Gå til innhold

GiantTCR

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GiantTCR

  1. Hammerfall:

    Hmm, likte egentlig ikke den.. litt sånn Ridder metal-synge om ære og storhet på gammle slagmarker følelse. Og ja, basiclly en sang jeg føler minst 50 andre også spiller. og den vokalen prøver alle i power metall sjangeren å gå etter.

    Men har hørt mye verre :p 4 / 10

     

     

    mitt forslag:

     

     

     

    Skjønnte heller ikke hvordan jeg poster selve filmen :p

  2. Og så er jeg i ganske så mye dårligere form nå enn det jeg har pleid å være, så håper de fokuserer like mye på vilje som faktiske fysiske prestasjoner, men har jeg viljen nok så har jeg i tillegg ett halvt år å på å trene meg opp før man skal ut på grensa..

  3. Snakka med en kompis som var på samme fest som meg igår ang militæret, og det viste seg at han hadde vært på GSV og ute i patrulje som sambandsmann, og han likte seg utrolig godt der.. og han ble super sjokka over hvordan jeg kunne i det hele tatt vurdere å komme meg til 2BN når jeg er kallt inn til GSV, så etter det jeg har lest her og praten med han, så skal jeg gå 100% inn for å komme meg i patrulje på grensa :)

    Men hvordan er det ute på grensestasjonene? velferdsmessig?

  4. Kan jo snakke med befal allerede på innrykk, men ja ser for meg at alle de attraktive stillingene er tatt ja, siden som du sier at de ikke har kunnet evaluere meg.

    Er ikke de at jeg ikke er motivert til GSV virker utrolig OK det og, men frister og med vanlig infanterist tjeneste, det siste jeg vil ha er en rolig og slækk tjeneste, skal ikke sitte på raua i en base å være på samnband eller liggnende basetjenester, men men, allt det her finner jeg vel ut av når jeg kommer inn.

    Men hva er de mer attraktive stillingene i 2BN da ?

  5. Jeg skal inn nå om 10 dager i GSV eller rettere sagt innrykk og så rekrutt der oppe.

    Men er litt usikker på om jeg vil dit..

    Er innkallt til garden to ganger og nå en tredje gang til GSV.

    Men har og gått å sett litt på 2BN på Skjold og, virker litt ok det og, ikke minst du har tilgang til velferden gjennom hele året. Men har hørt at på 2BN består gjerne den siste perioden av tjenesten mye slækking og ''kjedelig'' tjeneste mens i GSV har man faktiskt en jobb å gjøre, rett og slett noe konstruktivt. Men syntes igjen at stridstjeneste opplæring virker litt gøyere og attraktivt for min del.

    Men hvordan er det å søke seg over til 2BN etter rekrutten på GSV?

  6. kunne aldri blitt cervelo team, da har du både sastre og armstrong som fighter og gul trøye, må nok bli ett anna sterkt lag som står uten en skikkelig sammenlagtkandidat.

     

    men hvilket lag som vil signere han er noe anna da, han begynner jo å dra på åra, men han har visst holdt oppe formen godt så blir veldig spennende å se om han får til noe eller bare går på en skikkelig smell og nederlag, veldig kjipt å slutte mens du er på topp og komme tilbake og ikke få til noe:P

     

    men men, gleder meg til å se han i aksjon igjen:)

  7. men hvis pro tour lagene nå bryter med UCI og danner en ny divijsons ordning med ASO så kan cervelo laget stå sterkere ang de store ''pro tour'' rittene.

     

    cervelo har uansett sastre og hushovd på laget, og dette er store navn innen tour de france og andre store ritt og tror nok ikke at ASO som arengerer touren kommer til å utelate ett lag når de har fjorårets sammenlagtvinner og en av verdens beste sprintere på lista si.

     

    morsomt for Andy schleck sin del at sastre forlater CSC så han kan få en friere rolle til å satse som lagets nye kaptein. mulig også frank tar denne rollen, men andy virker mer lovende som en sammenlagtvinner, eller hva mener folket?

     

    hørte også at nå kommer Lance Armstrong tilbake til sykklingen, han skal visst sykkle for Astana og har hovedsatsning på Tour de france, morsomt om dette er sant, leit om han isåfall ikke klarer å prestere noe særlig, men han er jo en ubeskrivelig flink sykklist.. en av tidenes beste til og med.

  8. tror nok at thor ikke blir så veldig nedprioritert, men at laget bygges opp både for å passe thor og sastre, for thor kan på ingen måte hjelpe sastre i sammenlagtkonkuransen for han er veldig svak i bakker og fjell, og sastre har ingen kanonspurt i seg så det blir nok thor med to opptrekkere, og sastre med 4 til å trekke, selv om han i csc laget hadde hele laget til sin disposisjon så burde 4 sterke nok lagkamerater klare å gjøre en god jobb alikavel,

    er bare spent på hvilke andre sykklister som hentes inn til laget.

     

    men hørte noe om de ikke kom til å være ett pro tour lag, men sende inn wild card til de største tourene og ritt??

     

    noen som vet hvilke andre ryttere som står uten klubb som kunne passa for å bygge opp ett bra cervelo team ?

  9. hørte på nyhetene idag at han skriver kontrakt for Cervelo (utstyrsleverandøren til årets CSC team) som vil prøve å drifte ett lag selv. så det vil vel si at han rent teoretisk kommer til å sykkle sammen med det gammle CSC laget?

