Gå til innhold

Kodius

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kodius

  1. Den merkinga til Bil tema hvordan du skal koble forteller deg ingenting. Jeg jobber med dette nesten daglig. Så koble etter mine tegninger så virker det. Husk å alltid par-teste etter terminering uansett hvor flink du er.

     

    I leiligheten min er det kun to ledere som kommer ut av veggen, hhv rød og blå. Jeg brukte nøyaktig samme (Biltema)kontakt som trådstarter da jeg koplet opp linjen, men i mitt tilfelle måtte rød leder koples på 5 og blå leder på 4. 

     

    Etter hva jeg har forstått skal det ikke ha noen vesentlig betydning om man skulle komme til å bytte om på lederne (når det kun er to av dem og man holder seg til 5 og 4 på kontakten) - dvs det skal fortsatt fungere om rød leder koples på 4 og blå på 5.

     

      post-170564-0-92141300-1557840199_thumb.jpg

  2. BeyerDynamic DT770M. De er spesielt laget for medhør av trommiser og til monitorering generelt pga. ekstrem demping av ekstern lyd. Tørr lyd og "våkner ikke til liv" før det spilles høyt, akkurat som mange studiomonitorer. Er i øvre sjikt av din prisklasse.

    Vil du ha noe med mer "liv" og kraftigere diskant og bass er BeyerDynamic DT 770 Pro bra valg. Er litt billigere enn M utgaven og er mer "Hi-Fi" i gjengivelsen.

    Begge er bygget for proff bruk og alle deler kan skiftes/byttes.

    Var og tok en prøvelytting av DT 770 Pro i dag, de var jo intet annet enn knallbra! Regner med å gå til innkjøp av disse. Tusen takk for tipset:)

  3. Da jeg nå har fått meg samboer, er det ønskelig å gjøre min store hobby musikkproduksjon noe mer diskret for omgivelsene:) Jeg fragår dermed mine høyt elskede studiomonitorer og går over til headset. Det jeg er ute etter er anbefalinger på headset som primært er laget for studiobruk. Det er viktig med god bass, skarp diskant og ellers det som kjennetegner studiomonitorer. Prisklasse 1500kr - 2500kr.

    Håper noen kan hjelpe meg.

     

    Mvh

     

    K

×
×
  • Opprett ny...