Gå til innhold

Splius

Medlemmer
  • Innlegg

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Splius

  1. Hei!

     

    Jeg oppholder meg for øyeblikket i Los Angeles, og skal bo her helt frem til Mai. Jeg har veldig lyst til å vise min etnisitet ved å skaffe meg en T skjorte med et norsk flagg på som dekker hele tskjorten. En polsk venn jeg ikke har kontakt med lenger hadde en slik tskorte, så de finnes!

     

    Om dere vet hvor det går ann å få tak i en slik tskjorte, vær så snill å fortell meg :) Hjelp en normann i America!!

     

    Randy

  2. Og forresten. Fredrik har tydeligvis et eneste mål her i livet, og det er å snakke negativt om absolutt alle organisasjoner. Han har visst vært "nær" en person i Aspect, og da vet jo ALT som skjer i alle utvekslingsorganisajoner. Snart klarer jeg ikke ta deg seriøst lengre.

     

    Før du lirer av deg den standard leksa, "du roser alltid organisasjonene blablabla", så kan jeg si at jeg er lei av å høre det. Nei, absolutt alle kan ikke få et godt år, slik dagens system er, men det du gjør, er å dra alle under en kam, og fortelle at du mest sannsynligvis får det helt jævlig der borte.

     

    Og til det du nevnte ang. søknaden, og at du er "kun et bilde", så kan jeg avkrefte det, ihvertfall igjennom USSE. Familien min kunne så og si alt som stod i papirene mine, men hadde kun fått sett det lille passbildet som ble sendt, og aldri den collagen jeg brukte flere dager på å lage ferdig.

     

    Sånne kommentarer kan du også holde inne

  3. Aspect jentene i Oslo er søte og snille og de er flinke til å lokke folk inn i dette, så blir du sendt på flyet og med en gang du er utenfor Norge's grenser så er du alene og overlatt til ulvene, de amerikanske organisasjonene som tar vare på deg.

     

    Jeg fikk vite alt fra innsiden, fikk ekstrem forskjellsbehandling siden jeg hadde veldig nære bånd til både koordinator og IC, fikk vite alt "the dirty stuff", ting som vi kanskje tenker oss men ikke får bekreftet, sånn som at profilen din har ingenting å si, bare hvordan du ser ut.

     

    Kunne sittet her å skrive en 10 siders stil om alt jeg fikk vite, men orker ikke akkurat nå.

     

    Kan du fortelle noe av "the drity stuff" ? :) Vil gjerne vite hehe :p

×
×
  • Opprett ny...