  10. hmm, jo utifra den tabellen der så skal min sykkel være 46.5cm, men utifra det jeg ble fortalt, og den sykkelen jeg prøvde hos sykkelsport i arendal, det var en hard rocx equilibrium RR c 07 som var i medium på 54cm og den ble hakket for stor og måtte strekke meg litt-

     

    men skal ikke si 100% at det er en 50cm ramme, men vi målte opp og finjusterte sittestilling når jeg henta min sykkel og den har funka veldig fint hitil :)

  11. hmm, det har jeg ikke hørt noe om igrunn, mye mulig det ja, men kjipt for saxo bank å ''alene'' måtte hoste opp nesten 100 millioner for å sponse ett sykkellag :p

     

    hvordan er ståa ang hushovd for tia da ang ny kontrakt, har ikke hørt noe på en stund nå.

  12. jeg sykkler en del aktivt på racersykkel, og opplever hver gang billister som suser forbi deg med en halv meters klaring og bare kikker stygt på deg, og mange steder jeg sykkler er det ikke fotgjenger felt, hvor mener dere antisykklist folk at jeg skal sykkle på en sykkel som ikke har demping i det hele tatt og centimeters tykt dekk, jo.. i veibanen hvor jeg har like stor rett som dere å ligge i, skal jeg hele tiden sykkle på fortau så må jeg sykkle over huller i veien, kumlokk, glaskår, små stein, hele tiden bremse ned og akselerere igjen pga kanter og fortau som følger kryss osv osv..

     

    lær dere heller og bli mer tolerante..

  13. nå er det stor forskjell på fotball kondisjon og sykkel kondisjon, fotball spillere har en eksplosiv kondisjon som består av stopp og sprint hele tiden og dette er utrolig tøft for de som ikke er vant til dette, og krever mye trening for å spille en 90 minutters kamp uten å brenne seg ut etterhvert, dere løper også hele tiden uten å kunne drikke noe særlig vann, ta inn sportsdrikker, energi geler osv, og treningene er veldig retningsbestemmte mot denne typen kondisjon, spillte fotball før så kan litt om dette.

     

    mot sykkling igjen som er en langdistanse sport hvor man fordler ut krefter for å sykkle så fort som mulig over lengre distanser og man får en sterk landdistanse konidsjon, men konstant spurting og rykking på sykkel kan brenne deg fort ut og du vil få melkesyre og sykkle veldig seint, så en proff sykklist hadde slitt kondisjonsmessig i en fotballkamp med proff spillere og omvendt igjen, så da vil jeg heller foreslå at du sykkler intensive mellomdistanser med mange mindre spurtintervaller for å opprettholde den eksplosive kraften du trenger samt å bedre kondisjon. driver å sykkler aktivt nå så kan litt om dette også :p

  14. jeg er 1.75 ca og jeg måtte faktiskt ha en small ramme (50cm) prøvde en medium(54cm) men har ganske korte bein så setet kom så langt ned så fikk en veldig oppreist sittestilling og det er lite optimalt i landeveisykkling så da ble det small for å få en mer agressiv sittestilling.

  15. hmm, ramme har en del og si på stivhet, en carbon ramme er stivere og du får da mer kraft ned i pedaler siden en alu ramme er mykere og ''vrir'' seg når du tråkker, carbon frogaffel for stivhet, oppgradere girsystem fra 105 til ultegra f.eks sparer litt vekt og blir mer lettkjørt. hjulsett for vekt og stivhet, har ett carbomania carbonhjulsett på min, og de veier 1,2 kilo og er veldig gode å sykkle på, men de kosta jo 8000.

     

    så det enkleste er vel egentlig å selge den du har og kjøpe en ny med bedre ramme osv, jeg fikk min sykkel (som nevnt i en anna tråd her) for 20000, dette var med carbonhjula, alu ramme, carbon gaffel, ultegra giroppsett, og totalvekt på 7.7 kg.

    kommer litt ann på hvor mye penger du har tenkt å bruke.

  16. jeg er litt både og, driver halvveis aktivt med landeveissykkling og når jeg trener er hjelm ett must, men hvis jeg hiver meg på brukssykkelen og skal til byen på natta for å pilse litt så bruker jeg ikke hjelm. burde jeg kanskje gjøre når man sykkler med promille hjem igjen :p

  17. Hvilken sponsor kommer CSC til å sykkle under neste år? CSC saxo bank var med som spnsor for siste år nå, og nå laget vinner hele tour de france md sastre, tar ungdomstrøya med andy schleck, lagkonkuransen, og to etappeseire så burde jo sponsorer stå i kø:p

  18. som simenhjort her sier ville jeg aldri brukt under 8000 på en landeveissykkel hvis du har tenkt å sykkle en del aktivt, pluss de veier gjerne bly og har dårligegirsystemer, da ville jeg heller investert i en dyrere sykkel du kommer til å ha lengre, jeg kjøpte for en måned sia min første landeveisykkel og brukte kanskje litt mer en nødvendig, men fikk en Giant TCR aero ramme(alu ramme på 1,2kg) carbomania carbonhjulsett, Ultegra giroppsett og ritchey composite styre som endte på 7,7 kg. den kosta meg 20lapper men angrer ikke for det er en nydelig sykkel å sykkle på og kommer nok til å ha den en stund framover.

×
×
  • Opprett ny...