Gå til innhold

Roader

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roader

  1. Siden regelen ble innført har jeg fortsatt problemer med å forstå hva slags konsekvens det faktisk gir.

    For det første kan ikke elektronikk inne i selve flyet gi noe effekt for signalene til pilotene som skal ha kontakt med tårnet fordi en Laptop, MP3-spillere, bærbare spillkonsoll á la Game Boy etc. ikke er sterk nok til å kunne ha noe påvirkning.

    Det andre er at det i tillegg virker litt rart at det absolutt må være avskrudd både når man letter og lander for hvilken forskjell utgjør det når man har lov til å ha de påskrudd når flyet først er oppe i lufta?

  2. Skal se å få prøvd/gjort det.

     

    Samtidig jeg er her har jeg også et problem når jeg kobler til mobil via USB-en uansett hvilket port eller mobil. Det er to typer feil. Som oftest får jeg beskjed at jeg kan yte bedre dersom jeg velger en USB port av 2.0. Alle er jo av 2.0. Det andre er at jeg får sånn beskjed om ID-feil eller noe sånt, også uansett hvilket jeg velger av USB port. Og jeg har ikke så mange heller. 6 stykker.

     

    Hva kan sånt skyldes?

  3. Sitter her med et merkelig problem og det er at hver gang jeg skal sette inn en minnepenn, så dukker den ikke opp. Windows lager en sånn poppe-lyd i bakgrunnen og that's it, liksom.

     

    Dersom jeg plugger inn andre ting som ekstern(e) harddisk(er), web-cam eller hva det måtte være, så funker det. Men så fort jeg plugger i en minnepenn, så er det dødt.

     

    Kan det skyldes lav strøm?!

×
×
  • Opprett ny...