre ganger vil man peise på. Som jeg sa, hvis du trener deg opp til å kunne stanse alle reaksjonene som trigger orgasmen, så kan du i praksis holde på så lenge du vil. Det er vel så mye psykisk som fysisk også. Det siste du bør gjøre hvis du holder på å komme, er å tenke "nå må jeg ikke komme, nå må jeg ikke komme". Tenk på noe helt annet.

    • Liker 1
  12. Hva mener du med å knipe igjen?

     

    Omtrent som å stoppe å tisse. Du spenner en muskel i underlivet. Dette gjør du når du merker du er på vei til å komme, helst så tidlig så mulig. Dess nærmere du er orgasme, dess vanskeligere er det å stoppe det. Etter et visst punkt, like før du kommer, er det nesten umulig å stoppe det.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...